Pozdrav cure moje!
nova sam na forumu i ovaj pdf mi je prvi zapeo za oko jer sam u slicnoj situaciji. Mirujem od pocetka trudnoce iako sam skoro na pocetku,7 tjedana

ovo mi je druga trudnoca,prva je zavrsila spontanim u 10.tjednu. Ni ova nije bajno zapocela,na uzv sam otrcala cim je test pokazao plusic,prvo sto se vidjelo je mala gestacijska vrecica(bez ploda) i poveci hematom iako sam po zadnjoj mens. trebala biti vec 8 tjedana trudna. Odmah mirovanje i utrogestan pa opet na uz, nakon tjedan dana hematoma nema a gv malo veca i nazire se samo zumancana.Opet uzv za 10 dana.u meduvremenu sam ludila doma,citala sve i svasta na internetu,zamisljala sve moguce ishode i pesimist kakav jesam pripremala se na najgore.
Nakon 10 dana plod se pojavio i srceko kuca
Ovulacija kasnila (inace imam neredovite cikluse) i samo je trebalo strpljenja i vjere sto je vrlo tesko imati u ovakvim situacijama.
Sad je lakse, bacam se na citanje knjiga, gledanje omiljenih serija,slusanje glazbe sve ono sto od brige i nervoze nisam mogla zadnja 2,3 tjedna
Eto ispricavam se na poduzem postu, nadam se da nisam fulala temu i zelim nam svima sretnu trudnocu i sve najbolje