sretan uskrs cure
finger, ajme vec je proslo mjesec dana
jedi ono sto ti pase, niceg previse, puno voca sigurno isto nije dobro, a i tvoje nerviranjesamo mirno i proci ce sve, sjecam se da mi je mali najvise plakao onda kad sam se ja oko necega brinula...a prvih mjesec dana mi je bila na pameti samo vaga ko i vecini
ali grceve smo hdb izbjegli ...jako sam laganu hranu jela i pila sam caj za dojilje...tj za bebe onaj od komoraca...i stajaznam cega jos, mislim da ima i dm neki, ja sam kupovala u bio&bio
a sad mi je prijateljica koja je rodila prije par mjeseci rekla da koristi neke kapi za maloga i zaista, izbjegli su grceve kod prelaska na ad, sad jeli do kapi, no mozda se isplati probati... radi se o nekim novim kapima koje su navodno puno blaze od ranijih varijanti, bez painkillera, a vidjela sam i brosuru u ljekarni za neke kapi koje samo pomozu za odrzavanje onih dobrih bakterija u crijevima

Odgovori s citatom
divno
lady je kući, bravo za tako lijepi porod i prekrasnu curicu. Kod nas je sve ok, naviknuli smo se i uživamo, cikimo i pavamo, glavna radnja i punjenje pelena naravno. Porod kod mene isto najlakši, a i oporavak, baš se sve lijepo završilo.
, pusa ti....

svima koje odbrojavate za sto laksi i brzi porod.

, svi oko mene mudri, prepuni savjeta, čak i uključujući mog muža! mudre prijateljice pametuju kako su bili fenomeni u dojenju i imanju mlijeka, kako su im djeca mjesečno dobijala sto kila i tako, dotle se moj muž sve više brine jede li dovoljno i koliko je dobila!!!! ahh!!!!!!!!! mislim da kad bi bila sama nekih mjesec dana da bih sve odradila usjpešno i nagonski, ovako dohranjuj, pati se sa šeširićima, imal li dovoljno..ma strava!
finger
al dobro, samo da mi on bude zdrav!