Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: prišt na nozi pomoć!!!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno prišt na nozi pomoć!!!

jučer sam primjetila da malac na stražnjoj strani bedra ima bijeli gnojni prištić, ono s bijelim vrhom dosta tvrd ali kaže da ga ne boli. okolo je crveno. mislim, izgleda kao najobičniji prištić (malo veći) kod pubertetlije. jedini je problem što će K. tek u prosincu navršiti tri godine. ne vjerujem da je urasla dlaka jer dlačica još nema. i iako se nisam uzrujala mm mi je napravio malu paniku da to nije normalno. inače, ima one sitne kao prištiće po nadlakticama i bedrima no ja sam to pripisivala suncu, deterdžentima...i da je jednostavno takav. nema ih previše, ali nema ni posve čistu kožu. no nikad osim u onim prvim bebskim mjesecima mu se to nije upaljivalo. jel imao tko takvu situaciju i što ste radili?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moja L često ima takve prištiće. Osula se sa 6 mj po licu, rukama i bedrima. Dermatolog nam je pod dijagnozu napisala atopijski. ne tretiramo ničim, sad sa skoro 3 godine se s lica povuklo, a nadlaktice i bedra su još uvijek hrapava.

Ponekad joj izađe tako malo veći prišt, inače ne diram pa prođe samo. Osim ako se zagrebe i raskrvari, onda joj očistim i pustim da prođe samo. na bradi joj se znaju još uvijek pojaviti takvi prištići, malo manji, ali prođe samo od sebe. ne volim dirat po tome niti mazat bilo čime da ne bude još gore.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zna se desiti, ništa ne radimo, prođe

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

upravo ga pregledala i prištić mu je pukao očito sam od sebe. gnoja k'o da je ozbiljan tinejdžer ali hvala na odgovorima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •