Pokazuje rezultate 1 do 50 od 62

Tema: Nakon pobacaja u 5mj trudnoce opet sam trudna...Strah...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Renchy znam da se bojiš al nemoj razmišljat o ab-u Nadam se da bude sada sve u redu čuvaj ovu bebicu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Svima saljem <3 i javim se svakako.Danas planiram zvati doktora da vidim u kom sam uopce tjednu,posto sam dosta mrsava prvo sto sam uocila je da trbuscic ne mogu uvuci,a posto mi trudnoca vise ni na kraj pameti nije bila, prestala sam voditi kalendar mjesecnica.Cini mi se da cu se i ovaj put iznenaditi.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sta se to meni dogadja?Odlucila sam otici do doktora i ne mogu,sama sebi lazem razloge da ne odem,panicni strah od odluke koju cu donjeti.Dani prolaze,a ja ko neka kvocka sjedim kuci na jajima.Citam postove na Rodi i sad sam jos punija raznih strahova:Sta ako kazu da je vanmaternicna,sta ako i meni Beta pocne padati,sta ako se i nama ne bude cuo rad srca...mogu nabrajati u beskonacno,a najgore pitanje je sta ako se sve zakonplicira ko zadnji put.Nemam i nemam hrabrosti otici doktoru,ponasam se ko neka nezrela klinka i ljuta sam na samu sebe.

mary1107 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Draga Renchy!žao mi je zbog tvoj gubitaka i razumijem tvoj strah zbog ove trudnoće ali samo nemoj razmišljati o abortusu!To nije riješenje za nikog,nikada!To maleno biće ispod tvoga srca ima razloge zašto je baš sada tu.Nismo mi ti koji odlučujemo o nečijem životu.Rado bih ti poslala jedan tekst na koji sam naišla ali sada više neznam gdje sam to našla..uglavnom,priča o abortusu.Žena dolazi doktoru da dogovori termin da "riješi"njen problem jer već ima dvoje djece i ovo treće nije planirala.U trenu dok je dogovarala netko je upita; gospođo,zašto ne ubijete jedno od dvoje djece koje već imate-to vam je isto??!!nakon tog pitanja,žena je odustala i odlučila zadržati bebu!!Znam da je ovo malo grubo rečeno i oprosti ako ako sam te uvrijedila time ali zaista,to je isto tvoja beba,ti si joj mama bez obzira koliko dana ima..Pokušaj dignuti glavu,skupiti hrabrost i bori se,bori se kao lavica jer tvoja bebica treba te!Nemoj je odbaciti zbog straha,nije ona ništa kriva..Strah će proć a abortusom bi došli samo još već problemi.Dijete je blagoslov i neprocjenjiv dar!Budi hrabra i nedaj da te crne misli odvuku na zlo,nedaj se!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •