Moja je luda za garfieldom i cita ga cijelo ljeto. Ne znam koliko knjiga joj je dida kupio i sve ih je procitala, ja sam stripove, gleda certice, filmove po par puta, no ona ne zna kako se zovu. Cujemo se preko telefona, ona na moru, kaze mi sva ushicena kako je dobila novu knjigu i da je na strani sedam tri, al kad ju pitam kako se knjiga zove, ne zna. O cem se radi, ne zna. Znaci ni njega kojeg obozava ne zna prepricati.
sad sam joj, dok sam uspavljivala mladju, pustila mp3 zlatokosu od par minuta.mugasilanu sobi tv, bila je sama i opet ne zna. Kad sam rekla da isprica tati o cem se prica radi, rekla je zasto. Tata je reko jer nikad nije cuo tu pricu, a ona mu je odgovorila, pa evo, pustit cu ti je pa ju slusaj. I kaj da joj sad velim?
Za rucak pitam jer mislim da su to jednostavna pitanja, zapravo me ne zanima.
Neki dan je doslamiz vrtica s tudjom trenirkom. Ovu zimu s tudjom zimskom jaknom. Svaki put joj u vrticu moram reci da se vrati po jaknu, trenirku ili nesto drugo u ormaru. Ona ide kroz svijet ko muha bez glave.
Probalamsam s redom da kad se sprema obuce ono sto sam stavila na stolicu, nakon toga neka popije vodu i obuce tenisice.mizgubi se nakon majice i odluta. Spremanja su prestresna za nas sve...