Pokazuje rezultate 1 do 50 od 170

Tema: Koncentracija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Njega zanima nogomet... Htjeli smo ga probati ubaciti na gitaru, niej mi djelovao zainteresirano...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Njega zanima nogomet... Htjeli smo ga probati ubaciti na gitaru, niej mi djelovao zainteresirano...
    Pa nema veze, za djecu s kratkim intervalom pažnje sport i fizička aktivnost je jako jako važna i u pravilu daju bolje rezultate kad se dobro fizički ispucaju. Treba samo postaviti "okvir" tipa redovni treninzi uvijek istog trajanja, da se dijete ne premori i da tjedan ima strukturu + eventualno vikendom slobodno divljanje kao nagrada nakon pisanja /čitanja...

Za gitaru ti je rano, tek slijedeće godine mu je vrijeme za glazbenu školu, kad krene u 3. razred, a za tečaj uopće nikad nije kasno.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je atletika nagrada. Ići će na atletiku sve dok su škola i glazbena škola pod kontrolom, tj. dok redovito izvršava svoje obaveze. (Ono što mu nisam rekla je da neće tako lako ostati bez atletike jer mu stvarno treba nešto gdje se može istrčati i ispuhati, dakle i mi želimo da ide. No on vjeruje da na trening ide samo ako sve drugo obavi kako treba i na vrijeme. Grozne su mi te ucjene, ali to kod njega za sada pali. I ne znam kako drugačije, jer da si sam organizira vrijeme, sve vrijeme bi bio za računalom.)

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Kod nas u zadnje vrijeme na svaki moj zahtjev dobijem smiren i naizgled iskren odgovor " evo idem" ili "evo sad " ali ne miče se s mjesta. I tako oboje ponavljamo svako svoje ( ja zahtjev, on svoje: idem ) po nekoliko puta, ako dreknem jer sam više luda od papagajevskog ponavljanja čujem njega zbunjenog : " šta si živčana" ili "zašto vičeš"... Tada ostajem bez teksta jer osjećam koda smo na suprotnim valnim duljinama...Malo mi je lakše što čitam da nismo jedini.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •