Prije par godina imala sam Tefalovu parnu postaju i isto bila oduševljena sve dok nakon dvije godine nije počela s kvarovima (a nije se čak niti pretjerano koristila). I onda to u servisu nekaj malo poslože i onda opet nakon prvog većeg peglanja - šlus. I tako par puta. Na kraju sam ju ostavila u serisu za dijelove.
Nakon toga sam bila jako pažljiva u odabiru (međuvrijeme prebrodila s nekom pomoćnom) i na kraju se odlučila za Bieffe - to je poluprofesionalna parna postaja - kakve uglavnom imaju po krojačkim salonima, kemijskim čistionicama ...... i mogu vam reći da ju se ne može usporediti niti s Telafkom niti s ikojom sličnom (vidla razne kod frendica). A cijenom im odlično parira - model s najmanjim kotlićem (1,5 l) je oko 1.300,00 kn + čini mi se oko 100,00 kn teflonska podloga (koja se može i ne mora uzeti).
Ima manje bara (čini mi se 2,8) od ovih na sve strane izreklamiranih, ali je kontrukcijski drugačija i ima kontantan ispust pare, a ne na udare kao npr. Tefalke.
Ako sam vas zainteresirala, a imate i dodatnih pitanja, nazovete prodavače i stričeki iz servisa vam sve lijepo objasne.
http://www.lemia.hr/prodaja/index.ph...d=51&Itemid=69