Molim Vaša iskustva i savjet! Zadnja menga 29.3. Test negativan 29.4. Dva testa pozitivna 11.5. Jučer išla privat na ultrazvuk i kaže: Intrauterino se prikazuje GM s ŽV= 2,6mm, EO se još ne prikazuje. Naravno, poslao me na brdo pretraga. Rekao je da jesam trudna ali da dođem za 2tj opet da vidi dal srčeko kuca. To bi bilo sve ok da ja nisam isti dan otišla soc doktoru po uputnice za sve te pretrage.
On podivljao, rekao je: TO JE TRUDNOĆA ALI NIJE TRUDNOĆA, da mi neće dati uputnice za sve te pretrage jer je prema ultrazvuku to samo 2-3 tjedna trudnoća a trebala bi biti 8 tj. Sav me preplašio i reko da dođem kod njega za tj. dana na ultrazvuk pa će vidjet dal će mi dat uputnice. Inaće privat me poslao na kks, feritin, fe, urin-sediment, uk s brojem klica i abg-om, markere na hepatitis i VDRI.

Sad sam ja luda jer je privatni bio smiren i lijepo mi je objasnio da je još rano i da se vidimo za dva tjedna da se potvrdi, a ovaj socijalni kaže da je to trebalo već bit veće i da kao to možda nekaj ne valja.

SAd moram čekat do četvrtka da vidim kaj će bit, Jel iko zna to 2,6mm, kolko je to i jel ima ko iskustava! Jel gm isto što i gv? Što točno te skračaenice znaće? gm, gv, žv? Ludim!!! Help!!!