-
torba za bolnicu
curke nemoj te se ljutiti sto otvaram ovu temu jer sam vas već pitala sto spremiti u torbu za bonicu netko mi jdao link gdje to sve piše ali ja ga nemogu naći
-
-
dija0, pogledaj ovaj link koji je stavila Matilda, to je nas tekst sa portala.
evo ti jos 2 linka na topike na kojima se vec raspravljalo o stvarima za bolnicu.
stvari u radjaoni
stvari za bolnicu
-
...podižem topik jer ne mogu naći nigdje konkretne informacije... (ako sam fulala "preselite" me)
naime, zanima me što ponijeti na SD s obzirom da je rooming in 24 sata i nešto sam načula da mame same premataju bebe... pa čisto me zanimaju vaša iskustva i preporuke... otprilike znam što mi treba (pelene, baby maramice, kremica), no daje li štogod i bolnica? što je s robicom za bebe? mogu li ponijeti platnene pelene i slično?
-
Ne znam za SD, kod nas su bebe u bolnici obučene u njihove benkice i dole zamotane u tetra pelene. Tetra pelena i benkica možemo dobiti koliko nam treba.
Jednokratne pelene nosimo svoje i ne bi ti baš preporučila platnene za rodilište jer je malo nezgodno (općenito, a pogotovo spremanje šporkih pelena). Također, nosimo svoje vlažne maramice i kreme.
Kod nas je isto rooming-in, i bebe su premotavale sestre onim mamama koje to nisu mogle same. Inače, ne vidim nikakav problem u tome da sama premotam dijete u bolnici, tako da ja nisam zbog toga zvala sestre.
Na kupanje smo ih vodile sestrama i tamo su ih uvijek sestre vagale i uređivale za spavanje.
-
Hvala, Pcelice...
još čekam kakvu informaciju od nekog tko je bio na SD ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma