Stranica 16 od 37 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1839

Tema: think happy thoughts

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

anita, super je susjedina priča. daj bože da nam svima bude tako lijepo i brzo. brzo će taj 01.03. ne brini.
    mm ne može u čet s nama na pregled, a nije mogao ni na zadnja 2 (tako mu se slože smjene ) i već mu nedostaje da vidi mališu pa ga tješim da će ga za par tjedana vidjeti uživo<3
    tlak mi je prije trudnoće bio nizak, a od kad sam trudna, rijetko ide ispod 135/95. kaže moja gin da je ona za prirodni porod, jer visok tlak zna biti nezgodan za anesteziju.
    prati me sad i transfuziolog pa će valjda biti ok. nije još toliko visok da me strpaju u bolnicu ili na tablete, ali nije baš ni da se treba šaliti s tim.
    valjda će izdržati još tih 5 tjedana. zato i ne bih htjela da prenesem, jer bih se svakim danom sve više brinula.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jesen ja sam na jednom pregledu imala visok tlak 130/80 i taj put prije pregleda nisam jela. I citala sam da moze bit zato.
    Ja lezim odkad sam doma dosla. Prehladila sam se, ocimi suze i peku. Toliko sam umorna...a mm se jadan toliko brine
    .sad i taj uzv sutra, nadam se da imamo plodne vode dovoljno. Buba je nemirna. Trbuh mi skace na sve strane. Bas me vesele njeni pokreti.
    Mi smo vec kupili skoro sve. Kad mi se nest svidja ja to odma uzmem da mi ne prodaju kad nismo u zg i ono, imas od svega po jedan komad. A i moja mama je sva ponosna kaj napokon dolazi i unucica pa svako malo s necim dode kod mene. Bas mi to slatko.
    Anita dobro da je sad sve ok. Vjerujem da bude tak i ostalo. Nemoj se forsirati. Kaj ne mozes nek napravi muz kad dode doma. Tak ja svojem. Ak mi nest tesko il ne mogu, ostavim

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam bila danas na kontroli, 19tj. Hematoma nema, posteljica nije vise blizu usca, sve se podiglo.
    Radio dr veliki anomaly scan i sve je mraaaak! Cura za 5! Ja sretna ko guzica!

Blago vama natasa i fingertips, jos malo pa gotovo. Mi ostale, strpljivost na visini!

Puseeee

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj twin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila danas na kontroli, 19tj. Hematoma nema, posteljica nije vise blizu usca, sve se podiglo.
    Radio dr veliki anomaly scan i sve je mraaaak! Cura za 5! Ja sretna ko guzica!

Blago vama natasa i fingertips, jos malo pa gotovo. Mi ostale, strpljivost na visini!

Puseeee
    jao, je, nama je blago što se tjedana tiče. još malo pa kraj, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bebuške nam dolaze u ruke.......ali koja si ti sretnica, a i finger će se sa mnom složiti, što ti se posteljica digla!!!! predivno!!! blago tebi! super za tebe!!!

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Weeeeeeeeee za posteljicu, bitno da se digla
    A Nato moja, ja uopće neznam šta je sa mojom posteljicom, saznat ću tek u petak, nadam se da je i dalje marginalna na onih 1,5cm, da se nije još približila!
    Neznam jesi pisala, ti si ušla u 37.jelda? oćeš u bolnicu ili će te ipak doma ostaviti?

Beilana,piti čaja i tekućine, nedaj da te prehlada dotuče!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Weeeeeeeeee za posteljicu, bitno da se digla
    A Nato moja, ja uopće neznam šta je sa mojom posteljicom, saznat ću tek u petak, nadam se da je i dalje marginalna na onih 1,5cm, da se nije još približila!
    Neznam jesi pisala, ti si ušla u 37.jelda? oćeš u bolnicu ili će te ipak doma ostaviti?

Beilana,piti čaja i tekućine, nedaj da te prehlada dotuče!
    pisala sam malo poviše, ali ko bi sve pohvatao: sutra idem u bolnicu, vjerovatno ležat,čeka me krevet, rekli su da ponesem torbu, kaže dr da će mi napravit kompletnu obradu( što god to značilo) u slučaju potrebe za carskim rezom! moram bit ujutro tamo natašte, krv, mokraća, sve.. Inače, bila sam juče na pregledu, beba 3100,super, a posteljica marginalna, tako dr reče....
    E sad, oće li me nadzirat tamo, il samo obradit i pustit kući, ne znam..čitala sam da se ide na carski ranije, ako je posteljica u pitanju, da ne prokrvari kod prvih trudova..ne znam.nisam pametna...sutra javim

i da, sutra sam punih 37 tjedana, ulazim u 38. i još jedan p.s. posteljica se ne može spustiti, samo podići, tako da vezano za to, opusti se, može biti bolje ili isto, nadajmo se boljem!!
    Posljednje uređivanje od nataša : 13.02.2013. at 00:09

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

twin, evo i ovdje kažem: super!
    nataša, sretno sutra. u jednu ruku ti držim fige da te puste kući još malo, a u drugu da te ostave i da što prije grliš svoju bebicu.
    finger, sretno i tebi u petak.
    ja se javljam sutra s novostima

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Na uzv sve ok. Plodne vode imamo puno. Znaci ipak je upala problem

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nato sretno u bolnici, nadam se da te neće puno gnjavit.
    Beilana, kakva je upala u pitanju? Jesu ti dali šta ili?

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Nato sretno u bolnici, nadam se da te neće puno gnjavit.
    Beilana, kakva je upala u pitanju? Jesu ti dali šta ili?
    Upala rodnice. Dobila sam rojazol vaginalete. Nisu gljivice nego kaze bakterijska upala. Juce navece prva vaginaleta i iscjetka vise nema

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Curke stigao je nalaz od amniocinteze,nosim zdravu CURICUUUUUUUUUUUUUUU,jupiiiiiiiiiiiiiii.presretni smo

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Drago mi je. Čestitam!

Citiraj sarazg33 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke stigao je nalaz od amniocinteze,nosim zdravu CURICUUUUUUUUUUUUUUU,jupiiiiiiiiiiiiiii.presretni smo

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Rojazol sam i ja koristila, on to brzo rješi
    Sara, presretna sam radi tebe!
    Posljednje uređivanje od fingertips : 13.02.2013. at 15:36

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sarazg super bas mi je drago da je sve u redu
    beilana super da se vec smirio iscjedak bice sve ok
    twin super da je zlocesti hematom nestao
    svima koje idete ovih dana na pregled puno srece neka sve bude u redu

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

beilana, super što se beba ima u čemu brčkati, a i upalu ćeš brzo riješiti :držim fige:
    saro, jupiiii! sad možete neopterećeno uživati u trudnoći. jeste znali da je curica ili vam je ovo otkrilo (oprosti na pitanju, malo mi mozak šteka pa ne mogu sve popamtiti)?
    adal, hvala.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo ja u bolnici. Navodno da cekamo trudove uz pojačan oprez zbog margimalne posteljie. Jos tri tjedna do termina

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    beilana, super što se beba ima u čemu brčkati, a i upalu ćeš brzo riješiti :držim fige:
    saro, jupiiii! sad možete neopterećeno uživati u trudnoći. jeste znali da je curica ili vam je ovo otkrilo (oprosti na pitanju, malo mi mozak šteka pa ne mogu sve popamtiti)?
    adal, hvala.
    Draga,nismo znali,nadali se jesmo,a danas je potvrđeno,jupiiii
    Nataša-drž se draga,pusa
    Hvala svima na čestitkama
    Posljednje uređivanje od sarazg33 : 13.02.2013. at 20:21

ywanna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pozdrav cure moje!

nova sam na forumu i ovaj pdf mi je prvi zapeo za oko jer sam u slicnoj situaciji. Mirujem od pocetka trudnoce iako sam skoro na pocetku,7 tjedana
    ovo mi je druga trudnoca,prva je zavrsila spontanim u 10.tjednu. Ni ova nije bajno zapocela,na uzv sam otrcala cim je test pokazao plusic,prvo sto se vidjelo je mala gestacijska vrecica(bez ploda) i poveci hematom iako sam po zadnjoj mens. trebala biti vec 8 tjedana trudna. Odmah mirovanje i utrogestan pa opet na uz, nakon tjedan dana hematoma nema a gv malo veca i nazire se samo zumancana.Opet uzv za 10 dana.u meduvremenu sam ludila doma,citala sve i svasta na internetu,zamisljala sve moguce ishode i pesimist kakav jesam pripremala se na najgore.
    Nakon 10 dana plod se pojavio i srceko kuca
    Ovulacija kasnila (inace imam neredovite cikluse) i samo je trebalo strpljenja i vjere sto je vrlo tesko imati u ovakvim situacijama.
    Sad je lakse, bacam se na citanje knjiga, gledanje omiljenih serija,slusanje glazbe sve ono sto od brige i nervoze nisam mogla zadnja 2,3 tjedna

Eto ispricavam se na poduzem postu, nadam se da nisam fulala temu i zelim nam svima sretnu trudnocu i sve najbolje

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

sara Jupiiiiiii cestitammmmm

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Natasa drzi se, poguraj bebicu malo

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vecer curke,
    eto svima cestitke na lijepim vijestima od sare33 ja se veselim svakoj bebi, a curkama
    twin sada uzivaj bez briga
    beilana kako su ti mjerili kolicinu plodne vode ili samo na uzv rekli ima dovoljno?Meni su do sada samo na ovaj drugi nacin.
    Naime meni se 2-3 x dogodilo da kada kihnem mi pobjegne kaplja dvije, onak sumnjivo mi to, inace imam (mislim) normalan iscjedak za 30tj. i nikakve nuspojave, do sada sve cisto kod mene od bakterija.
    Da li upalu ili sto vec vide i na pregledu, bez nekih pretraga?

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Isla sam na uzv samo da izmjeri p.vodu i dost dugo je on to nest mjeril i rekel da je ima puno. Nije govoril nikakve brojeve. Vjerujem zato jer je nalaz ok

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

sara- cestitke za zdravu curicu

natasa- drzi se

melem, ne brini za tu kaplju dvije..meni se isto pocelo dogadjati... zato sam pocela non stop nositi platnene dnevne jer nije mi bas zgodno kad moram kihnuti u javnosti, prekriziti noge, a ni to ne pomogne

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam 19 tj pa kisem prekrizenih nogu i ne ostavljam se dnevnog uloska 

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Beilana to je onda isto sto i meni na uzv, mislila sam da si mozda isla na odredjivanje AFI.Zanima me bas kako to izgleda?

Dok stavim ulozak nista, danima i onda ga bas nemam i eto.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nato, drži se, brzo ćeš ti vidit svoju bebušku
    Ja sam još 2u1

Super ste mi vi pelenašice, , ja takvih problema nisam imala, al zato sad pred kraj, uf, mjenjam gaćice dva puta dnevno, ne pamtim kad mi je ovoliko veš mašina radila!

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

stigli mi s pregleda. mali dečko je izgleda spavao, što nije ni čudo jer pada kiša. dobio je 600 grama u 3 tjedna i sad je 2,4 kg. Pregled je bio dosta brz u usporedbi s inače, ali vidjeli smo najvažnije da je bebonja dobro i da se polako sprema za izlazak, jer se napokon okrenuo (iako ne dubi skroz na glavi koliko sam vidjela).
    rekla je dr. da dođem idući tjedan kad prikupim neke nalaze pa da će napraviti još par 3d fotkica
    što se nje tiče, tlak je na granici, ali me ne bi još stavljala u bolnicu, jer kaže da je bitno i da psihički budem u redu, što će biti lakše ako sam kod kuće. trebam samo i dalje paziti i kontrolirati. vidjet ćemo što kaže transfuziologinja sutra.

saro, baš mi je drago da je bebica ispala curica prema želji.

nataša, drži se. već sam sinoć razmišljala kako ćemo se možda negdje sresti ako me zbog tlaka pošalju u bolnicu. za sada ipak ništa od toga. valjda ćemo za koji mjesec organizirati neku forumašku kavicu mi koje smo bliže

meni količinu plodne vode pokaže uzv (baš sam danas gledala kad je iščitavala). upalu može vidjeti ako uzme bris pri vaginalnom pregledu i naravno u nalazima krvi i urina. ne znam vidi li se i na uzv (vjerojatno može vidjeti postoji li promjena na jajnicima ili sl. a za ostalo ne znam).
    ja inače imam kiki-riki mjehur i non-stop trčim na wc, ali se u trudnoći nije nešto posebno pogoršalo (a bojala sam se da hoće).

kakvo vam je vrijeme? ovdje je bljak kiša. baš je za spavanje.

jeste li se odlučili za imena? mi imamo još manje od 5 tjedana, ali nismo 100% sigurni. imamo par imena u užem izboru, ali ćemo vjerojatno konačni odabir napraviti kad upoznamo bebu i vidimo što mu pristaje. velika je to odluka dati čovjeku ime za čitav život (ili barem do 18. kad ga može sam promijeniti). nekako me stalno muči da nismo prošli sva moguća imena i da tamo negdje postoji neko koje je baš za njega, a mi ga se nismo sjetili.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nije mi na uzv vidio upalu nego dan prije na vag pregledu

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jeseni, beba odlično napreduje, moj ti se okrenuo već u 29. tjednu na glavicu, neko napredno dite.
    I mislim da je bolje da stojiš doma, doma si mirnija, nego da se po bolnici vukljaš, a i sezona je gripe i svašta.
    Meni svaki put na uzv kaže da ima dovoljno plodne vode, nikad mi nije mirilo na neki poseban način. Doduše ja nisam bila na uzv od 23.1, sutra ću na pregled, pa se nadam da je sve u redu!
    Na uzv se može viditi jedino upala jajnika, i eventualno upala mjehura, al to je opet drukčiji uzv. Sve upale se najbolje vide kroz bris i krvno testiranje, tako su meni rekli.

Danas je vrime dobro, al ja ne pamtim kad je 2.misec bija ovako blesav, jedan dan je jugo, drugi dan bura, pa kiša sa burom, pa opet na jugo, danas je sunce ko u proliće, bajame su procvitale, ništa men nije jasno.
    Mi smo odlučili da će bebač biti Aleksandar, nama je to ime oduvik bilo na prvom mjestu, i eto ostalo je! Slažem se da je teško odabarati, to je baš bitno za djetetov život, treba odgovarati karakteru i svemu. Poznajem neke ljude kojima njihovo ime uopće ne pristaje, neznam kako to objasnit, al to jednostavno nije to!

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav curke moje....
    twin super da je sve došlo na svoje mjesto
    Sara neka je sve ispalo super i neka je curka.... Kući imaš sinčića, ako se ne varam?
    nataša drži se ti nama...Neka sve budečim prije, pa da ne budeš dugo u bolnici. Meni je moja gin rekla,kontrola 01.03 tada će mi dati uputnicu za bolnicu, a oni će reći šta sve još trebam. Ja sam obavila samo transfuziju, e sad nemam pojma hoće li me smjestiti u bolnicu zbog daljnje obrade,ili ću to sama u hodu obaviti. Puno je prošlo od prijašnjeg carskog, a tada sam dobila uputnice i špancir po doktorima, snimanje srca,pluća i anestezolog, vidjet ćemo....
    finger nadam se, da ste mi vas dvoje dobro i da će bebolino brzo van....
    belana super da je rojazol uradio svoje...Ma koma je jel su žene sklone upalama u trudnoći, a naravno svaku od nas uhvati panika ( ko mene neku noć) hvala Bogu sad mi je iscjedak opet normalan uhhh...
    melem i ja se pridružujem pelenašicama... Moj muž redovno umire od smjeha kad mi "pobjegne" nakon kihanja, a još je veći urnebes, ako nemam uložak, pa stvarno promočim i gaće i tajice... Budem mu to jednom sve vratila s prostatom
    jeseni ja i ti ćemo stvarno još u dan pogoditi i zajedno roditi . Što se imena tiče, mislim da je kod nas konačno... Stiže nam Ines

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

anita malena ce imati najljepse ime na svijetu isto ko i ja

bila sam danas na pregledu, dr kaze da nije nista s tim mojim bolovima, sve je zatvoreno tako da je vjerojatno beba nesto pritisla ili se misici opustaju.al svejedno me za svaki slucaj posalo ponovo na krv i urin
    a beba je konacno dostiga tezinu i sad ima 1500g odmah mi je lakse

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo i mene s pregleda, samo vaginalnog, uzv je sl. tjedan.
    Uglavnom, sve ok, svi nalazi KKS, stitnjaca, fibrinogen ok, zatvorena, dobila 9kg za sada, tlak i dalje 110/70, kaze dok svime zadovoljan, sl. pregled za 3 tjedna(smanjio s 4 tjedna) i narucio ponovno KKS i fibrinogen...+ urinokultura ovaj put.
    Kaze pracenja radi i priprema za kraj.
    E da i trbuh mekan, odgovara vremenu trudnoce.
    Meni je sa 26tj rekao da se okrenula prema dolje s glavom, a ja si cijelo vrijeme mislim kako ce se ili jos par puta okrenuti ili bas docekati na krivo kad ce trebati.

Inace, idemo na tecaj i veliki plus za promjene u Petrovoj, kao i za sam tecaj, mm i ja smo ugodno iznenadjeni.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala curke što se veselite sa mnom...
    Anita-da draga,doma imam sina,presretni smo da je curica.Naša ljepotica će se zvati Anastasia,to je tatina želja,a i meni je ime lijepo,a braco je već sad zove Ana,heheheheheeheh
    finger-Aleksandar mi je baš lijepo ime i kod nas je bilo u užem izboru da je bio dečko,dvoumili smo se između Aleksandar i Leonardo...
    beliana-nadam se draga da je sve ok,znam da si se zabrinula i ja bi odmah otišla doktoru,pu

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

cure,
    bila koja na masazi, mislim na ledja?
    boli me dolja jedna tocka u kuku-zvuci tako bapski .
    mislim da je to moja skolioza pa sam mislila na neku profesionalnu masazu bas za trudnice..
    vidim da su mi i noge deblje, ali sad to
    dok rekao da mogu

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    cure,
    bila koja na masazi, mislim na ledja?
    boli me dolja jedna tocka u kuku-zvuci tako bapski .
    mislim da je to moja skolioza pa sam mislila na neku profesionalnu masazu bas za trudnice..
    vidim da su mi i noge deblje, ali sad to
    dok rekao da mogu

Ja sam od nekog 18 tt krenula na masazu ledja zbog miogeloza. Savjetovala se s ginekologom, rekao da mogu. Za oticanje preporucuju limfnu drenazu. Ja sam ju izbjegavala zato sto je efekt te masaze izbacivanje tekucine. Moj minijaturni mjehur je to jedva podnio i prije trudnoce tako da nisam htjela eksperimentirati.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam od nekog 18 tt krenula na masazu ledja zbog miogeloza. Savjetovala se s ginekologom, rekao da mogu. Za oticanje preporucuju limfnu drenazu. Ja sam ju izbjegavala zato sto je efekt te masaze izbacivanje tekucine. Moj minijaturni mjehur je to jedva podnio i prije trudnoce tako da nisam htjela eksperimentirati.
    moze preporuka na pp?

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Melem, ja idem na klasicne masaze ledja, ali mi maserka ne masira donji dio ledja, radi bebe.
    Ali ja ni nemam problema s tim nego s bolovima izmedju i oko lopatica. Tako da za podrucje gdje tebe boli nisam pametna, po mojoj maserki to se ne bi trebalo masirati.....

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Imaš pp!

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    moze preporuka na pp?

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure primjetih da nema finger. Ocito je otisla na hitnu. Draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je sve ok

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

finger-javi se čim budeš mogla,vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrr,pusa

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

u trudnoci bi trebalo ici na masaze kod nekog tko je specijaliziran za trudnice, tako mi je rekao i gin i potvrdio fizijatar, ja nisam isla jer je tu kod nas samo jedan jedini, a nije mi se svidio njegov pristup jer je predlozio da dodjem u njegovu privatnu ordinaciju, a radi za zadravstveno :whatever:

da i ja zavidbram za finger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobre vijesti

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

nadam se i ja da je finger ok.
    ja vam se javljam iz bolnice. išla sam danas na ctg i tlak je bio visok pa su me ipak ostavili. dali su mi neki lijek i tlak je poslije bio dobar. s obzirom da je vikend, vjerojatno ću tu zaglaviti bar do pon, a vidjet ćemo za dalje. svi su ljubazni, imam ok cimerice, na net sam se spojila preko mob i tako će sve lakše i brže proći.
    nataša, ako čitaš i još si u bonici, pošalji mi na pp na kojem si katu i u kojoj sobi pa da vidim mogu li doći do tebe da se upoznamo (ako to želiš, naravno. ako ne, nije frka).
    lijepa ste imena odabrali. i nama je aleksandar na listi. to je baš jako i lijepo ime.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

fingertips ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je sve ok
    jesen u meni super za tlak,malo je bed lezati u bolnici ali i to brzo prodje samo vi nama budite dobro

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jutro cure i bebice
    fingertips......nadam se da ste ok.
    Jesen u meni, ma glavno da je sve ok. Brzo ce ponedjeljak pa ces, nadam se, doma.

Za sve koje muci zgaravica, citajuci stare topice naisla sam na savjet koji jos nisam provala. Malo jabucnog octa i mineralna......kod mene djeluje, bas mi bude lakse.
    Ali samo za ove dnevne, nocne zgaravice i posjete wc-skoljki nista ne rjesava. Ajme, anita rain, ( posto smo u istom sosu), nocas sam mislila da cu dusu ispustiti. A cak nisam nista ni vecerala. I to me probudilo iz sna......jooooj!!!! Ali, ne daj Boze veceg zla!
    Uzivajte u ovom suncanom danu (kod nas na Kvarneru je bas lijepo vrijeme)

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se i ja da je finger ok.
    ja vam se javljam iz bolnice. išla sam danas na ctg i tlak je bio visok pa su me ipak ostavili. dali su mi neki lijek i tlak je poslije bio dobar. s obzirom da je vikend, vjerojatno ću tu zaglaviti bar do pon, a vidjet ćemo za dalje. svi su ljubazni, imam ok cimerice, na net sam se spojila preko mob i tako će sve lakše i brže proći.
    nataša, ako čitaš i još si u bonici, pošalji mi na pp na kojem si katu i u kojoj sobi pa da vidim mogu li doći do tebe da se upoznamo (ako to želiš, naravno. ako ne, nije frka).
    lijepa ste imena odabrali. i nama je aleksandar na listi. to je baš jako i lijepo ime.
    draga,drž mi se,ja sam u prvoj trudnoći imala visok tlak,u 38-om tjednu su me ostavili u bolnici zbog tlaka,tamo sam bila do poroda jer se doktor bojao i za mene i za bebu,pila sam ormidol od 25mg,na kraju je sve bilo ok,ali kad je tlak u pitanju jako su oprezni,u kojem si ti tjednu draga?

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jesen- drzi se draga, samo ti nama pisi da brze prodje vrijeme :hug:

mimi- meni za zgaravicu bude dovoljna mineralna, kako i zasto, nemam pojima, ali spasi me...

bas me zivo zanima kako nam je finger
    Posljednje uređivanje od penny : 16.02.2013. at 09:45

marija1411 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj ywanna prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure moje!

nova sam na forumu i ovaj pdf mi je prvi zapeo za oko jer sam u slicnoj situaciji. Mirujem od pocetka trudnoce iako sam skoro na pocetku,7 tjedana
    ovo mi je druga trudnoca,prva je zavrsila spontanim u 10.tjednu. Ni ova nije bajno zapocela,na uzv sam otrcala cim je test pokazao plusic,prvo sto se vidjelo je mala gestacijska vrecica(bez ploda) i poveci hematom iako sam po zadnjoj mens. trebala biti vec 8 tjedana trudna. Odmah mirovanje i utrogestan pa opet na uz, nakon tjedan dana hematoma nema a gv malo veca i nazire se samo zumancana.Opet uzv za 10 dana.u meduvremenu sam ludila doma,citala sve i svasta na internetu,zamisljala sve moguce ishode i pesimist kakav jesam pripremala se na najgore.
    Ovulacija kasnila (inace imam neredovite cikluse) i samo je trebalo strpljenja i vjere sto je vrlo tesko imati u ovakvim situacijama.
    Sad je lakse, bacam se na citanje knjiga, gledanje omiljenih serija,slusanje glazbe sve ono sto od brige i nervoze nisam mogla zadnja 2,3 tjedna

Eto ispricavam se na poduzem postu, nadam se da nisam fulala temu i zelim nam svima sretnu trudnocu i sve najbolje
    Dobro došla,vidim da je ova tema zamrla otkako nema finger

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ywanna prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure moje!

dobrodosla

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

hvala vam, cure moje.
    nije uopće tako strašno (jedino me malo zbediralo buđenje oko 6 i svako malo neka testiranja).
    sad smo 35+4 pa ako i bude trebalo ostati do kraja, neće biti jako dugo.
    za sada tlak dobro reagira na lijekove pa se nadam da će me ipak pustiti kući sredinom tjedna dok poobavljam neke pretrage (od kojih sam neke ionako trebala obaviti dolazeći od kuće u bolnicu, samo što će sada ići brže ).
    mineralna je dobra za žgaravicu, jer valjda malo pokrene probavni sustav. ja je, nažalost, ne smijem piti, jer ima dosta soli.
    kaže mi prijatelj da njemu jako dobro pomaže jogurt :ne zna:.
    fingy, mislimo na tebe. nadam se da ćeš se uskoro javiti i reći nam da se rodio aleksandar

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ywanna, dobrodošla. čestitam na plusiću i malom kucajućem srcu. samo pozitivu u glavu i radi baš ovo što i planiraš - uživaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •