Stranica 33 od 37 PrviPrvi ... 233132333435 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,601 do 1,650 od 1839

Tema: think happy thoughts

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

lulu-mama tako je samo pozitivno! ljubim vas!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Uživajte drage trudnice jer jednog dana uskoro sjetit ćete se ovih laganini dana sa sjetom i krenuti u nove pobjede sa malim čudo(vištima). Sretno svima!!!!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tina tvoja snaha je danas jako tvrdoglava cijelo popodne ju molim da se malo druži samnom, mazim ju i pričam joj al ona me ignorira i ne javlja se A kako je moj zet? kućica mu je Šaljemo vam

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mucica izgleda da če si oni jako pasati,moj je imao takve ispade isto,da se neče javiti mami neko vrijeme,tvrdoglavo dijete,ali bilo bi čudno da nije s obzirom da mu je mama bikica a tata škorpion!
    ali zato sad lupa na sve strane!
    i mi vama šaljemo
    i čekamo vašu kučicu!!!

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Pozdrav svima, kako je ovdje veselo!!
    Lulu, čestitke na dečkiću!!! Sve će biti super, vidjet ćeš.
    Željkice, a što je s tobom? Cura ili dečko?
    Mucice, pusti curu da malo nana, možda je plesala cijelu noć.
    Mene mučnine doslovno ubijaju, pa kud baš sad kad bi trebale prestati?

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Eh, Željkice tek sad sam snimila tvoj potpis. Čestitke na frajeru!!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

peony nadam se da če ti te mučnine ubrzo nestati!
    ah konačno malo zraka,odoh sjesti van na balkon i uživati u ne vručinama!!!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tina znači bit će njih dvoje pravi pravcati tvrdoglavci i naša mustrica ima na koga bit tvrdoglava ja sam vaga a mm lav šaljemo vam puno
    Peony žao mi je što te mučnine još muče, znam kako ti je jer ove moje isto nikako da se do kraja povuku! A izgleda da moja curka partija dok ja spavam a kad bi se ja mazila onda ona odmara! a nek joj bude, samo da je ona meni živa i zdrava!!! I vama šaljemo
    Muma,Lulu-mama,Željkica Javite se da čujemo što ima kod vas!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja svog malca osjećam sve jače. Skoro svaki dan. Skužim poprilici kad je budan.
    I imam experimentalnu metodu : držim trbuh gol povremeno tokom dana, tako da se malac nabijen kad je vrijeme spavanja a kad može lumpati
    Evo, baš se sad rasteže i lupka. <3

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

moj frajer jutros od 5 i 30 luduje danas je neumoran,čim legnem počne lupat kao da se buni šta nisam u pokretu!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Aaaaaaaaa blago si ga vama curke moje Ja jedva čekam da i ova moja mustrica tako počne ludovati pa da ju počnem onako pravo osjetiti! Uživajte i mazite buše
    Posljednje uređivanje od Mucica : 15.08.2013. at 22:40

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vidim sklapaju se brakovi
    drago mi je da sam i ja malo doprinjela veselju svojim predvidjanjima
    Samo nek su snajke i zetovi zivi i zdravi, sve drugo ce doci na svoje
    Pusa moje trbusaste ljepotice
    P.s. naravno, dolazim na vjencanja , sama se i pozvala
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 15.08.2013. at 23:04

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ljubi kod nas ćeš na vjenčanju deff biti počasni gost (vjerujem da će se Tina složiti samnom)
    A tebi šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~ i *********************** do neba i natrag da nam se što prije pridružiš tu među trbušastima pa da i ti sa nama uživaš u ovim lijepim trenucima!!!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Mucica prvotno napisa Vidi poruku
    Ljubi kod nas ćeš na vjenčanju deff biti počasni gost (vjerujem da će se Tina složiti samnom)
    A tebi šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~ i *********************** do neba i natrag da nam se što prije pridružiš tu među trbušastima pa da i ti sa nama uživaš u ovim lijepim trenucima!!!
    naravno da se slažem sa svim napisanim!
    šaljemo vam puse ja i moj frajer,on maloj mucici pogotovo! a moj frajer če biti vaga,eto ko i njegova punica

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro!
    Joj tu je veselo a mene nema . Ja se bućkam na moru sa svojim frajerom pa ne stignem puno virkati na net. Vidim da ima lijepih vijesti, bravo cure! Evo danas se još kupamo a sutra via kontinenta. Onda se javim češće. Svima puno puno punoooo kissića!!! (moj frajer se isto javlja mami, čak ga i tata osjeti )

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

muma ajme frajer negdje uživa brčkati se sa mamom,a vjerujem da je tata posebno ponosan kad mu se mališan javi,uživajte!
    ostalim bušama velike puse od mene i mog frajera koji mami neda spavati od pola šest

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

vidim ja da je na ovoj temi veselo, pa samo da vam

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

evo i mene,a da mi nazdravimo za naše mladence

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo meeeeee da se družimo
    Prvo čestitam lulu-mami na njenom frajerčiću! Bit će prave muške ekipe ovdje koja će paziti na ovo malo dama koje imamo
    Ukratko izvještaj okupala sam se za sve vas koje niste na moru a moj mališan se počeo javljati mami na veliko - to je stvarno nešto prekrasno kad to maleno biće počne lupati, u desetom nebu sam a ne sedmom!!! Sad već znam i kad je budan tokom jutra i navečer, jedino mu još nisam točno pohvatala dnevne akcije. U moru je bio jako miran, ali čim smo legli vani onako fino ohlađeni...ajme tuluma!
    Mucica samo strpljivo, počet će ona! Koliko ti je sad tt?
    Peony nadam se da si bolje!?
    tina29 tvoj ticker me uvijek iznenadi, vrijeme leeeeetiiiii! Puno pusa vam šaljem!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da,baš je prekrasno kad se malac javlja Tek sad nekako imam onaj osjećaj povezanosti. Ono, to je zbilja mali čovjek. Biće. Sa svojim životom (iako još u meni)

Kod mene se jučer malac nije javio cijeli dan, i odmah sam se zabrinula. Ali nadoknadio je u noćnoj šihti. Sva sreća još je mali, pa ne lupa jako. Vše kao da se neka ribica miče u trbuhu.

Mucica, navodno se cure javljaju malko kasnije jer su "slabije". (iako to su možda babske priče)

Jel' tko već razmišljao o imenima?

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hej,haj!
    lulu-mama baš si lijepo to sročila,mali čovjek sa svojim životom u tebi
    a kaj se tiče javljanja i moj je imao periode da se ne javlja po danu pa nadoknadi po noči i to me jako plašilo ali dok ne uhvatimo njihov ritam a i oni svoj neugodno je pa si odmah mislimo da nekaj nije u redu ali sve se to ustabili!!!!
    mucica tebe moja snaha još zeza ali bude ona uskoro se javila svojoj mami!
    muma ti napokon uživaš u svom mališanu,osječaj je neponovljiv jel da? uživajte samo!
    puse svim bušama,uživajte!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja ne veliko razmišljam o imenu, ali nikako da nađemo koje nam se sviđa!za sad je bezimeni,a za curu smo imali ime.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

izgleda da svi muku mučimo oko imena za dečkiće i mi smo imali ime za curu,jadna naša djeca bezimena!
    ma meni se dosta imena sviđa ali mom mužu ne pa zato tolko odugovlačenja,ja bi mu odavno dala ime,ali dijete nije samo moje pa eto.........

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mi isto nikako da se usuglasimo. Ja sam bila za Svena, uspjela pridobiti muža, a sad mi se ne sviđa ime.
    Moramo tražiti dalje
    Imam cijelu listu imena, a i bakama sam dozvolila da daju svoje prijedloge (više da ih uključimo i dam na važnosti). Neki prijedlozi čak nisu ni loši.

