-
Eto, sad ja dižem ovaj topić iz pepela. Prije tri mj. imala sam missed ab. i nedavno sam radila briseve da vidimo da nemam kakve beštije koje su eventualno mogle doprinijeti tome i da se spremim za drugu trudnoću.
Nađene su jedino escherichia i enterococcus, doc mi je prepisao Norfloxacin, kao i mom mužu koji mora sad po recept kod svog doca (inače je alergičan na penicilin, a ja to zaboravila dok sam bila kod doca i nemam pojma da li bi ovo bio penicilin ili ne, no vidjet ćemo ovih dana).
Doc mi je rekao da te dvije bakterije nisu strašno opasne, da su relativno česte u mokraćnim kanalima i da one nisu toliko opasn, a da bi mogle uzrokovati pobačaj. No, na raznim topićima sam pročitala i suprotno.
Zna li tko kaj o ovom lijeku i o utjecaju tih bakterija na plod? Iz vaše prepiske sam zaključila da se trudnoća može preživjeti s njima, ako se one pojave. Naime, nakon zadnjeg iskustva, pušem i na hladno kak se kaže, htjela bih poduzeti sve što mogu prije iduće trudnoće, što je u mojoj moći. Kak su mi svi nalazi super uredni i ne znamo razlog pobačaja, doc kaže još popiti lijekove, pričekati da prođe još jedan ciklus, pa u akciju.
A ja razmišljam mogu li prije toga još što napraviti da krenem u to čim spremnija.
Možda krivi forum, ali ako tko zna što više.....Thanx.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma