Pokazuje rezultate 1 do 50 od 170

Tema: Koncentracija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Moja je luda za garfieldom i cita ga cijelo ljeto. Ne znam koliko knjiga joj je dida kupio i sve ih je procitala, ja sam stripove, gleda certice, filmove po par puta, no ona ne zna kako se zovu. Cujemo se preko telefona, ona na moru, kaze mi sva ushicena kako je dobila novu knjigu i da je na strani sedam tri, al kad ju pitam kako se knjiga zove, ne zna. O cem se radi, ne zna. Znaci ni njega kojeg obozava ne zna prepricati.
    sad sam joj, dok sam uspavljivala mladju, pustila mp3 zlatokosu od par minuta.mugasilanu sobi tv, bila je sama i opet ne zna. Kad sam rekla da isprica tati o cem se prica radi, rekla je zasto. Tata je reko jer nikad nije cuo tu pricu, a ona mu je odgovorila, pa evo, pustit cu ti je pa ju slusaj. I kaj da joj sad velim?

Za rucak pitam jer mislim da su to jednostavna pitanja, zapravo me ne zanima.

Neki dan je doslamiz vrtica s tudjom trenirkom. Ovu zimu s tudjom zimskom jaknom. Svaki put joj u vrticu moram reci da se vrati po jaknu, trenirku ili nesto drugo u ormaru. Ona ide kroz svijet ko muha bez glave.

Probalamsam s redom da kad se sprema obuce ono sto sam stavila na stolicu, nakon toga neka popije vodu i obuce tenisice.mizgubi se nakon majice i odluta. Spremanja su prestresna za nas sve...

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    Probalamsam s redom da kad se sprema obuce ono sto sam stavila na stolicu, nakon toga neka popije vodu i obuce tenisice.mizgubi se nakon majice i odluta. Spremanja su prestresna za nas sve...
    To je stvar motoričkog planiranja. Probaj ovako kako ti je napisala čokolada: u početku samo po dvije radnje i nastoj da neki redoslijedi budu automatizirani (npr. pranje ruku po ulasku u kuću).
    I nemoj misliti da je samo L. takva. Puno toga prepoznajem i ja u svom djetetu.
    Ja sam od nekih bitki i odustala da bih mogla dobiti one prioritetnije i radi manje rata u kući.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mi smo sad treći razred i polako vidim pomake i poboljšanja, mada još ima situacija kad je očito da ona nije sabrana ni prisutna
    prekjučer je došla npr. u šlapama za školu tj. tenama doma i ostavila jaknu
    često zaboravlja odjeću pa u šk. ormariću povremeno bude naviljak robe, ja to pokupim svako toliko i neprestano podsjećam...
    kolikom puta krene na trening i ne ponese reket, pa se vraćamo s pola puta, i tako ima toga još...

ali zamjetno brže obavlja jutarnje odijevanje i doručak što je meni bila rak-rana i izbacivalo me iz cipela
    pisanje zadaće ide odmah nakon škole, tj. nakon jela
    no nikako prije nema igre ni tv jer onda je to strava i užas ako se zadaća piše NAKON tih aktivnosti

mislim da je meni najgore bilo to što se ja nisam znala s tim nositil tj. neprestano sam se morala podsjećati da ne radi to namjerno da nije kriva da će s vremenom bolje
    ja sam brza i organizirana pa kad bi nam jutro započinjalo u tim nerovozama, uh...
    ali evo sad je to druga priča, samo što uvijek imamo red i strukturu pa to nekome tko nije organiziran može predstavljati problem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •