Sad sam 5 tjedan + par dana. Zvala sam prošli tjedan sestru, rekla da imam pozitivni test, rekla je da trebam čekati 15 dana izostanka. Rekla sam da sam napravila test tj. testove i da sam trudna, pa mi je rekla da ju nazovem za 8 dana, uz opasku da ti testovi pokažu da si trudan i prije nego što imaš odnose :?
I tako, nakon 8 dana pokušavam ja nju dobiti, ne javlja se nitko 2 dana. Na kraju sam otišla do nje i čula sljedeće: prerano sam došla, neće moći oni utvrditi da sam trudna još. No s obzirom da javljam male probleme (malo me pecka kao upala mjehura), ajde neka dođem 2.9., ali neka se pripremim na čekanje i da ću morati doći opet malo nakon toga. I neka ponesem 50 kn, da mi naprave test za trudnoću - pazite ovo- koji vjerojatno neće pokazati još da sam trudna ??? Došlo mi je da pitam "a da donesem ja onaj od pola dolara sa sobom? Taj pokaže".

Na kraju sam odlučila da meni treba liječnik koji je dostupan, a ne da svaki put čuvar kaže da šta dramim. Shvaćam ja njih, ta sestra je vodila trudnoću moje mame, vidjela je milijun trudnoća, ali meni je ovo prva i ne smatram se dosadnom ako želim znati da li je sve OK. Idem fino kod privatnice, hoću znati odmah da li je moja prijateljica gđa. cista još tu ili nije, a ne da mi se netko smiluje i eto, neka dođem za tjedan dana, kad već inzistiram.