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mah-mah sa plaže moja curka i ja smo se upravo okupile i sad sunčamo njenu kućicu Tvrdoglavka moja mene i dalje zeza, javi se, lijepo lupka, ja uživam u trenutku ii onda jedno vrijeme ništa i tako svaki dan... Mi smo danas 19+3 pa valjda će i nama krenut sad taj intenzivniji period lupkanja Mi imamo ime, princeza će se zvat Mila! A da je bio frajer bio bi Jakov... Drago mi je da se redovito svi javljamo ti na ovoj temi i da je uvijek veselo Mila i ja šaljemo svima morske

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Baš lijepo ime Mila. I Jakov.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mila predivno! jako jako mi se sviđa snahino ime!!!
    morat ču se dobro potruditi da im lijepo uskladim imena,da njegovo nebude ružno naspram njenog
    inaće i ja sam bila za svena ali muž nije

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jučer me baš oprao neki bad (vezano za zadnji UZV i bebino srčeko).
    Ali danas imam baš nešto slatko za prijaviti:
    bebač se ritne, a ja njega upiknem lagano prstom natrag, onda on meni opet odgovori
    i tako se igramo i uspostavljamo komunikaciju.
    super slatko!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Lulu-mama samo think pink!!! Sve će bit savršeno vidjet ćeš Uživaj u druženju sa svojim malim frajerom , ova moja princeza je i dalje tvrdoglava i javlja se samo kad se njoj to prohtije, isti je njen tata
    I da, moram se pohvaliti da smo prošli pola T, danas smo 20+3 tt Jutros sam gospodični objasnila da ima da ostane u maminoj buši minimalno do Božića, a onda ako baš poželi može van
    Posljednje uređivanje od Mucica : 25.08.2013. at 11:48

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mucica baš te lijepo čitati ovako raspoloženu! Moj malac ima termin na Božić, ali ja bih da on iznenadi mamu i malo požuri tak da smo za Božić doma pred drvcem
    Meni baš danas neki depra day. Ova kiša me ubija. Ništa mi se ne da, a nisam tip za ljenčarenje i tv (kaj bi bilo idealno s obzirom na ovo vrijeme)...i to je onda uvijek teško prebroditi... A noćas nisam baš spavala jer me ulovile neke crne misli u vezi ovog djela trudnoće - neću ih raspravljati da vas bezveze ne zabrinem. Idem radije skuhati kavu koju nisam popila danas - pozvane ste naravno

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Bok, curke! Evo da vas pozdravim.
    Malo sam zabrinuta zadnjih dana pa se nisam previše javljala. Prije 10-tak dana došao mi je nalaz TORCHA, pozitivna sam na CMV i to IgM i Igg. Onda sam opet ponavljala Torch, sve i dalje pozitivno, s tim što se vrijednosti smanjuju. Obzirom da imam visoki aviditet Igg, trebalo bi se raditi o starijoj infekciji tj. do infekcije je sigurno došlo prije trudnoće, što je dobro. Usporedno sam radila i nekakvu pretragu koja se zove PCR i koja bi trebala detektirati DNA samog virusa i sada čekam nalaze. Jako sam uplašena jer intrauterina CMV infekcija može ostaviti ozbiljne posljedice na bebu.
    Inače sam dobro, mučnine malo bolje, ali svejedno sam povratila prije 15 minuta. Sutra idemo na redovni pregled i detaljni UZV, pa se barem tome veselim.
    Javim kako je bilo. Puse vama i vašim bebicama!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Peony ja ti neznam baš puno o tome ali ti držim da sve bude uredu,ma naravnpo da hoće!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma i mene znaju uloviti crne misli (najčešće strah od preranog poroda zbog kontrakcija koje imam) ali trudim se ostati u think pink raspoloženju evo čak smo princezi već i kolica kupili, a i soba je naručena i čekamo da dođe
    Peony sve će biti super, vidjet ćeš jedva čekam tvoj izvještaj sa uzv...
    Mila i ja vam svima šaljemo

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Čini se da sve imamo faze u sličnim tjednma trudnoće sa "crnim mislima"
    Ja sam se svojih uspješno otarasila (do slijedećeg napadaja). MM potpora mi najviše znači. Kad ja zabrijem, on me vrati na pravi put, a tako i ja njega. Dobro smo izbalansirani.

Peony, nadam se da će sve biti OK. Koliko znam, ako je infecija stara (da je nisi dobila u trudnoći) ne bi trebalo biti problema. Držim fige za dobre nalaze!
    Mucica, ti si nam glavni poštar pozitivnih vibrica Jesu te kontrakcije jake? Moraš na mirovanje?

Svim trudnicama puno pozdrava, a evo i da poslužim kavicu za sve. (ne znam di je onaj smajli s kavom...)
    Baš mi se danas ispijaju u dobrom društvu

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

vidim da vas ima i ja sam ovdje ne tako davno bila pusa svima mi imamo 5 mjeseci vec

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ma da, sve imamo svoje faze. Ja sam se uspješno smirila nakon jučerašnjeg crnjaka i veselim se 4d uzv preksutra! A novi napad stiže kad dobijem uputnicu za toxo... ne možemo ni one loše dane izbjeći...aaaaali, sve postane ružičasto čim se malci jave

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Muma, jel to anomaly scan? Ili samo hoćeš vidjeti bebača?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Samo ga idem gledati, anomaly smo napravili već 2 put Ne radi paranoje, nego sam isto otišla pogledati malca pa su izvukli mjere. A sad ću vidjeti - neću tražiti da mjeri, ali ako će htjeti, neću ni odbiti

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Blago tebi! Koliko si samo puta vidjela mališanka
    Meni je najdojmljivije bilo vidjeti na tom dugotrajnom pregledu kako se moj bebač vrti, stavlja prst u usta...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nagledat ćeš ga se i ti lulu, ja sam samo jednom bila "van termina" + sad sam platila taj 4d. Sve ostalo su inače pregledi svaka 4 tjedna. Sad idem kod svoje gin tek 10.9., nakon više od mjesec dana.

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Bok, curke, evo da se javim!
    Bila u pon na UZV i sve je super, bebica je velika i super napreduje, skače po buši, mjere su sve uredne, a ja sam happy!!!
    Kaže doc da se još ne vidi spol, samo spolna kvržica iz koje se može razviti i jedno i drugo, ali meni to nekako više liči na miša, pa sam počela razmišljati o muškim imenima (ne znam gdje su mi nestali smajlići na kompu, sada bih baš ubacila jedan). Još čekam nalaze PCR na CMV.
    Eto, toliko od nas. Pozdrav svima!!!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hej curke...
    Gdi ste sve nestale?!? Nitko se već duže vrijeme ne javlja na ovoj temi pa moram ja
    Peony drago mi je da je sve super sa bebicom, a i nalaz će bit uredan sigurno! Sljedeći put na uzv ćeš već vjerovatno vidjeti jel si u pravu sa predosječajem o spolu, meni je moja sa 15tt ličila na curku i bila sam u pravu...
    Muma ništa nam se nisi pohvalila kako je bilo na 4D
    Mi smo danas nakon 7 duuuuuugih tjedana bile kod našeg dr jer se napokon vratio sa go... Uglavnom sa Milom je sve u savršenom redu, vidi se sve kaj se bi trebalo vidjeti, svi organi ok, ona i dalje živahna i teško ju je poslikati i izmjeriti jer je stalno u akciji! Po mjerama za femur je za 11 dana veća, a za škembu za 8!!! Ima između 500 i 600 gr i zato prije sljedeće kontrole moram na OGTT Jedino su joj mjere za glavicu u skaldu za njene tjedne
    E sad što se tiče mojih kontrakcija veli dr da jesu malo učestalije nego bi trebale biti (od 5 do 10 dnevno) ali da sam ja skroz zatvorena (zabetonirana kak bi on rekel) i da nek i dalje uzimam Mg, po potrebi normabel i neka mirujem (ne moram sad baš ležati ali se ne smijem u ničemu forsirati nego da po potrebi kroz dan legnem i odmaram)
    Eto toliko od mene... Sad očekujem da se i vi ostale javite da čijem što ima kod vas!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mucica, krasno! Beba ti je mali div već je dogurala do pol kile? (Koji ti je tt? 21-22?)

Muma, zbilja! Gdje je report sa 4d??

Kod nas sve 5. Napokon nam se tata pridružio na GO, još par dna pa palimo natrag doma. Bebici je trebalo par dana da se navikne na tatin glas. Bio se sav umirio. Ali sad opet tulumari u trbuhu.
    Inače, dobili smo mjesto u vrtiću. Na listi čekanja smo 684. neće mali u vrtić do 10te godine, zbilja su ludi!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bokić svima!
    mucica bravo za curku,mala bucka ,evo ja sam baš danas bila vadit šečer i sad čekam nalaze,mogu vam reči da uopče nije strašna ona slatka vodica!
    lulu-mama kaj več vrtić? meni to ni na kraj pameti,ali super da ste to več počeli mada kak kažeš neče dijete do 10te krenut,ja mislila da to samo kod nas u hr ima tolke liste ali očito je to tako svugdje,pretpostavljam da če u be u vrtić,jel tak?
    veliki pozz svima od nas dvoje!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da, u BE će u vrtić. Nama je doktor savjetovao da nađemo vrtić već u 4mj T, jer su nebulozne liste. Mi već dobrano kasnilo-sad je već 5 mjeseci T.
    Nije mi jasno kako ima svugdje problema s vrtićima???
    Kad se vi morate upisati?
    Posljednje uređivanje od lulu-mama : 03.09.2013. at 15:06

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ahaaaaa, onaj 4d. Pa, zadovoljila sam se s onim djelom da sam vidjela frajerčića, sve mjere su super, gramažica i više nego super...a sad, zamatam to u rukavice a možda ne bi trebala...ordinacija koma, jad i bijeda (ne bi mu se skinula za vaginalac ), snimljen cd kooooma - ništa se ne može normalno vidjeti (isječci koji drhte) ....sve naizgled apsolutno neprofesionalno. A to ti je tak kad kupiš kupon za 4d na 50% popusta. Ali ja pokušavam zadržati ovaj veseliji dio u glavi - svog bebača koji se vrpoljio
    Mucica malena ti je strašna, nek samo raste!
    A ovo za vrtiće bolje i ne komentirati - katastrofa. Izgleda da moram i ja pitati kako stoje stvari kod nas

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Bok, curke, da vas pozdravim i malo podignem temu!
    Mucice, bravo za veliku curku! A ostalima za vaše dečkiće!
    Ja jedva čekam slijedeći UZV za dva tjedna da riješimo do kraja i tu dilemu i da konačno počnem bebača oslovljavati imenom.
    A još više jedva čekam svoje nalaze PCR-a na CMV jer čekam već mjesec dana i već sam luda! Nemaju reagensa, koji bi trebali doći ovaj ili onaj slijedeći tjedan. Btw. jučer sam saznala da se rezultati iste pretrage čekaju u SLO 2-3 dana. Al' dobro treba think pink!
    Eto, toliko od mene! Pusa svima.

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Bok cure, i ja vam se pridružujem ako me primate
    Naslov teme me odmah privukao, to je to što mi treba
    Trudna sam 11+1, četvrti put, od toga 1 zdrava curica, pa blighted, pa missed ab.
    Sada duramo, živi smo i zdravi, samo da tako ostane
    Ova trudnoća se u principu "desila" vrlo brzo nakon zadnje kiretaže, možete misliti moje psihičko stanje, trudnim se razmišljati pozitivno, ali onaj tko je prošao, zna kako je to teško. Strepim od pregleda do pregleda, ali ovaj put će sve biti ok, mora!
    Pusa svim trudnicama, nadam se da ćemo se dugo tipkati

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Aria, dobrodošla nam!
    Svatko od nas ima neku svoju priču, povijest, koji put lijepu koji put manje lijepu. Zato i jesmo sve ovdje, jer imamo puno toga zajedničkog. Vjerujem da će tvoja trudnoća biti uredna do samog kraja i da ćeš na kraju držati svoj mali smotuljak sreće. Nastoj se ne opterećivati strahovima iz prošlih trudnoća (znam da je lakše reći nego učiniti), ali mi smo tu pa se nadam da ćemo ti bar malo olakšati.
    Nego moram malo špotati cure, malo su se uspavale na ovoj temi...a svima nam treba što više happy thoughts!

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Peony hvala ti na dobrodošlici
    Nadam se da će se tema opet malo probuditi

Ja čekam pregled sad za tjedan dana, nikako ga dočekati
    Još nismo našoj curi rekli za bebu, a već mi se trbuh vidi, čekamo još taj pregled.
    Jučer me pitala otkud mi tolika škebma, već mi ju je žao muljati a opet me još uvijek malo strah reći joj....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •