Ovak curke! Trudna sam 27 tjedana, mali ima skoro 1kg, ja sam dobila 14kg....danas sam bila na ultrazvuku ( idem kod dr. Rajhvajna-poliklinika SuperNova) i rekao mi je veličinu bebe i kao da u granicama normale imam povećanu plodnu vodu.Prvo se nisam snašla a onda sam ga udavila pitanjima i rekao mi je da može razlog biti šečer ili Dawnov sindrom(neznam da li sam dobro napisala). Kao radila sam pretrage koje su pokazale da nema mogučnosti i danas mu je na ultrazvuku gledao lice dugo i on kao odbacuje mogučnost D. sindroma ( imaju 3D ultrazvuk).Sutra idem hitno vaditi krv za šečer ali ako itko išta zna...please!!!!![]()
![]()
![]()

Odgovori s citatom

... i dalje se nadam da ima netko tko je isto prošao, a da je sve završilo ok, da me utješi.

,vise doktora zezalo se na taj racun,kao jel sam sigurna da unutra nisu blizanci  
 ne znam ti pomoći, čitala sam za oba stanja, nakon što sam dobila takav nalaz, pa mi se samo učinilo kako je višak "bolja" opcija, vrlo uvjetno rečeno naravno. iskustvo od a72 gore mi se čini ohrabrujuće. možda da i ti smanjiš slatko? u svakom slučaju, pokušaj se smiriti i ~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu!