Večer svima
Puno ste pisale, nisam sve pohvatala
Da, cura je baš divno reagirala, sad svako malo spominje bebu
Vidim pišete o kontrakcijama, ja ih isto već imam, što je stvarno prerano, ginica ih je primjetila i prije mene na UZV.
Zbog toga mi je ostavila utrogestane i rekla je nakon slijedećeg pregleda ćemo još dodati magnezij, a što se posla tiče, izgleda da ću ranije na porodiljni.
Nema veze, sve za mrvicu.

Odgovori s citatom
(ali suzdržavam se zasad). Što se tiče zeta, jarac i ribica su par iz snova
(MM i ja). Jel Željkica i Lulu isto čekaju jarčiće ili strijelčiće? Hmm, puno je kandidata!

Ako slučajno ne ispadne tako, morat ćemo kod stričeka A. na VV da vidimo gdje je zapelo
kontrolu imamo za 2 tjedna a ja već sad jedva čekam da ju opet vidim ( ako kad se rodi nastavi sa takvim akrobacijama kakve izvađa sad u maminoj buši jao ga se nama
)
jooooj kak sam sad uzbuđena zbog vas, ima da me redovito izvještavaš tako da budem u toku jer ipak nije da ti se svaki dan rađa zet
)
Pitala ja naravno dr jel vjerovatno da će se još okrenuti na glavu,a on nije baš previše siguran u to jer kao što je veća to manje ima mjesta za akrobacije
E sad ovaj vikend ćemo nas dvije imati jedan obzavijesni razgovor da joj objasnim kako mama ima namjeru rodit vaginalno a ne CR i kako ima da se okrene natrag na glavicu i tako neka ostane do termina
ali važno da je stanje nepromjenjeno i samo neka tako i ostane barem do Božića
)
) i sigurno smo cura!!
za ponedjeljak.
ni ne pomišljaj na pucanje vodenjaka. Ako neće meni puknuti kojoj prijete s tim, onda neće ni tebi.