evo i mene..fino se najela i odo opet u krevetmala otišla u školu tako da sam free
robicu sam prala sa persil sensitive tekućim i koristila omekšivač silan ili lenor bijeli sensitive isto ! ne mogu ja bez omekšivača,nije mi to tomoja prva cura nije bila neka osjetljiva nadam se da neće ni ova ! robica je oprana .hrpe vec i opeglane...kinderbet je sastavljen kao i kolica...ja još cca mjesec i kaže dr idemo na carski
brzo će to.....
torba je tak tak pripremljena,uloške uzela one vir 80 ali neznam kak cu s tom vatom među nogama ?!haha užas

mala otišla u školu tako da sam free
Odgovori s citatom
Jupi za livadastu sobicu.

nadam se da ce sve biti ok i dalje, jako smo sretni

) da ima kupiti prašak za dječju robu, baš na odjelu za bebe, mislim da je to njihova marka, zove se be-be, tridesetak i nešto kuna 3kg. Mene to baš ne interesira, kad bih pazila baš sad na svaku sitnicu financijski bi poludila, a i živim u premalom gradu, svaki put bi trebala minimalno do Šibenika po takve neke stvari. Imam ariel, na mašini program sa duplim ispiranjem i dodatnom dezinfekcijom, omekšivač ne koristim za dječju robicu, prvih miseci ću ga kupat sa maslinovim uljem, jedina kozmetika koju sam za bebu kupila je krema za guzu.Jedino što sam gledala, a i to ću kupit je cattier bebe kozmetika, al to tek tamo kad napuni dva,tri miseca, to je kozmetika bez parabena,parafina,eko-organski uzgoj. I mislim da mu neće ništa falit 
i obavezno imam jastučić na kojem "spava" stomak. Skužila sam da od kad ga koristim beba se puno brže smiri kad legnem, imala sam prije filing da mi stomak "visi" i da ona ne može nikako naći položaj kad legnem, sad lijepo zajedno nanamo, jedino što je okretanje pravi podvig.
Koliko ste otprilike cekale u bolnicama za krvne pretrage, urinokulturu.. mislim na pretrage koje se obavljaju na pocetku trudnoce?
...samo ne znam odakle..jesi bila na VV kod dr Alebića? ! Možda čak istovremeno sa mnom....