moj frajer će bit strijelac , termin mi je 11.12.
Večer svima
Puno ste pisale, nisam sve pohvatala
Da, cura je baš divno reagirala, sad svako malo spominje bebu
Vidim pišete o kontrakcijama, ja ih isto već imam, što je stvarno prerano, ginica ih je primjetila i prije mene na UZV.
Zbog toga mi je ostavila utrogestane i rekla je nakon slijedećeg pregleda ćemo još dodati magnezij, a što se posla tiče, izgleda da ću ranije na porodiljni.
Nema veze, sve za mrvicu.
Ja kad sam saznala da je moje zlato curka nisam mogla suzdržati se a da ne velim svima ( makar me je mm sputavao jer je on bio uvjeren da će joj do sljedećeg uzv narasti piša)
A o dućanima da ne pričam, rastopim se od samog pogleda na sve te prekrasne haljinice, roze bodiće...
Peony uživaj i javi nam za kojeg zeta si se odlučila![]()
Mucica da,da tvoj zet uskoro stiže,još malo pa čemo dogovarati detalje oko upoznavanja,pa onda svadbepuse!
Peony obavezno javi za kojeg zeta si se odlučila![]()
Hmm, trebala bih vidjeti neke konkretne ponude prije odluke
Ovaj Mumin kraj mi se dosta sviđa, a dosad nisam imala puno veze s njim. Belgija doduše isto zvuči primamljivo, a obzirom da su mi korijeni 100% dalmatinski moram reći ''nima Splita do Splita...'' U težim sam nedoumicama...
Hahaha, a jeste lude!
Ja neću svog udavat. Bojim se da bi utjecaj ranih iskustava mogao utjecati na doživljaj djeteta koji je spolnaime, samo imamo rozastu odjeću poklonjeno od raznih prijatelja koji svi imaju curice.
Sad se nadamo da će nam jedan mali James dati nešto ”muško”. Hahaha!
Posljednje uređivanje od lulu-mama : 20.09.2013. at 22:26
Kad je već borba oko neviste eto i mene, ja isto imam plave oči i smeđu ricastu kosu tako da se nadamo i da će mali bit čupko!
a šta se tiče one nima Splita do Splita....evo još sam u japankama i kratkim rukavima toplo je kod nas je još lito......
E cure moje, opet ste se uljenile
Peony I onda, jesi odlučila???
Evo da se malo pohvalimo, mi danas bili na uzv i sve je savršeno, ja ''zabetonirana'' a carica i dalje malo naprednija ( veli mm da će bit visoka na njega ) i ima oko 750-800 gramakontrolu imamo za 2 tjedna a ja već sad jedva čekam da ju opet vidim ( ako kad se rodi nastavi sa takvim akrobacijama kakve izvađa sad u maminoj buši jao ga se nama
)
![]()
mucica kažeš akrobacije,tak je i moj svašta izvodio i to mi je bilo presmješno za gledat,jednom sam se skupa sa doktorom smijala kad je štucao,miš moj mali!
cure di ste???
mi smo sutra na pregledu i jedva čekam da vidim kaj če mi reči,jel mi se moj cerviks smekšal i skratil od zadnji puta??? a najviše me zanima kaj če mi reči zbot toga kaj je miš okrenut na zadak,kaj me čeka,carski ili???
ali kaj bude,bude glavno da je mali dobro!
javim se sutra!
Mucica, prekrasne vijesti! Sad se lakše diše![]()
Sutra čekamo izvješća od ostalih cura
Mucicaza curu!
i ja se pitam di su nam je Peony i mlada nestale?
Tu smo!!!!
Ja sam unazad mjesec dana odlučila malo raditi, tako da sam tijekom dana većinom na poslu otkud ne volim pisati, a i tu nemam smajliće i boldanje na kompu pa si djelujem preozbiljno. Ostatak vremena se većinom bavim majstorima i pločicama, obzirom da selimo u novi stan. Otud malo manje postova.
Željkice, prodano!! Plave oči su odnijele pobjedu u fotofinišu. Doduše, neki dan sam MM u šali rekla da imamo zeta, pogledao me onim pogledom ''jesi luda, neće ona van do 30-te''. Možda odemo u mormone.
Moram prijaviti da sam osjetila bebu (barem mislim da je to to) prije neki dan i jutros opet, ali tek kad sam skroooz mirna i ležim na leđima.
Mucica, bravo za curu!!
Tina, javi kako je bilo!
Ostalima i vašim okruglicama, big kiss!!
znači dobili smo još jedan par,mala peony i mali od željkice,moram tak kad djete još nema ime pa nema smisla da ga ja imenujem
cure javljam da idem u pon.u bolnicu pod nadzor i čekam carski,jer je on okrenut,ja preuska i sitna a i dokici se čini da je on veči nego je procjenjen na zadnjem uzv,pa eto tako ona odlučila i ja sretna bar neču brinut oko trudova i da me čopi doma pa da bude prekasno za caski,sad imam vikend za još neke pripreme i onda vam se sa novim vijestima javim iz bolnice.....................držite mi fige!!!!
svima big,big kiss!
peony vidim da se baviš majstorima i ja sam do nedavno,preuređivali kupaonu i jedva sam dočekala da bude gotovo jer sam bila luda več!!! sretno sa majstorima i useljenjem!
tina29 ne mogu vjerovati da si već u finishu, i da ćeš se uskoro maziti!!! Nema veze za carski, i bolje da se ne pokušavaš mučiti nakon svega što si rekla. Ajme jedva čekam da nam javiš sretnu vijest! Uh što vrijeme leti...
muma je vrijeme leti i ja sam sad tolko uzbuđena da ti nemrem opisati a uopče ne znam kad bi me mogli porodit,mislim da neču čekati termin po nekoj logici a ko zna uopče kad planiraju,ranije sigurno ali kad??? sad se psihički pripremam i uopče nisam pametna za anesteziju dal opča dal spinalna, kaže mi frendica kojoj je šogi babica da je opča bolja pa sad budi pametan!
Željkice čestitam, dobila si snajku
Peony mm je imao identičnu reakciju kad sam mu priopčila da imamo zetaI vjerujem da si to osjetila svoju malu ribicu, tako je i meni bilo u početku, osjećala sam je samo kad sam bila skroz mirna i skoncentrirana na nju! Ubrzo ćete se vi družiti na veliko!
Tina29 znači to je to, moj zet se ipak odlučio ne okrenuti... ali dobro, nije ni carski ništa strašno (moja frendica je svoju curku isto tako nedavno rodila carskim rezom jer je malena bila na guzu okrenuta i bolje tako jer u suprotnom bi se obje namučile a pitanje je dal na kraju ipak nebi završila na carskom ) važno da ste nam vas dvoje pod nadzorom i da sve prođe u najboljem redujooooj kak sam sad uzbuđena zbog vas, ima da me redovito izvještavaš tako da budem u toku jer ipak nije da ti se svaki dan rađa zet
Sretno draga
![]()
a sad da vas počastim ne dobiva se nevjesta svaki danbila je ovo tjesna borba
obećajem bit ću dobra svekrva
ajme tina baš je vrime proletilo baš me je sad neko uzbuđenje uvatilo,šta će tek bit kad ja odem!
cure hvala na lijepim riječima!!! jako sam uzbuđena,jako!
a i meni ima logike oko 38tt ipak je to dogovoreni carski.
mucica obečajem obavještavat ču vas,pripremi Milu na dolazak budučeg joj muža
evo jedna za mene i za vas i naše bebače
uh baš mi je pasala!!!
Tina Mila i ja nestrpljivo isčekujemo![]()
![]()
evo jedne i od mene za sve nas i naše bebice![]()
Ajme, koje uzbuđenje!! Tina, javi svaki detalj. Ne mogu vjerovati da je to tako blizu. Sada bi najradije i ja da mi je termin za mjesec dana.
Željkica,''za dicu''. I ja obećajem da ću biti dobra punica.
I još jednaza ostale malce i mamice!
peony punice su uglavnom dobre svekrve su zeznute
vidim na drugoj temi da ti je termin 28.2. a mm je rođen 23.2. imat ćemo dvi ribice!![]()
puse svima,ja jako uzbuđena i plačljiva ali to je tako kad znaš da češ uskoro biti mama i držati svoje djete na rukama!!!
javim se obavezno!!!
![]()
tina još malo, jaoooo
Želim vam svu sreću, javljaj se![]()
nije jošak sam dobro shvatila, čeka se drugi tjedan..... još malo
Večer!
Upravo sam izvadila svu zimsku robu, vrag je odnio šalu. Baš se veselim šalovima , kapama, čizmama, vunenim vestama.....I baš mi je drago da ću dobiti zimsku bebicu!
Željkica, nevjesta ti je za svaku pohvalu. Uredno se javi dva, tri puta dnevno, ali je vrlo pristojna i nježna, ne lupa i ne divlja, prava cura.
I btw. ja sam 03.03.
Tina29, sretno!!!
Drage moje..... tina29 nam je postala mama! Čestitajmo...hop hop http://forum.roda.hr/threads/82390-T...85#post2495385
Mucica čestitke i tebi. Kršan momak, nema što...![]()
Evo i ovdje da još jednom čestitam našoj Tini. Sada se već sigurno mazi sa svojim smotuljkom.
A, naravno, Mucica, čestitke i tebi, ipak se ne rađa zet svaki dan!!![]()
Bravo Tina, čestitke i ovdje
Tko je sljedeći?
Cure ja sam danas prvi put osjetila bebu, ajme koja sreća![]()
Jutro...
Kaj je cure??? I vi štrajkate?!?
Evo da ja malo dignem temu ( kad već nitzko drugi neće)
Mi smo jučer bili kod stričeka doktora, naša princessa ima 1210 gr i sve je super ( ima dosta plodne vode i protoci su odlični ) jedino se moje malo tvrdoglavo ponovo okrenula na guzuPitala ja naravno dr jel vjerovatno da će se još okrenuti na glavu,a on nije baš previše siguran u to jer kao što je veća to manje ima mjesta za akrobacije
E sad ovaj vikend ćemo nas dvije imati jedan obzavijesni razgovor da joj objasnim kako mama ima namjeru rodit vaginalno a ne CR i kako ima da se okrene natrag na glavicu i tako neka ostane do termina
Eto toliko od nas...
Očekujem i vaše izvještaje!!!
Posljednje uređivanje od Mucica : 25.10.2013. at 11:12
I da, i dalje sam za jedan članak uloživa, cerviks tvrd i zatvoren
A glupe kontrakcije su sve učestalijeali važno da je stanje nepromjenjeno i samo neka tako i ostane barem do Božića
M. i ja vam svima šaljemo( posebne puse šaljemo Mumi i Vatrici i njihovim bebicama
)
Kod mene ništa. Nabili mi puno stresa i živciranja + u bolnici uvijek čuješ loše priče. Tako da sam iz trudničke euforije pala malo na dupence, ali dižem se polako. Tu više ne znaju kaj bi sa mnom, a boje me se pustiti doma. Ali najvažnije mi je da je bebač ok, na ovo izležavanje sam oguglala. Molim svog malca da jede i raste, počeo je nešto štrajkati, ali dok teta doktorica govori da je sve ok, moramo joj vjerovati![]()
Muma, svka ačast strpljiva si i to će ti se vratiti već za Božić kada primiš svojeg malog dečkića
I ja mislim da treba vjerovati doktorima jer ako ne onda se izludiš (kao ja prošli tjedan)...
snupi...think pink
ja već sanjarim viditi uzv u pon..iako ne znam dal će biti kakva primjena..prošli pon sam vidjela GM, a sad u pon je 6 tj pa ne znam kaj se još može vidjeti ?
Bok, cure!!!
Evo da se i ja javim, nekako sam sve manje na forumu, a sve više guglam dječju opremu i robicu!
Mi prošli petak bili na uzv, super smo, rastemo (beba, ali i mama) i sigurno smo cura!!
Muma, pa šta si ti još u bolnici?? Kada će te pustiti? Želim ti da što prije dođeš kući i uživaš u ovim posljednjim tjednima kao 2u1.
Mucice, mojoj kolegici s posla malena je bila na zadak do 2 tjedna prije termina, a onda se okrenula, rodila je najnormalnije. Tako da ima još vremena!!
Least, jako mi je drago što si s nama ovdje i sigurna sam da ćemo se puno družiti. Ja sam bila na svom prvom UZV sa 5+6 ili 6+0, vidjela se mala točkica sa treperavim srčekom. Želim ti isti scenarij i držimza ponedjeljak.
Snupi, što ima kod tebe? I gdje su nam Željkica, Lulu i Aria?
Peony priča se da vole držati do 34.tt. Sumnjam da ću biti te sreće da me pusti ranije doma. Danas je doktorica rekla da ćemo dalje odlučivati nakon pregleda idući tjedan, to je sve što znam. Ali ne očekujem ništa. Prošli put kad me pregledala vaginalno, situacija je bila nepromijenjena, ali je ona rekla da je sve napeto i da mi može poknuti vodenjak, pa me zadržala. Ma naći će ona opet nešt.
Moj mališan je na zadak. Imaju oni vremena za okretanje, ne brinite! Znaju se okrenuti i u zadnji tren. Ali ja nekako mislim da se ova moja malena ljenčina neće okrenuti, doduše, uopće me to ne brine...kako bude bit će.
Least moglo bi se vidjeti srčeko, držim fige!![]()
Hey cure!
evo da i ja javim stanje.
Danas me isprepadalo skroz. Nocas se probudim, neki iscjedak medju nogama. MM, naravno, na sluzbenom putu. Ja si mislim, nece valjda biti da je to vodenjak puknuo. Vise nisam oka sklopila. Pretrazujem i citam sve na netu sto ima o plodnoj vodi i pucanj vodenjaka. Eh, vise je kao da curka. Ali na kraju ipak mislim da nije voda, nego samo iscjdak (u vecoj kolicini).
Vise ne curi, pa sam odlucila ne zvati na porodiljni odjel.
Jedva cekam novi UZV. A tek je 8.11. Ipak, sudeci po bebinim pokretima, sve je u normali.
Muma, zelim ti da sve bude ok. kak je prosao UZV?
Mucica, kaj je to "uloziva"?
Uloživa znači da je vanjsko ušće cerviksa otvoreno tj da u njega može ući vršak ( članak) prsta a unutarnje ušće je zatvoreno, što je najvažnije! Barem sam ja to tako shvatila, ako sam u krivu nek me netko ispravi!
snupi ceka curicu, danas nam je 19+4, rastemo i napredujemo, kod mene je sve ok za sad i zasto to kvariti! Girls think pink! Velika pusa svima!
lulu-mamani ne pomišljaj na pucanje vodenjaka. Ako neće meni puknuti kojoj prijete s tim, onda neće ni tebi.
Uzv je bio smirujuć...doslovno...rekla je doktorica da mjere babača ne pokazuju nikakav zastoj, i da ne brinem. Vjerojatno će biti samo malo manji bebo kad se rodi. Ali imamo mi još puno druženja do tad, ima zabranu izlaska dok ga Djed Božićnjak ne pozove.![]()
Dobro je. Jučer i noćas ništa nije curilo. Ok sam sad. I mm se vratio, pa mi je lakše kad znam da je pored mene
Muma, baš paše ona tvoja majica o božićnom poklonu. Držimo fige da se paketić ne otpakira do tada.