-
"peglanje" kožne jakne!
imam kožnu jaknu koja je cijelo ljeto preležala smotana u nekoj kutiji
sad je sva neka izbrazdana i nikakva
kako da je izravnam i vratim u prvobitno stanje?
-
Ja bi ju namazala s nekom kremom i pustila da visi
-
Samo pusti da visi, od težine će se izravnati...Bar je tak bilo kod mene...Btw. 'oće netko kupit kožnu jaknu?? Jeftino dam samo da prodam!
Posljednje uređivanje od ana.m : 19.09.2012. at 22:36
-
Lola baš sam to sad učinila, nadam se da će pomoći
ana.m tebe krenula prodaja
-
ana.m bu prodala sve kaj ima 
Isto ko i ja, uostalom...
-
A kaj da radim s tim stvarima? Pol mi je toga preveliko, pol odavno ne nosim...I nemam više mjesta, a vidjela si L. koliko toga imam!
-
p.s. muža i djecu ne prodajem, ali kak sam počela morali bumo na pusti otok, tam nam je dovoljan list....
Nego, tak sam se ufurala da sam stavila u prodaju haljinu koju Ela nosi i koja joj je super i jedna cura htjela kupiti i tek kad sam joj premjerila sve skužim da to nije trebalo biti u prodaji..Koja tuka!
Flopica sorry na off-u
Posljednje uređivanje od ana.m : 19.09.2012. at 22:51
-
visi cijelu noć i još se nije ispravila 
lagano me hvata panika da ni neće
-
Imaš li sušilicu? Ja sam svoju stavila u sušilicu 20 min na program "luftanje toplim zrakom" i onu vlažnu maramicu za sušilicu. Super se izravnala.
-
Ja svoje sakoe i takve stvari (od štofa) ravnam parnom peglom s udaljenosti od 2 prsta, ali kožu nisam nikad probala na taj način, pa ne znam kak bi to išlo... Zadnja varijanta (preskupa) je specijalizirana čistionica.
Mislim da se bude jakna izvjesila i sama po sebi, samo joj jedna noć nije dosta. Tjedan dana bi već trebalo biti dosta.
-
ako je uski model ja bi ju nosila po doma da se izravna, obučeš nešto ispod da ju još više napneš i recimo kreneš usisavati
-
Joooj, i ja sam mučila problem s tim kožnim jaknama (super mi je kako se neke od njih već prodaju zgužvane). Nisam našla nikakvo rješenje osim nositi je i zaboraviti na to
-
to je zapravo mantil, dugačak ispod koljena
probat ću ja s parnim čistačom ručnim 
ionako mi kupi prašinu u ostavi
-
ja sam svoju ravnala isto parom....pstila bi kipuču vodu u kuponu zatvorila vratada se sve dobro napari a janu objesila na vjesalicu iznad kade...mogu ti reć da se fino ispeglala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma