Jel to isti onaj koji je u Slo? Bio netko, da li je isti asortiman kao i tamo?
Jel to isti onaj koji je u Slo? Bio netko, da li je isti asortiman kao i tamo?
27.9.? ok, hvala!
Ja isto mislim da je to isti što ga imaju u Brežicama. A sad asortiman i cijene to ćemo tek vidjeti![]()
Čula na radiju da se definitivno otvara ovaj tjedan! Jeeeeej![]()
Vidjela sam obljepljen dućan u City centru EAST sa njihovom reklamom. Istina da smo ih skoro prerasli ali svejedno nam treba jedan takav dućan jer nakon gašenja Turbo limača takvo nešto treba Zagrebu![]()
Evo malo detalja:
http://www.babycenter.hr/default.aspx
I ja sam dobila poziv i 3 kupona za 10% popusta koji vrijede do 31.10. Teško da ću u ZG do tada, Slo mi je puno bliže.![]()
Mene mami na guralica sa reklame. Vec sam je i prije gledala, skupa je ko vrag.
Mali je tek 5 mj, taman bi mu bila na proljece. Hm, moram jos vidjeti...
Mi imamo tu guralicu, kupil smo je svojevremeno u Tintiliniči u zako je, jedino je njezina glazba za izluditi, iritantna, pa samo povadili baterije i uživali su.
jel mi tih 10% vrijedi i za sloveniju?
nakon sto sam vidjela ljubljanski ducan, svi ostali me ne zadovoljavaju![]()
kaže mi prijateljica da je u CC1 west otvorenje u 9h, a u CC1 east u 11sati, pa me zanima jel to tak ili?
jel piše negdje crno na bijelo? :D
pa meni ce biti ok ako ce imati one dnevne akcije. dok meni dodju novine, prodje im sve. obicno vidim nesto sto mi je zanimljivo na popustu, a onda vidim da je to bilo u ponedjeljak, a danas je petak.
i ako ce moci "povuci" iz ducana u slo u ducan u zg ko sto su radili s brezicama.
Last edited by leonisa; 26.09.2012 at 11:50.
evo ponavljam se s linkom http://www.babycenter.hr/news.aspx?showarticle=133450
pa treba i sva ostala koja se prodaje :/
Mi bili! Ok je, nije bas bila guzva.
Ducan veliki, pregledan, ima svega, prodavacica turbo ljubazne.
Cijene ne mogu bas komentirati, nisam isla dugo po djecijim ducanima pa da mogu usporediti. Ovako na oko igracke mi se cine ok.
E, i ipak kupila guralicu... Mozda i ne bi odmah danas, ali sam ugrabila zadnju sa police.
bili i mi...kupila sjedalicu
imaju predivnih stvari ...tot seat,trip trap i jastučiće, navlake za sjedalice, i hrpetinu predivnih stvari
vjerujem da će postojati opcija da u Hr naručiš pa da dođe u slijedećoj pošiljci, moguće da će trebati ostaviti kakvu kaparu
naravno mislim da se to odnosi na artikle koje i inače imaju u asortimanu ovdje, ali ih nema trenutno na skladištu
za ostalo vrlo vjerojatno neće funkcionirati (recimo za robu koju imaju samo u Slo)
Bili jučer u CC1, dućan je super,veliki izbor svega. Gužva, ali bili su dobro organizirani, na blagajni se čekalo 10tak minuta.
Žene, pomagajte!
Vi koje ste bile jeste l.i možda u tom šarenilu primjetile dal imaju Vtech igračke?
Konkretno, zanima me Dora istražuje laptop.
Tražim ga već skoro godinu dana, novih kod nas više nema, uzela bi i rabljeni, ali nisam naletila da netko prodaje, a bitno mi je da je na hrvatskom jeziku.
Pliiiz!
jel netko zna do kad im vrijedi katalog?
vidim da piše od kad,ali ne vidim do kad..
kupili bi maloj onu kuhinjicu Miele
e,da i kak da dobim onu klubsku karticu,probala sam prek njihove stranice ali me stalno odbija?
ak odem u dućan i zatražim je jel mogu odmah i kupiti sa popustom??
pa zar onda ima netko ko tam kupuje bez klubske kartice?
samo za info...pitala sam imaju li bazu za romericu i rekli su da je oni nemaju ali da ju mogu naruciti iz slovenije bez problema. tako da, ipak narucuju![]()