Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: Nakon pobacaja u 5mj trudnoce opet sam trudna...Strah...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I ja sam napravila puno pretraga u ovoj trudnoci, mjesec dana sam sigurno hodala po labosima i sl. Sad se vec lakse dise. Radim samo urinokulturu cesce. Hvala Bogu da imam Croatia osiguranje pa vecinu toga obavljam privatno. To me spasilo! Uzivaj u ovoj trudnoci i malom stvorenju, kako vrijeme bude odmicalo i strah ce biti manji!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je svaki dan sve gori i gori,sve mi ovo predstavlja nesnosljivo mucenje,svaki dan sam u strahu da ce se ponoviti ono iz prosle trudnoce...Nisam bas sigurna da sam se trebala upustiti u sve ovo.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo mene vratila se sa prvog privatnog UZV koji je trajao 40min...obavljena su dva UZV vaginalni i trbusni i moram priznati lakse disem kad sam cula da je apsolutno sve ok,jos samo da amnio pokaze tako i sigurnije mogu izgurati do kraja.Moram priznati da me je kombinirani test koji je 1:29 poprilicno uznemirio,donio hrpu nerviranja,strahova suza i neprospavanih noci,ali eto ovi danasnji rezultati su me smirili.Bebica je 12+4 po svemu sudeci curka,NN je 1,56,posteljica sprijeda,vidljiva biomorfologija uredna,CRL 64,3mm(12tj6d)BPD 18,2mm(12tj5d).Na tripl test nit necu ici jer je takodjer nesiguran vec cu se naruciti na rACZ 8.4 .Ako koja od vas zna molim da mi odgovori mogu li se naruciti telefonski u Petrovoj?Evo cure moje,idemo hrabro naprijed,otjerala sam lose misli i nadam se najboljem.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bravo renchy, tako treba

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Renchy, uživaj jer imaš razloga za to!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo trudim se,hvala cure!Sad sam se bazirala na ova dva svoja hahara sto mi iz dana u dan uzurpiraju zivot svojim zahtjevima i uopce ne zelim misliti da se nesto lose moze dogoditi.Osim sto jedem gluposti(kutiju keksa pa grah salatu s lukom)nemam nekih vecih problema i zahtjeva.Gardaroba takodjer nije upitna jer bez obzira sto sam u 4mj traper minica trpi sve,dakle sad cekam amnio i nadam se dobrim rezultatima.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Došla sam samo Renchy poželjeti bezbrižnu trudnoću, brz i lagan porod, bez briga! Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala Snekica,evo tocno sam 13tj,vrijeme leti,busica jos malo pa ce biti svima vidljiva,ovaj maleni svako vece poljubi trbuh i kaze "daga beba".Sad se stvarno nadam da ce biti sve u redu jer svi mi ukucani ju zeljno iscekujemo i pratimo kako raste.Jednostavno mislim kad nesto zarko zelis da se mora ostvariti.Iduci tj idem po nalaze briseva i nadam se dobrim rezultatima i...guramo dalje!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo mene podigla papire od brisa(savrsen je ),narucila se u Petrovu 15.4.na amnio i guramo dalje

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

renchy dosla sam te pozdraviti i zazeljeti srecu do kraja

razumijem tvoj strah skroz , i ja sam opet trudna i strah me jako jako , svega, svakim danom , treba izgurat 12tj pa onda treba izgurat 2 tromjesjecje u kojem sam i izgubila bebu , strah je tu ali guram ...
    kazu opusteno, smireno , optimisticno eh lako je reci

draga sretno jos jednom i ovaj put sa redovnim kontrolama nema sta da se desi lose kod tebe

ja se bojim - jer ne znam jer zakazao cervix ili je bila infekcija , nemam tocan odgovor i onda ne znam kako se zastitit

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

crvenkapica77 puno sreće ti želim!!!drži se draga

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Aaaaaa Crvenkapica cestitam i hvala tebi na zeljama!Guramo ti ja i ovaj moj djecacic i svaki dan kad prodje osjecamo se ko pobjednici!Tocno znam o cemu pricas jer i u meni ima strahova,evo sad sam u 22tj,polovica je iza mene i ne preostaje mi drugo nego nadati se da ce tako i zavrsiti,upravo jednim grlatim sincicem u mom narucju.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •