Stranica 13 od 37 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1839

Tema: think happy thoughts

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo i mene..fino se najela i odo opet u krevet mala otišla u školu tako da sam free
    robicu sam prala sa persil sensitive tekućim i koristila omekšivač silan ili lenor bijeli sensitive isto ! ne mogu ja bez omekšivača,nije mi to to moja prva cura nije bila neka osjetljiva nadam se da neće ni ova ! robica je oprana .hrpe vec i opeglane...kinderbet je sastavljen kao i kolica...ja još cca mjesec i kaže dr idemo na carski brzo će to.....
    torba je tak tak pripremljena,uloške uzela one vir 80 ali neznam kak cu s tom vatom među nogama ?! haha užas

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala vam
    a mi nemamo od koga posuditi robicu niti ista drugo jer su sve bebe oko nas vec odvno velike pa je sva ta robica odleprsala nekom drugom ,ali racunam sa tim da cemo po nesta dobiti od familije nesta cemo mi kupiti tj vecinu ali gledala sam i ima tu kod nas jako puno ducana s jako jeftinom robicom za bebe pa cemo se nekako snaci....
    jedini su mi problem velike stvari tipa krevetac,kolica,nosiljka,komoda za presvlacenje jer je to sve poskupo ako se uzima kvalitetno ali smislit cemo vec nesta

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Adal pisala sam da ti adax ima 30% popust i ima par krevetica super kvalitete posebna ponuda oko 800.00kn. Mislim da izlaze iz prodaje il tak nest pa su jako snizeni a zbilja su super. I madrac hespo, 10cm im je sad snizen na nekih 200.00kn. To zbilja nije velika cijena. Imas ih na fejsu a i imaju webshop pa mozes pogledat.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

beilana hvala draga pogledat cu

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Anita, žao mi je što nemaju više akciju. Ove pelenice koje sam kupila su 2-5 kg. Kupila sam 4 paketa po 27 kom. Nadam se da nisam pretjerala. No znam neke bebe koje stižu mjesec dana iza nas pa mogu proslijediti dalje, ako ostane koja viška.

Huh, ne spominjite žgaravicu. I inače je gadna, ali od ovih zadnjih antibiotika je bila koma. Nisam ta 3 dana dok sam ih pila pravo dolazila k sebi koliko me želudac patio. Sad je već bolje. Đumbir mi je dosta ljut pa me čudi da godi pri žgaravici. Mislim da se u trudnoći mora paziti na količinu džumbira koja se konzumira tj. ne smije se puno.

Nataša, trbuh se još nije spustio, ali se definitivno naočigled povećao u zadnjih tjedan-dva. Totalno uživam u njemu. Po noći jedino osjećam da je puno teže stići na WC. Mislim često na porod, ali me nije frka. Jedino se nadam da će krenuti ujutro kad se naspavam, da ne budem preumorna. Prvi mi je put pa ne znam što me sve čeka (vjerojatno i bolje) pa se ne brinem previše, nego mi je samo stalo da mališa bude dobro.

Penny, dobrodošla. Mislim da se ne trebaš brinuti što su mjere malo manje, možda je sitnija beba, a možda je i začeta koji dan kasnije.

Finger, super za photosession. A bome si ih i fino počastila Jupi za livadastu sobicu.

Adal, drago mi je da je sve dobro prošlo na pregledu. Gledajte malo po oglasnicima, jer se može kupiti stvarno dobrih stvari za puno manje novca nego u trgovini. Ja sam dosta toga, pogotovo odjeće, upravo tako i uzimala. Ok, je malo rizik da ne izgleda sve kao na slici nego da je u lošijem stanju, ali možeš probati uzimati stvari iz svoje okolice pa ih vidjeti pri preuzimanju (a tako štediš i na poštarini).

Znate li za kupone s popustima za trudnice (i mame djece do 1 god) u Muelleru? Daju popuste na neke proizvode (pelene, kašice, grudnjake za dojenje...). U nekim poslovnicama odmah na blagajni možete dobiti kupone, u nekima trebate ispuniti zahtjev (zahtjev možete dobiti i ispuniti i preko mail adrese muellera otvorene baš za to baby@mueller.hr), a knjižica s kuponima se dobije i u paketu za trudnice „Evo me!“ koji se dobije u 3. tromjesječju kod ginekologa. Ja nisam dobila paket, nego sam pisala na mail i danas bih trebala pokupiti kupone.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jesen u meni vidis, stalno sam u Mulleru, ali nikada nisam vidjela nista, nemaju nikakvu reklamu.Bas cu pitati direktno, da mi daju za ispuniti.

U City Centrima u Zg ima Baby centar, mi smo tamo bili kupiti sjedalicu, jer je od svih ducana bila najjeftinija (razlika od 200-400kn) i tada smo se uclanili u njihov klub i za taj iznos dobili na loyalty kartici bodove, koji su u biti kune, knjizice s popustima za odredjene marke tipa (kršitelj koda) pa za cipelice itd..
    Imaju cesto akcije, pogotovo za clanove, taj vikend im bas zavrsavala akcija gdje za 500kn potrosenih dobilo se bon od 100kn.Tako da smo mi neplanirano kupili kolica,sjedalicu,krevetic, a za sakupljene bodove prematalicu u biti dobili gratis i jos imamo nekih 500kn na njihovoj kartici.
    Imaju razne marke od najpovoljnijih do Stokkea, a ako nemaju bas to sto trazite u ducanu, narucuju vam bez pologa.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo mi večeras bili u mulleru, i žena na kasi me pitala jesam li zainteresirana za tu knjižicu s kuponima, ispunila neki obrazac i odmah mi je dala knjižicu s kuponima. Ima super stvari
    U CA kupila u paketu dva grudnjaka za dojenje, 149kn, klasični bijeli.
    I jesam li se puno zahebala šta sam kupila uloške vir 90, a ne 80? Skužila sam da je taj vir 80 komad vate omotan mrežicom, a ovaj vir 90 nije omotan mrežicom, nego nekako zapakiran u neki materijal?? Ima ko iskustva? Inače, uf gade mi se sve te pelene, ja sam ljubitelj tampona, ulošci i ja odavno smo na Vi!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

finger, a ne znam za te uloške, preporučuju strogo vatirane, zbog rana i sl. Tak da možda da ipak za sam početak dokupiš još koji paketić vate umotane u mrežicu..mekši su, ne ljepe se nigdje i sl.
    znači, kupila si dva grudnjaka? to ide po veličinama ili kako? mislim, kak smo nosili prije il sad? ne znam koji broj da tražim :/

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Išla sam još malo čitati, pa sam skužila da su najbolji ti čisti vateni, pa ću kupit!
    Da, imaš u paketu dva komada, po veličinama normalnim, ono 80,85,90 pa košarice B,C,D,E... Ja sam uzela 85E, jer inače nosim košaricu E, u trudnoći mi hvala bogu nisu više narasle, da jesu uopće neznam di bi našla broj. Možeš ih probati, tako ti je najlakše.

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Curke moje....
    Ma nema veze Jesen zakasnila sam,meni bebili budu punašne pa sam se radovala kad sam vidjela new born od 3-6 Huggis, ali tek poslije vidim da prorez za pupak imaju samo male od 2-5 kg. Ništa,budem ja kupila na kraju Pampers od 3-6 i kraj priče.
    adal da ta vcijena za krevetić i Hespov madrac je više nego dobra, a i treba svakako pregledati i te centre sa baby opremom, može se stvarno povoljno naći svega. Ja obavezno pitam sama da liimaju kakav popust ili pogodnosti za trudnice,ili malene bebe, tako da saznam sve što me zanima. Ja sam isto gledala preko njuškala i našla tako hranilicu u odličnom stanju,markiranu,kvalitetnu za 300 kn i kupila je. Isto tako bila postoje i trgovine "iz druge ruke" gdje možeš pogledati polovno i odlučiti da li ti štima ili ne. Ima raznih opcija....
    Što se uložaka tiče, ja ću velike noćne Always, ali ću svakako uzeti i Vir. Meni je carski, pa mi svejedno, bitno da dobro upijaju.
    A što se grudnjaka tiče, računajte sa tim da će vam cike biti još dva broja veće nego sad, to je moje iskustvo. Inače nosim trojku, sad sam na četvorci, a bome kad rodim budu mi još veće, tako da si komotno možete uzeti veći broj. Opet kažem,to je moje iskustvo.
    Ja sutra krećem sa prvom turom pranja robice i baš se radujem ...
    Puse vam svima ...

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

melem, odlično ste prošli s tim popustima. mi imamo karticu od magic baby i tamo smo kupili kolica i skupili bodove (tj. kn) pa ćemo to iskoristiti za baby-phone i još nešto doplatiti.

u muelleru su s ovim popustom iz knjižice (20%) grudnjaci za dojenje oko 56 kn. za svaki proizvod daju 3 kupona. planiram si uzeti 2 kom, ali ću isto pričekati da vidim koliko će narasti (sad su nešto malo, ali kad nadođe mlijeko, vjerujem da će dosta).
    malo je nezgodno što se tamo stvarno nema gdje probati.

anita, uživaj u peruckanju i pripremama

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

A iskoristit cu ovo fino vrijeme pa cu malo prosetat i vidjeti gdje se sta nudi i naci ono sto nam odgovara
    sto se grudnjaka tice ja sam odgovarajuci trazila jako dugo i jedva nasla nesta da mi sve stane i ne kipi sa svih strana,uzas a kad pomislim da ce jos nadoci do kraja uhhh....
    mi se danas malo slikali stomak mi je vec ogroman i bas se istice a tek sam 23 sedmica i vec se jako tesko namjestim za spavnje sta me tek ceka do kraja hehehe...koliki su vasi stomacici kako je vama najudobnije spavati?
    anita uzivaj u pripremama mene vec hvata zelja da krenem u kupovinu ali sve nekako mislim rano je da bar prodje jos jedan mjesec pa cu onda u kupovinu,novac je vec spreman ali me malo strah pripremati sve tako rano uh....

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Meni su ti u mullera mali, imaju samo do košarice D!
    Ja se stvarno nadam da neće više rasti, ako budu još rasle, ja ću stvarno poludit! I vako jedva jedvice nađem grudnjak, a kamoli di ću naći veći od ovog za dojenje kojeg sam kupila!
    Meni je drobić jako izrasta kad sam ušla u 8.misec, dotad sam ga čak mogla i sakrit, više sam debelo izgledala nego trudno
    A najudobnije mi je spavat na lijevom boku, al i to moram stalno mijenjat jer se svako tolko ukočim!!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

evo mi smo bili na prvom pregledu, 7+5 tjedana, bebica 9,3 mm i vidjeli smo kako kuca srceko nadam se da ce sve biti ok i dalje, jako smo sretni

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Adal postavi slikicu tu pod temu slike trbuha da te vidimo. Ja bi al jos nemam kaj pokazati nazalost. A nadala sam se da bude do sad vec vidljiv. Ahhh, cekam proljece da bukne cvijece i moj trbuh )

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Adal postavi slikicu tu pod temu slike trbuha da te vidimo. Ja bi al jos nemam kaj pokazati nazalost. A nadala sam se da bude do sad vec vidljiv. Ahhh, cekam proljece da bukne cvijece i moj trbuh )
    heheh ja bas zeljno iscekujem tvoju slikicu draga
    a stavim sutra slikicu

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

joj, kako spavam?? nikako!! prvo ne mogu zaspat do sitinih jutarnjih sati, negddje do 3, ond apopijem normabel, onda vald zaspem, pa ustajem već u 9, cijeli dan sam umorna. najbolje mi je na bokovima, i to desnom, ali svaki put se probudim na leđima, nemam ppojma zašto! valda ipak tako najbolje spavam! muž mi kaže da hrčem strašno, ma nos mi je "trudnički" zaštopan, strava!
    Probava mi je unazad par dana katastrofa! ne znam više šta mi je činiti! sutra punim 35 tjedana...još malo........
    Teško mi je već iako uživam u stomaku i ne mogu ga se nagledat!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj nova-zg prvotno napisa Vidi poruku
    evo mi smo bili na prvom pregledu, 7+5 tjedana, bebica 9,3 mm i vidjeli smo kako kuca srceko nadam se da ce sve biti ok i dalje, jako smo sretni

predivno uzivaj

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

divnooooooooooooo,super,super vijest,sve će i dalje biti super,velika pusa od nas

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sto se grudnjaka tice, ja jos uvijek furam jedan moj iz netrudnicke faze, malo veci je bio, naime zena mi je rekla da kupim veci i samo je stajao, toliko sam bila ljuta da za te novce ga ne mogu nositi.
    Eto, sada je konstantno u opticaju .
    Mene ti grudnjaci za dojenje zanimaju, meni treba zica dolje, a jedini takvi koje sam za sada vidjela su oni kojima se skida naramenica.
    Mislim da sam ih vidjela u Magic baby (i jos negdje)150kn?!? nisam sicher.
    Pamucni su i izgledaju udobno i vidi se da nisu klasicni sa otkopcavanjem naramenica.
    Inace, moja frendica je rodila u lipnju i dojila cijelo vrijeme u grudnjaku od badica, onih obicnih trokuta bikini, bez ikakve podstave.

Za uloske, ja sam odlucila chicco, iz vise izvora su me uvjerili da su najbolji(udobni, veliki i ima ih dosta u paketu), kao i one blaznice za grudi.

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

punon ste pisale, sad treba sve pohvatat

natasa-ja isto tesko spavam, budim se kod svakog okretanja i isto sam se cesto budila na ledjima, sad vise ne, al u pocetku sam stalno zavrsila nekako na ledjima a nikad inace ne spavam tako, bila trudna il ne, uvjek spavam samo na boku

pelene- ja cu uzet samo jedan paket pampersica za rodiliste i podici cu paket u dm-u, primjetila sam da u dm-u vise nema onih bio pelena, inace bi njih uzela koji paket al ovako cemo ako sve bude po planu, cim dodjemo doma-u platnene

fingertips- mislilm da su ti vir 90 obicni ulosci samo deblji, sa plastikom i ljepilom...jesi otvorila koji?

jesen u meni- ne brinem se puno oko velicine bebe...reko mi je i gin, da moze bit samo kasnija ovulacija, da nije dramaticna razlika...al znas kako je to u nasim trudnickim glavama...uvijek ima nesto s cim razbijamo glavu

adal-cula sam da prenatal ima 70% popusta jer se zatvaraju...neznam jel to vec gotovo, krevetici se mogu nac jefiti i kvalitetni,nedavno sam preko njuskala kupila predivnu kolijevku(jer mi je to bas bila velika zelja) za 300 kn, a ovdje se nemogu nac ispod 1000, a komodicu uopce nemoras ni kupovat...nije to nesto sto se obavezno mora imat...ja recimo nisam imala s prvim, samo sam za 100tinjak kuna kupila prematalicu koju sam premestala gdje mi je bilo zgodnije,prvih mjeseci je stajala poprijeko preko krevetica ....
    jedino se za kolica i as vrijedi uloziti

omeksivaci- mislim da i chiccco ima omeksivac bas za bebe, ima ga u dm-u ako se ne varam , ali ja radije biram onu staru varijantu s octom...ili eko /bio varijante...praskove sam si narucila s ove stranice tako da bas startam s eko proizvodima http://www.eko-butik.com/pranje

zgaravica....uf...da ne pricam, svaku vecer beba pocne plesat oko 9 i tad krene zgaravica, pa plese skroz do ponoci a ja nemogu zaspat od zgaravice

melem- je...samo 3 dana, znaci pratimo se u stopu

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vir 90, imaju kao ljepilo, al nije plastika, nego nekakav porozni materijal piše na deklaraciji netkani tekstil. Ma šta ja znam, probat ću njih, ak ne budu pasali nek mi donesu druge u bolnicu i gotovo.
    Melem, a nisam nigdje vidjela da ima sa žicom, al radila sam u Triumpha, znam da su tamo bili fenomenalni,čvrsti i udobni, al meni su malo skuplji, pa ga zato nisam tamo kupila.
    Šta se tiče ovih praškova za dječju robicu, vidila sam u konzuma (inače ga bojkotiram, al tražila sam kardamom ) da ima kupiti prašak za dječju robu, baš na odjelu za bebe, mislim da je to njihova marka, zove se be-be, tridesetak i nešto kuna 3kg. Mene to baš ne interesira, kad bih pazila baš sad na svaku sitnicu financijski bi poludila, a i živim u premalom gradu, svaki put bi trebala minimalno do Šibenika po takve neke stvari. Imam ariel, na mašini program sa duplim ispiranjem i dodatnom dezinfekcijom, omekšivač ne koristim za dječju robicu, prvih miseci ću ga kupat sa maslinovim uljem, jedina kozmetika koju sam za bebu kupila je krema za guzu.Jedino što sam gledala, a i to ću kupit je cattier bebe kozmetika, al to tek tamo kad napuni dva,tri miseca, to je kozmetika bez parabena,parafina,eko-organski uzgoj. I mislim da mu neće ništa falit
    Šta se tiče pelena, i ja ću kupi početni pampers, a kad rodim dignuti ću one u dm-a, pa ću odlučit koje su mi bolje. Inače primjetil sam da je pampers najjeftiniji u mullera, tipa paket newborn pelena, onaj najveći dođe 86kn, a u Plodinama 120-130kn. Neznam cijenu u dm-a.
    Ja sam od jučer u totalnoj komi, prehlađena sam ko pas, samo šmrčem, kišem, curi mi nos, poluditi ću! Pijem litre čaja, naranča i limun redovito, skuvala sam si juhu jučer, al ništa to ne prolazi. Bojim se uzeti ikakav andol,maxflu, da ne našteti bebici. Nadam se da će me proći!!!
    Nova zg Super, super mi je drago radi tebe i radi bebača !
    Sarice kad su ono nalazi za amnio?
    Ljubim vas curke moje, čuvajte mi se!

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav drage moje....
    Meni je stomak dosta velik, ali nekako imam sreće,jer uglavnom sva kilaža završi u njemu i cickama . Nekad kad se gledam s boka izgleda mi kao da sam već blizu termina, a imam još mjesec i pol. Što se spavanja tiče, ja na boku obavezno i to par puta noći mjenjam stranu, jer na desnoj me počne boliti kuk, a na lijevoj rebra i obavezno imam jastučić na kojem "spava" stomak. Skužila sam da od kad ga koristim beba se puno brže smiri kad legnem, imala sam prije filing da mi stomak "visi" i da ona ne može nikako naći položaj kad legnem, sad lijepo zajedno nanamo, jedino što je okretanje pravi podvig.
    adal ma pričekaj još koji tjedan, meni je gin. rekla kad budem 28 tt onda u kupovinu, brzo će ti to proći.
    finger kupila sam si đumbir, ove dvije zadnje večeri mi bila nešto blaža žgaravica, pa mi bademi bili dovoljni, ali ako se pogorša pravim čaj po tvojoj recepturi Pij draga puno tekućine i probaj bez ikakvih ljekova, ako nemaš tempicu. Vrijeme je takvo, pa smo podložni tome, biti ćeš bolje brzo...
    belana brzo će to proljeće, a s njim i tvoja buša, pa ćeš je moći onda ponosno pokazivati. Ja sam neki dan MM rekla da izgledam kao tramvaj dok smo šetali, valjda me jadničak shvatio doslovno, jer mi od tad oblači čarape i obuću.
    nataša probaj kompot od jabuke, ali ga zasladi više, ja si tako reguliram probavu kad ne ide, a pojem željezo, pa onda znaš..
    nova superiška sad možeš biti mirnija, jer ide sve u pravom smjeru..
    Što se tiče deterdženata i omekšivača, sa prvih dvoje nisam imala problema, a klasično sam sve koristila. Sad sam uzela Cocolino sensitive, a deterdžent koji i inače koristim Bio-aktiv... Robica se suši i baš mi slatko opet gledati to majušno.
    Juče sam našla kremicu za guzu u ljekarni, oni je prave i s bademovim uljem je, ima veće i manje pakiranje, nadam se, da će joj odgovarati.
    Pusa vam svima i čuvajte se....

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curke, jeste cule da umjesto omeksivaca je prirodnije, ocat sa par kapi etericnog ulja.
    Frendica radi tako i kaze da je odlicno, miris octa se ne osjeca, a on omeksava?
    Kazu da omeksivac, bilo kakav je los.
    Ja sada ne znam.

Imam novu masinu+neki program za bebe i alergicare, a mislim da svaka ima dodatno ispiranje.
    I da, susilice, kao da nakon njih nije potrebno peglanje robice.
    Vjerujem da su visoke temp pare to sto bi bilo dovoljno( a i lijepo je mekano nakon susilice), a opet kao najbolje je susenje na suncu za najmanje?!?

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sušim na suncu i budem sve dobro popeglala. Ovo za ocat i eterično ulje ne zvuči loše, budem probala. Ma ja si ne mogu zamisliti bez omekšivača, jer je voda koma tvrda, ali ako ocat omekšava, a eterično mu miris pobija onda je to ok kombinacija.melem pa probaj onda na tom svom posebnom programu, ne može biti lošije od običnog. Da, nakon sušilice je meko, ali ja imam običnu perilicu, nemam sušilicu, prosušim vani i popeglam i to je to....

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

hej žene a gdje ima tih chicco uložaka? ja to nisam vidjela..... ja čekam nalaz urina sutra je gotov nadam se da nemam bakteriju sada pred kraj !!

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I kod mene se suši na suncu, imam isto taj program na mašini ko melem, na uputama od perilice piše da mi je to dodatno ispiranje za dječju robicu. Ja sam dobro popeglala i nije mi robica kruta. Isto tako nemam sušilicu.
    Donna, ja sam te uloške chicco vidila u dućanu sa dječjom opremom, ono prodaju kolica,krevete sve za bebe, pa je bila i polica za trudnice. neznam di ih kod tebe ima kupiti!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ne znam tocno za Osijek, ali vidim da na njihovim stranicama kazu da Tintilinic u Osijeku i trgovine Pikolo.
    E, sada ne znam za muller.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

U mullera gledala, nema Chicco!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj anita rain prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sušim na suncu i budem sve dobro popeglala. Ovo za ocat i eterično ulje ne zvuči loše, budem probala. Ma ja si ne mogu zamisliti bez omekšivača, jer je voda koma tvrda, ali ako ocat omekšava, a eterično mu miris pobija onda je to ok kombinacija.melem pa probaj onda na tom svom posebnom programu, ne može biti lošije od običnog. Da, nakon sušilice je meko, ali ja imam običnu perilicu, nemam sušilicu, prosušim vani i popeglam i to je to....
    imaš u mulleru baš neki poseban omekšivač za bebe, to je moja šogorica koristila i još uvijek koristi, robica je mekana, i nikad nisu imali nikakvu reakciju na taj omekšivač, vjerojatno nekaj zbilja blago.
    ja imam na perilici program ''baby care'' i oduvijek me zanimalo kakav je to program, eto hvala Bogu ubrzo budem saznala. a sušilica, da, iz nje sav veš izađe toliko mekan, al nemam ju ni ja, planiram ju kupit jer prek zime ne znam gdje ću sušit njene stvarčice. il budem nosila kod mame, pa nek sušilica radi

katrin23 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Melem, ja nebi baš grudnjak za dojenje s žicom, moguće da te bude tiskao i može ti začepiti kanale i uzrokovati zastoj. Meni se to dogodilo sa prvim djetetom, a baš sam si kupila lijepi bijeli i crni u HM-u u Austriji. Mislim da ih ovaj put neću upotrebljavati!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nova-zgsuper da je sve u redu sad samo lagano
    svima

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj katrin23 prvotno napisa Vidi poruku
    Melem, ja nebi baš grudnjak za dojenje s žicom, moguće da te bude tiskao i može ti začepiti kanale i uzrokovati zastoj. Meni se to dogodilo sa prvim djetetom, a baš sam si kupila lijepi bijeli i crni u HM-u u Austriji. Mislim da ih ovaj put neću upotrebljavati!!
    Cula sam vec negdje da nisu dobri, ali zasto ih onda proizvode bas za dojilje?
    Mozda neki veci, sada sam vidjela i chiccov.
    Mozda da probam bez zice.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala vam cure puno, stvarno ste divne Koliko ste otprilike cekale u bolnicama za krvne pretrage, urinokulturu.. mislim na pretrage koje se obavljaju na pocetku trudnoce?

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Curke moje... Ja evo već treću trudnoću, ali iskreno nisam imala niti u jednoj poseban grudnjak za dojilje. Koristila sam običan samo naravno veći broj. Za zastoj mlijeka sam čula, ali ja sam sa prvom bebom počela u rodilištu dobijati tempicu i onda je jedna starija sestra opipala mi prsa i rekla, ovo će te sad boljeti, ali vjeruj mi,ja ću ti pomoći. Kružnim pokretima mi je prvo izmasirala, a potom izdajala mlijeko, spasila me. To sam sama radila u rodilištu sa drugom bebom i nisam imala problema, a grudnjak sam nosila obični. Eto opet kažem,to je moje nekakvo iskustvo. Evo samo još da vam kažem, sutra u Lidlu, pakovano tri bodića za 44 kn, ima ih od veličine 50, pa na dalje. Lijepi su ružičasti ili plavi...

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

nije ni meni jasno zasto rade za dojilje grudnjake sa zicom????...
    ja sam kupila krajem prosle trudnoce jedan za dojenje i jedan bas trudnicki u aniti...tako da sam ih masno platila, al sad ih opet nosim, nosim i ovaj za dojilje, jer jedina razlika je ta kvacica...puno su bolja potpora od obicnih i ne smetaju
    a za velicinu...mislim da negdje pise o tome...e sad kome se da googlat ima neko "pravilo" o velicini, nisam bas sigurna kako je al mislim da velicina grudi ostaje ista nakon neznamkojeg...valjda 7mj trudnoce, tako da se tad kupuju ovi za dojenje....al svi znamo da i pravila imaju iznimke

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

nova, super za bebicu <3

adal, vidjela sam fotkicu trbuha. jepi je <3

finger, drži se i ozdravi brzo. smiješ uzeti lupocet ako ti bude loše i dobiješ temperaturu (nemoj nikako andole, maxfluove i sl.)

donna, držim fige za dobar nalaz.

uh, probava je postala i meni problem. kad zakrizi papam kompot od šljiva pa bude malo lakše.

čula sam i ja da nisu dobri grudnjaci sa žicom.

imam još onih indijskih oraščića za pranje pa ću probati bebinu robicu prati time bar par puta dok vidim kako ide. mislim da ću koristiti isto ocat umjesto omekšivača.
    ovu prvu rundu odjeće mi pere mama običnim deterdžentom, ali uz duplo ispiranje.

danas smo išli naručiti materijal za komodu za previjanje (radimo je po mjeri, jer veća ne stane u kupaonicu). super je što smo sve naručili na jednom mjestu (i drvo, i ručkice i nožice i šarafe), pomogli su nam odrediti koliko nam kojih dasaka treba, upali smo u akciju besplatnog rezanja, a i naručili smo da nam izbuše rupe gdje treba. baš sam zadovoljna. kupimo sve "sastojke" za vikend pa će se dragi baciti na šarafanje. raduje me slaganje pelenica i robice u nju

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja danas dokupila u DM_u gazice za bebu...kad se sjetim koliko se moja mama našila za našu prvu curku, sad kupiš gotove, porubljene i milina!!!
    sutra ide u apoteku kupit sve za pupak,spremim u ladicu i nek čeka...
    Finger, i moj nos nešto proradio, a prije 3 tjedna sam završila groznu prehaldu, pa dokle više????? a pojedem 3-4 naranče dnevno!
    U petak odem do Portanove, pa kupim pelene u DM-u, s onim popustom što immo za trudnice i još kupim taj grudnjak... Kozmetiku još ništ nisam kupila, stignem..iamam dvije dude, (kršitelj koda)ove, te su mi bile super, imam štapuće za uši, maramice pamper i tako....manje više sve spremno
    Jeseni, konačno komoda došla na red..pa sve čekam pa nikako!
    Donna, držimo fige za nalaz!

Kako vam kontrakcije?

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Samo da bacim sliku, http://i50.tinypic.com/20p38s2.jpg
    Nas troje, zadnji dan 35.tjedna!
    Ima jedna i na temi slike naših trbuha, hihi, a štaš kad se volim hvaliti
    Pusaaa!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da bacim sliku, http://i50.tinypic.com/20p38s2.jpg
    Nas troje, zadnji dan 35.tjedna!
    Ima jedna i na temi slike naših trbuha, hihi, a štaš kad se volim hvaliti
    Pusaaa!
    hej, pa ja tebe poznam...samo ne znam odakle..jesi bila na VV kod dr Alebića? ! Možda čak istovremeno sa mnom....

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nataša, mislim da poznaješ fingertips iz Masterchefa

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Fingertips preslatki ste vas troje

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mah,da,faca s tv-a!
    Hvala Sani

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jutro
    odlucila iskoristit suncan dan pa se spremam u grad.
    natasa kakve gazice?
    finger super mi je vidjeti bušu, preslatki ste
    ja stalno gledam svoju, mazim,otkrivam, onak super mi je kad je fino zaobljena, sada je vec i ima.Do 25tj gotovo da je nisam ni imala, onda je po meni naglo u zadnja 3tj se pojavila.
    anita rain s puno strana sam cula za upalu,pa masazu grudi, da zenama to rade sestre u bolnicama ili muzevi doma, moram jos to istraziti, da vidim kako i sto, za svaki slucaj.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

fingertips super ste (predpostavljala sam da si ti bas ta ne znam sto )
    Posljednje uređivanje od adal : 31.01.2013. at 10:55

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Melem, mislim da Nataša misli na one gaze, 17x17 cm, ili 20x20cm, obrubljene, ko manje tetra pelene, za brisati bebi guzu, lice, manje su, lakše se peru, koliko sam skužila. Ja imam par komada, a naše mame su taj materijal prije kupovale, kidale i obrubljivale.
    Jesen super radi komodice, ja svoju polako punim!
    Hvala na lijepim riječim za bušu

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

evo iz grada, svjeze vijesti Prenatal se zatvara u Zagrebu, odnosno i u HR.
    Ilica i Westgate.
    Mislila sam samo skicnuti, onda sam vidjela da je sve na 70% od robe, a 50% oprema i red od 25 ljudi, samo su kupili stvari s polica.
    Uglavnom, kupila sam si njihov grudnjak za dojenje, s popustom od 70% za 48kn.
    Pamucan, bez zica, skidanje onog kruga na dojci sa kvacicom, kao da se skida naramenica.
    Malo veci uzela, jako je udoban, mekan pamuk i nema zice.
    Isprobala vise modela, ovaj mi je bio na kraju najbolji.
    Koja pomama u ducanu, one stolice stokke samo su planule, za 800kn na snizenju.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala vam cure puno, stvarno ste divne Koliko ste otprilike cekale u bolnicama za krvne pretrage, urinokulturu.. mislim na pretrage koje se obavljaju na pocetku trudnoce?
    U principu ne radis ih u bolnicama, KKS,urinokultura se radi u Domu Zdravlja preko uputnica tvoje soc.gin.
    U Petrovoj 3 vadis za krvnu grupu (ako je nemas) i Rh.Uputnica isto tvoje primarne gink.
    Gdje vodis T?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

stigao nalaz !! nema bakterije jeeeeeeeeeee sva sreca ne moram antibiotike !!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •