Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Ode jedan anđelić

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Ode jedan anđelić

Sinoć je još jedan momčić od 3 godine izgubio svoj život zbog neodgovornosti roditelja......Tata ga je vozio nevezanog na prednjem sjedalu ....
    Vjerovatno sam falila misto poruke al toliko sam ljuta i tužna da je to neopisivo

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

prestrašno i pretužno

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

prestrašno

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

o bože....to je stvarno grozno, da te obuzme bijes....baš neki dan kad smo išli u klaićevu na kontrolu, može se vidjeti u krugu bolnice puno klinaca i beba koje ulaze u auto i idu doma, vjerujte mi ja sam se zapanjila koliko djece, i malih beba ne vozi se u autosjedalici....užas! I šta bi ti onda rekao tim roditeljima..

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ovome je vjerovatno dovoljna kazna to što mu se desilo on ima 32 godine ali ja mu nebi baš dala da ima još dice....ma di li mu je pamet bila ...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme, koja pretuzna vijest

Zbog gluposti i neodgovornosti roditelja jedan mali zivot je nepovratno ugasen.

Da se barem ovo tretira kao nenamjerno ubojstvo, kao kad pregazis nekog zbog tvoje greske, mozda bi barem nekim roditeljima uslo u glavu da ako dijete nastrada, nevezanjem djeteta u autosjedalicu su ucinili ubojstvo. Ne da je dijete poginulo zbog nesrece (pa eto, sudbine), neceg za sto "oni" nisu krivi nego da su svjesno donijeli odluku koja je rezultirala djetetovom smrcu.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

11.03.2006 01:20
    Pijan ostavio mrtva sina pod autom
    Autor INES BRAJEVIĆ, DRAGAN MILJUŠ
    SPLIT - Na putu iz gostionice prema kući na solinskom Dračevcu Siniša Ptičec pijan je izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginuo njegov trogodišnji sin Josip Beriša. Tijekom očevida Ptičec se izgubio u mrkloj noći! Stravična nesreća dogodila se na Putu Mostina sinoć oko 20.05 sati.

"Golf dvojka", navodno s ukradenim registracijskim pločicama, prevrnuo se najvjerojatnije dok je Ptičec pokušavao skrenuti na odvojak prema kući na potpuno neosvijetljenoj prometnici, seoskom putu jedva nešto širem od jednog metra. Auto se prevrnuo i prikliještio dijete koje je sa suvozačkog sjedala (!) ispalo kroz vjetrobransko staklo! Ptičec je pobjegao, pa je za njim organizirana potjera. Tragedija se zbila nepuni kilometar od doma obitelji Doždor, djeda i bake stradalog Josipa.

Ne idite k njima, još im nisu rekli. Mali je bio sa Sinišom u lokalu Sprint, spavalo mu se, htio je kući, ali Siniša se nije dao. Pio je i zabavljao se fotoaparatom rekao nam je jedan od šokiranih Sinišinih znanaca koji je bio u kafiću. U blizini mjesta nesreće okupilo se dosta ljudi.

Ma, naći će ga do ponoći, ne može daleko čulo se. Policija je Ptičeca pronašla dva sata nakon nesreće na istom putu, nedaleko od mjesta nesreće. Šćućurio se u grmu u teškom šoku. Je li mi sin živ? bilo je sve što se moglo čuti od njega. Sproveden je u postaju, testirat će ga na alkohol, a nakon triježnjenja očekuje ga kriminalistička obrada.

To što mu je poginuo sin kojega je neoprostivo nemarno ostavio na prednjem sjedalu automobila (!) svakako će biti krajnje otegotna okolnost! Po onome što se moglo čuti, Ptičec ima još dvoje djece, blizance, a sklon je alkoholu i kocki. Očevid je obavio istražni sudac Slavko Lozina, a okolnosti nesreće utvrdit će prometni vještak.

Večernji list

Evo cijelog teksta.

Pazite i ostale bisere: trogodišnjak je bio s njim u bircu, molio ga je da idu doma, a ovaj ništa.

I vozio je pijan.

Ma, treba mu doživotno odizet vozačku i zabranit mu da se vozi na prednjem sjedalu, i još mu odrediti da trećinu svoje plaće sljedećih 10 godina uplaćuje RODI za edukaciju o autosjedalicama (mogao bi i on sudjelovati na tim edukacijama, iznoseći sam svoj negativni primjer!).

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

eto, slučaj u Splitu!
    prestrašno, ja psujem još dva sata poslije kad vidim "vrle" roditelje kako voze dječicu na prednjem sjedalu! najodvratnije je šta imam masu primjera u svom susjetstvu i ne mare za sigurnost, dapače, oni ispadaju face s tim ponašanjem! veliki broj Splićana se ponaša krajnje neodgovorno!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam nekao primjetila da su očevi u većem postotku kod vožnje djece na prednjem sjedalu. I baš kao što kažeš Andora, kao da su tine face. Kao, kaj će se moje dijete voziti u tamo nekoj sjedalici, evo ti dijete moje pa ti lijepo sa svoji tatom naprijed ti si veliki dečko/cura. Već sam negdje napisala koliko ih samo vidim kad ih odvoze ili dovoze u vrtić i iz njega. Neke malene se ni ne vidi koliko su mali.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Grozno i tuzno

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme, koja tuga

Čovjek ima još dvoje djece...
    prestrašno

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Prestrašno
    Ali moram priznati da u zadnje vrijeme sve više djece viđam u autosjedalicama. Naravno, druga je priča kako su montirane...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nemam riječi

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pretužno....

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na žalost gledam svaki dan kako se djeca iz jaslica i vrtića odvoze bez sjedalica a ja sam konstantno ismijavana zbog dvije sjedalice zada...smetaju ti ...jadna dica šta im radiš...

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

meni govore da sam "glumica" koja se razbacuje na glupost kao šta je sjedalica!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Prestrašno
    Ali moram priznati da u zadnje vrijeme sve više djece viđam u autosjedalicama. Naravno, druga je priča kako su montirane...
    Ili čak ne vežu djecu u njima. Da ih previše ne stisnu...

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

strasno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovakve priče bude u meni one najprimitivnije, animalne porive.

Svako smeće može imati djecu, kako je to tužno.......

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jadan mali anđeo...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

prestrašno

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

A još kad sam jutros Slobodnu pročitala katastrofa ja nikako nemogu doć sebi muž viče da sam poludila ko o čemu ja o tome pričam ...a šta ću kad mi još uvjek ne ide u glavu tolika neodgovornost

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Stvarno mi dođe da plačem . Pretužno.
    Danas sam se mimoišla s prijateljicom u autu, ona mi blenda a ja skužim da njena 2.5 godišnja kćer stoji iza al onako provučena između dva prednja sjedala. Oči su mi ispale :shock: Čut će me ona danas...

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

izasao je danas rodin mali apel, glede ove tragedije u splitu, u slobodnoj dalmaciji, o vaznosti koristenja autosjedalica....
    bar nesto, i mozda nekoga nagna da ozbiljno shvati kako je autosjedalica bitna

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

prolazim kvartom di je maleni živio i vidim u dva auta divne očeve i dječicu na prvim sjedalima.
    jesu šta naučili od susjeda? mo'š mislit! :/

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Stariji se s djecom u autu ponašaju kao i sa sobom - oni koji ne vežu sebe, rijetko vežu i djecu. I uvijek imaju na lageru nekakvu priču o nekome tko je tko zna kada i gdje preživio prometnu nesreću baš zato što nije bio vezan jer je u trenutku sudara izletio iz auta!!!!!!!!! A nisam baš nešto primijetila da proizvođači više ne stavljaju pojaseve u vozila, dakle, bit će ipak da nečemu služe... Kao i autosjedalice, uostalom.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

jadno dite
    mene svi smatraju čudakinjom jer je moje dijete jedino iz vrtića
    koje se vozi u autostolici,ali jedino!
    mislim da bi i policija trebala malo upozoravat a i naplatiti kaznu pa bi se
    vozači malo zamislili jer očito većina ne reaguje na ništa drugo nego
    kad ih se lupi po đepu

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Ovakve priče bude u meni one najprimitivnije, animalne porive.

Svako smeće može imati djecu, kako je to tužno.......
    Ja sam sinoć s klincima čekala MMa u autu, uglavnom ulicu je prešao skupa s jednim mladim parom, žena nosi bebicu, i to skroz sitnu, umotanu u deku na rukama...Bili su nekih 5m iza njega

Uglavnom, dok je MM sjeo u upaljen auto, zavezao se i izašao s parkirnog mjesta, oni su sa svojim autom već bili na izlazu iz parkirališta...

Griješim dušu, ali sam prokomentirala da me je između ostalog zbog takvih ljudi strah naučit vozit auto i polož
    it vozački - jer ću jedan dan to vidjet i instinktivno stat na gas, zabit se u nekog i ubit dijete...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •