Pozdrav drage mojeSretan vam Uskrs! Malo sam vas proletjela u postovima, još jednom svima hvala na čestitkama
Mi smo ok, sikimo i pavamo uglavnom, dolazi nam patronažna i žena je za svaku pohvalu, puna je korisnih savjeta. Drage moje, i ja kažem ustrajte u dojenju, znam da ponekad nije lako, ali one babske priče slabo mlijeko, nema ga i sl. neka vas ne pokolebaju. Mlijeko varira od obroka do obroka i prilagođava se baš vašoj bebi. Nakon što beba navrši 15 dana nestaje kolostrum i dolazi pravo mlijeko, cike tada mogu se čini prazne i da ga nema, ali tu je, beba će sebi navući i što moja patronažna kaže i gustiš s dna je super i zasitan, zato duže nekad ne traže ciku.
artep pokušaj mrvu razmotati i malo je držati bez pelenice, kad je obučeš na ciku, nemoj draga biti previše opterećena vagom, ne bi ona pavala da je gladna
Novo šta sam čula protiv grčića je fen za kosu, na udaljenosti bebi puhati u pupu u smjeru kazaljke na satu, kažu da se tada plinovi u pupi ugriju i lakše izlaze van, vrijedi pokušati
mimilady je kući, bravo za tako lijepi porod i prekrasnu curicu. Kod nas je sve ok, naviknuli smo se i uživamo, cikimo i pavamo, glavna radnja i punjenje pelena naravno. Porod kod mene isto najlakši, a i oporavak, baš se sve lijepo završilo.
Svima koje čekaju bebilice želim isto tako da sve prođe na brzinu, zamotuljci su neprocjenjivi .
belana jel da sam potrefila, pusa ti....