Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Parne postaje- stanice...iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prije par godina imala sam Tefalovu parnu postaju i isto bila oduševljena sve dok nakon dvije godine nije počela s kvarovima (a nije se čak niti pretjerano koristila). I onda to u servisu nekaj malo poslože i onda opet nakon prvog većeg peglanja - šlus. I tako par puta. Na kraju sam ju ostavila u serisu za dijelove.
    Nakon toga sam bila jako pažljiva u odabiru (međuvrijeme prebrodila s nekom pomoćnom) i na kraju se odlučila za Bieffe - to je poluprofesionalna parna postaja - kakve uglavnom imaju po krojačkim salonima, kemijskim čistionicama ...... i mogu vam reći da ju se ne može usporediti niti s Telafkom niti s ikojom sličnom (vidla razne kod frendica). A cijenom im odlično parira - model s najmanjim kotlićem (1,5 l) je oko 1.300,00 kn + čini mi se oko 100,00 kn teflonska podloga (koja se može i ne mora uzeti).
    Ima manje bara (čini mi se 2,8) od ovih na sve strane izreklamiranih, ali je kontrukcijski drugačija i ima kontantan ispust pare, a ne na udare kao npr. Tefalke.
    Ako sam vas zainteresirala, a imate i dodatnih pitanja, nazovete prodavače i stričeki iz servisa vam sve lijepo objasne.
    http://www.lemia.hr/prodaja/index.ph...d=51&Itemid=69

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hm@ na ovom linku se ne mogu vidjeti ponude, vrste i cijene (....šteta dobro zvuči

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa Vidi poruku
    hm@ na ovom linku se ne mogu vidjeti ponude, vrste i cijene (....šteta dobro zvuči
    Moja ti izgleda kao ova na prvoj sličici (klikni na sličicu pa ti se malo poveća), samo s pola litre manjim spremnikom. Inače imaju i komplete sa stolovima koji odvlače paru i još sto čuda, ali za to ja nemem para (iako isto dobro zvuči).
    Nazoveš, pitaš sve kaj te inetresira, teta/striček ti ispriča kaj sve imaju i zamoliš da ti mailom pošalju ponudu (meni stigla isti dan kad sam ih zvala). Ili, ako ti nije hića i nekad ti je usput odeš u Lučko i pogledaš i isprobaš sve uživo. Ja sam vjerovala mom tati koji je to prije dosta vremena sve pregledao, još dodatno ispitala par meni važnih sitnica i dogovorila kupnju. Čak su mi i dostavili u njihovu kemijsku čistionicu u ZGB da ne moram ići u Lučko po nju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •