Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: torba za bolnicu

dija0

Početno torba za bolnicu

curke nemoj te se ljutiti sto otvaram ovu temu jer sam vas već pitala sto spremiti u torbu za bonicu netko mi jdao link gdje to sve piše ali ja ga nemogu naći

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

dija0, pogledaj ovaj link koji je stavila Matilda, to je nas tekst sa portala.
    evo ti jos 2 linka na topike na kojima se vec raspravljalo o stvarima za bolnicu.

stvari u radjaoni
    stvari za bolnicu

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...podižem topik jer ne mogu naći nigdje konkretne informacije... (ako sam fulala "preselite" me)

naime, zanima me što ponijeti na SD s obzirom da je rooming in 24 sata i nešto sam načula da mame same premataju bebe... pa čisto me zanimaju vaša iskustva i preporuke... otprilike znam što mi treba (pelene, baby maramice, kremica), no daje li štogod i bolnica? što je s robicom za bebe? mogu li ponijeti platnene pelene i slično?

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ne znam za SD, kod nas su bebe u bolnici obučene u njihove benkice i dole zamotane u tetra pelene. Tetra pelena i benkica možemo dobiti koliko nam treba.
    Jednokratne pelene nosimo svoje i ne bi ti baš preporučila platnene za rodilište jer je malo nezgodno (općenito, a pogotovo spremanje šporkih pelena). Također, nosimo svoje vlažne maramice i kreme.
    Kod nas je isto rooming-in, i bebe su premotavale sestre onim mamama koje to nisu mogle same. Inače, ne vidim nikakav problem u tome da sama premotam dijete u bolnici, tako da ja nisam zbog toga zvala sestre.
    Na kupanje smo ih vodile sestrama i tamo su ih uvijek sestre vagale i uređivale za spavanje.

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala, Pcelice...
    još čekam kakvu informaciju od nekog tko je bio na SD ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •