Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Razgovor i objašnjenja djeci...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja bih to ovako nekako:

Tata i mama se nisu slagali pa su se puno svadjali i onda odlucili zivjeti odvojeno. Mama je sa tobom, a tata se jos uvijek malo ljuti (na mamu) i sigurno ce se javiti kada se prestane ljutiti.

Tako nekako, nije idealno, ali nekako bezazleno da ne ispadne da je tata nesto kriv, nego samo da mu treba vremena. Evo, nas se ljutio tri godine, pa se ipak "odljutio" i pojavio.

Ni jedan odgovor nije idealan, ja bih probala sa djecjim rijecnikom i situacijom koju dijete moze razumijeti...
    Posljednje uređivanje od Teta Eta : 24.09.2012. at 14:04

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Teta Eta prvotno napisa Vidi poruku

Tako nekako, nije idealno, ali nekako bezazleno da ne ispadne da je tata nesto kriv, nego samo da mu treba vremena. Evo, nas se ljutio tri godine, pa se ipak "odljutio" i pojavio.
    ma bome ja nebi tako., jer tata jeste kriv u ovom konkretnom slucaju. meni se odgovor tipa: ne znam, budes ga pitala kad ga vidis. u ovoj situaciji cini primjereniji.
    ali to sam samo ja..

a to da se netko "odljuti" i pojavi svom djetetu nakon 3 godine, bi vise rekla da je doticnom postalo dosadno, pa je odlucio biti otac, dok ne naleti neka bolja zanimacija grrrrrrrrrrrrrrr

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •