Stranica 35 od 37 PrviPrvi ... 253334353637 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 1839

Tema: think happy thoughts

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Večer svima
    Puno ste pisale, nisam sve pohvatala
    Da, cura je baš divno reagirala, sad svako malo spominje bebu

Vidim pišete o kontrakcijama, ja ih isto već imam, što je stvarno prerano, ginica ih je primjetila i prije mene na UZV.
    Zbog toga mi je ostavila utrogestane i rekla je nakon slijedećeg pregleda ćemo još dodati magnezij, a što se posla tiče, izgleda da ću ranije na porodiljni.
    Nema veze, sve za mrvicu.

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Peony prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala, curke!
    Muma, apsolutno si u pravu, ovo mi je bilo najveće uzbuđenje dosad. Imam potrebu hodati po ulici i svima govoriti: čekam curicu! (ali suzdržavam se zasad). Što se tiče zeta, jarac i ribica su par iz snova (MM i ja). Jel Željkica i Lulu isto čekaju jarčiće ili strijelčiće? Hmm, puno je kandidata!
    Ovo mi je tako poznato.
    Sjećam se kada sam saznala za svoju curku da je cura, stala sam u dućanu na odjel s igračkama i naglas rekla "Cijeli život će mi biti ispunjen šljokicama, barbikama i rozom bojom" - ko luđak neki sama sa sobom
    Baš mi je drago zbog tebe

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja kad sam saznala da je moje zlato curka nisam mogla suzdržati se a da ne velim svima ( makar me je mm sputavao jer je on bio uvjeren da će joj do sljedećeg uzv narasti piša )
    A o dućanima da ne pričam, rastopim se od samog pogleda na sve te prekrasne haljinice, roze bodiće...
    Peony uživaj i javi nam za kojeg zeta si se odlučila

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mucica da,da tvoj zet uskoro stiže,još malo pa čemo dogovarati detalje oko upoznavanja,pa onda svadbe puse!
    Peony obavezno javi za kojeg zeta si se odlučila

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hmm, trebala bih vidjeti neke konkretne ponude prije odluke
    Ovaj Mumin kraj mi se dosta sviđa, a dosad nisam imala puno veze s njim. Belgija doduše isto zvuči primamljivo, a obzirom da su mi korijeni 100% dalmatinski moram reći ''nima Splita do Splita...'' U težim sam nedoumicama...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku

Pa za najmanju
    Velike su bezicirane (samo treba dobit dozvolu od tate, a to...hm....tatine princeze....)
    Inace, za moje curke uvijek ima nekoliko kandidata, kad ih vidis bit ce ti jasno zasto :zaljubljenamajka:
    Awwwwwww, e onda će tatica naučiti sina kak se ganjaju i zavode cukre iz susjedstva
    A mi se zezamo da već znamo kak će nam bebo izgledati - oboje imamo plave oči, duuuuge trepavice i tamnu kosu (osmi kaj sam ja morala promijeniti boju kose na plavo da imam čime opravdati svoje gluposti, hahahahaha). Pa ako mami odgovaraju karakteristike za zeta Ako slučajno ne ispadne tako, morat ćemo kod stričeka A. na VV da vidimo gdje je zapelo

Evo Peony, onda pravac u upoznavanje Belgije...

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hahaha, a jeste lude!
    Ja neću svog udavat. Bojim se da bi utjecaj ranih iskustava mogao utjecati na doživljaj djeteta koji je spol naime, samo imamo rozastu odjeću poklonjeno od raznih prijatelja koji svi imaju curice.
    Sad se nadamo da će nam jedan mali James dati nešto ”muško”. Hahaha!
    Posljednje uređivanje od lulu-mama : 20.09.2013. at 23:26

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kad je već borba oko neviste eto i mene , ja isto imam plave oči i smeđu ricastu kosu tako da se nadamo i da će mali bit čupko! a šta se tiče one nima Splita do Splita....evo još sam u japankama i kratkim rukavima toplo je kod nas je još lito......

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

E cure moje, opet ste se uljenile
    Peony I onda, jesi odlučila???
    Evo da se malo pohvalimo, mi danas bili na uzv i sve je savršeno, ja ''zabetonirana'' a carica i dalje malo naprednija ( veli mm da će bit visoka na njega ) i ima oko 750-800 grama kontrolu imamo za 2 tjedna a ja već sad jedva čekam da ju opet vidim ( ako kad se rodi nastavi sa takvim akrobacijama kakve izvađa sad u maminoj buši jao ga se nama )

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mucica kažeš akrobacije,tak je i moj svašta izvodio i to mi je bilo presmješno za gledat,jednom sam se skupa sa doktorom smijala kad je štucao,miš moj mali!
    cure di ste???
    mi smo sutra na pregledu i jedva čekam da vidim kaj če mi reči,jel mi se moj cerviks smekšal i skratil od zadnji puta??? a najviše me zanima kaj če mi reči zbot toga kaj je miš okrenut na zadak,kaj me čeka,carski ili???
    ali kaj bude,bude glavno da je mali dobro!
    javim se sutra!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tina29 jedva čekam da nam sutra javiš lijepe vijesti

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mucica, prekrasne vijesti! Sad se lakše diše
    Sutra čekamo izvješća od ostalih cura

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mucica za curu!
    i ja se pitam di su nam je Peony i mlada nestale?

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Tu smo!!!!
    Ja sam unazad mjesec dana odlučila malo raditi, tako da sam tijekom dana većinom na poslu otkud ne volim pisati, a i tu nemam smajliće i boldanje na kompu pa si djelujem preozbiljno. Ostatak vremena se većinom bavim majstorima i pločicama, obzirom da selimo u novi stan. Otud malo manje postova.
    Željkice, prodano!! Plave oči su odnijele pobjedu u fotofinišu. Doduše, neki dan sam MM u šali rekla da imamo zeta, pogledao me onim pogledom ''jesi luda, neće ona van do 30-te''. Možda odemo u mormone.
    Moram prijaviti da sam osjetila bebu (barem mislim da je to to) prije neki dan i jutros opet, ali tek kad sam skroooz mirna i ležim na leđima.
    Mucica, bravo za curu!!
    Tina, javi kako je bilo!
    Ostalima i vašim okruglicama, big kiss!!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

znači dobili smo još jedan par ,mala peony i mali od željkice,moram tak kad djete još nema ime pa nema smisla da ga ja imenujem
    cure javljam da idem u pon.u bolnicu pod nadzor i čekam carski,jer je on okrenut,ja preuska i sitna a i dokici se čini da je on veči nego je procjenjen na zadnjem uzv,pa eto tako ona odlučila i ja sretna bar neču brinut oko trudova i da me čopi doma pa da bude prekasno za caski,sad imam vikend za još neke pripreme i onda vam se sa novim vijestima javim iz bolnice.....................držite mi fige!!!!
    svima big,big kiss!
    peony vidim da se baviš majstorima i ja sam do nedavno,preuređivali kupaonu i jedva sam dočekala da bude gotovo jer sam bila luda več!!! sretno sa majstorima i useljenjem!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

tina29 ne mogu vjerovati da si već u finishu, i da ćeš se uskoro maziti!!! Nema veze za carski, i bolje da se ne pokušavaš mučiti nakon svega što si rekla. Ajme jedva čekam da nam javiš sretnu vijest! Uh što vrijeme leti...

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

muma je vrijeme leti i ja sam sad tolko uzbuđena da ti nemrem opisati a uopče ne znam kad bi me mogli porodit,mislim da neču čekati termin po nekoj logici a ko zna uopče kad planiraju,ranije sigurno ali kad??? sad se psihički pripremam i uopče nisam pametna za anesteziju dal opča dal spinalna, kaže mi frendica kojoj je šogi babica da je opča bolja pa sad budi pametan!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Željkice čestitam, dobila si snajku
    Peony mm je imao identičnu reakciju kad sam mu priopčila da imamo zeta I vjerujem da si to osjetila svoju malu ribicu, tako je i meni bilo u početku, osjećala sam je samo kad sam bila skroz mirna i skoncentrirana na nju! Ubrzo ćete se vi družiti na veliko!
    Tina29 znači to je to, moj zet se ipak odlučio ne okrenuti... ali dobro, nije ni carski ništa strašno (moja frendica je svoju curku isto tako nedavno rodila carskim rezom jer je malena bila na guzu okrenuta i bolje tako jer u suprotnom bi se obje namučile a pitanje je dal na kraju ipak nebi završila na carskom ) važno da ste nam vas dvoje pod nadzorom i da sve prođe u najboljem redu jooooj kak sam sad uzbuđena zbog vas, ima da me redovito izvještavaš tako da budem u toku jer ipak nije da ti se svaki dan rađa zet Sretno draga

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj tina29 prvotno napisa Vidi poruku
    muma je vrijeme leti i ja sam sad tolko uzbuđena da ti nemrem opisati a uopče ne znam kad bi me mogli porodit,mislim da neču čekati termin po nekoj logici a ko zna uopče kad planiraju,ranije sigurno ali kad??? sad se psihički pripremam i uopče nisam pametna za anesteziju dal opča dal spinalna, kaže mi frendica kojoj je šogi babica da je opča bolja pa sad budi pametan!
    Ja sam čula/čitala da s punih 38 kreću s carskim...ne čekaju baš da stvari ne krenu prirodno...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

a sad da vas počastim ne dobiva se nevjesta svaki dan bila je ovo tjesna borba obećajem bit ću dobra svekrva

ajme tina baš je vrime proletilo baš me je sad neko uzbuđenje uvatilo,šta će tek bit kad ja odem!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

cure hvala na lijepim riječima!!! jako sam uzbuđena,jako!
    a i meni ima logike oko 38tt ipak je to dogovoreni carski.
    mucica obečajem obavještavat ču vas,pripremi Milu na dolazak budučeg joj muža
    evo jedna za mene i za vas i naše bebače
    uh baš mi je pasala!!!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tina Mila i ja nestrpljivo isčekujemo
    evo jedne i od mene za sve nas i naše bebice

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Ajme, koje uzbuđenje!! Tina, javi svaki detalj. Ne mogu vjerovati da je to tako blizu. Sada bi najradije i ja da mi je termin za mjesec dana.
    Željkica, ''za dicu''. I ja obećajem da ću biti dobra punica.
    I još jedna za ostale malce i mamice!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

peony punice su uglavnom dobre svekrve su zeznute
    vidim na drugoj temi da ti je termin 28.2. a mm je rođen 23.2. imat ćemo dvi ribice!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

puse svima,ja jako uzbuđena i plačljiva ali to je tako kad znaš da češ uskoro biti mama i držati svoje djete na rukama!!!
    javim se obavezno!!!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj tina29 prvotno napisa Vidi poruku
    puse svima,ja jako uzbuđena i plačljiva ali to je tako kad znaš da češ uskoro biti mama i držati svoje djete na rukama!!!
    javim se obavezno!!!
    Ja sam dan prije induciranog pustala bebi pjesme i plakala ko kisa... srwtno draga. Uh koji emotivni trenuci. Pusa mami i miseku

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

tina još malo, jaoooo
    Želim vam svu sreću, javljaj se

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

opet tu neko zatišje!cure di se krijete?

Peony kako cura?

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jel tina29 rodila?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

nije još ak sam dobro shvatila, čeka se drugi tjedan..... još malo

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Večer!
    Upravo sam izvadila svu zimsku robu, vrag je odnio šalu. Baš se veselim šalovima , kapama, čizmama, vunenim vestama.....I baš mi je drago da ću dobiti zimsku bebicu!
    Željkica, nevjesta ti je za svaku pohvalu. Uredno se javi dva, tri puta dnevno, ali je vrlo pristojna i nježna, ne lupa i ne divlja, prava cura.
    I btw. ja sam 03.03.
    Tina29, sretno!!!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Drage moje..... tina29 nam je postala mama! Čestitajmo...hop hop http://forum.roda.hr/threads/82390-T...85#post2495385

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cureeeee dobila sam zeta
    Mila i ja častimo pa navalite

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

mucica čestitam za zeta!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mucica čestitke i tebi. Kršan momak, nema što...

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Evo i ovdje da još jednom čestitam našoj Tini. Sada se već sigurno mazi sa svojim smotuljkom.
    A, naravno, Mucica, čestitke i tebi, ipak se ne rađa zet svaki dan!!

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Bravo Tina, čestitke i ovdje
    Tko je sljedeći?

Cure ja sam danas prvi put osjetila bebu, ajme koja sreća

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

aria za bebu!

sljedeća nam je bubimitka!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jutro...
    Kaj je cure??? I vi štrajkate?!?
    Evo da ja malo dignem temu ( kad već nitzko drugi neće )
    Mi smo jučer bili kod stričeka doktora, naša princessa ima 1210 gr i sve je super ( ima dosta plodne vode i protoci su odlični ) jedino se moje malo tvrdoglavo ponovo okrenula na guzu Pitala ja naravno dr jel vjerovatno da će se još okrenuti na glavu,a on nije baš previše siguran u to jer kao što je veća to manje ima mjesta za akrobacije E sad ovaj vikend ćemo nas dvije imati jedan obzavijesni razgovor da joj objasnim kako mama ima namjeru rodit vaginalno a ne CR i kako ima da se okrene natrag na glavicu i tako neka ostane do termina
    Eto toliko od nas...
    Očekujem i vaše izvještaje!!!
    Posljednje uređivanje od Mucica : 25.10.2013. at 12:12

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I da, i dalje sam za jedan članak uloživa, cerviks tvrd i zatvoren
    A glupe kontrakcije su sve učestalije ali važno da je stanje nepromjenjeno i samo neka tako i ostane barem do Božića
    M. i ja vam svima šaljemo ( posebne puse šaljemo Mumi i Vatrici i njihovim bebicama )

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Kod mene ništa. Nabili mi puno stresa i živciranja + u bolnici uvijek čuješ loše priče. Tako da sam iz trudničke euforije pala malo na dupence, ali dižem se polako. Tu više ne znaju kaj bi sa mnom, a boje me se pustiti doma. Ali najvažnije mi je da je bebač ok, na ovo izležavanje sam oguglala. Molim svog malca da jede i raste, počeo je nešto štrajkati, ali dok teta doktorica govori da je sve ok, moramo joj vjerovati

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Muma, svka ačast strpljiva si i to će ti se vratiti već za Božić kada primiš svojeg malog dečkića
    I ja mislim da treba vjerovati doktorima jer ako ne onda se izludiš (kao ja prošli tjedan)...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

least glavu gore i samo pozitiva!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

snupi...think pink
    ja već sanjarim viditi uzv u pon..iako ne znam dal će biti kakva primjena..prošli pon sam vidjela GM, a sad u pon je 6 tj pa ne znam kaj se još može vidjeti ?

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Bok, cure!!!
    Evo da se i ja javim, nekako sam sve manje na forumu, a sve više guglam dječju opremu i robicu!
    Mi prošli petak bili na uzv, super smo, rastemo (beba, ali i mama ) i sigurno smo cura!!
    Muma, pa šta si ti još u bolnici?? Kada će te pustiti? Želim ti da što prije dođeš kući i uživaš u ovim posljednjim tjednima kao 2u1.
    Mucice, mojoj kolegici s posla malena je bila na zadak do 2 tjedna prije termina, a onda se okrenula, rodila je najnormalnije. Tako da ima još vremena!!
    Least, jako mi je drago što si s nama ovdje i sigurna sam da ćemo se puno družiti. Ja sam bila na svom prvom UZV sa 5+6 ili 6+0, vidjela se mala točkica sa treperavim srčekom. Želim ti isti scenarij i držim za ponedjeljak.
    Snupi, što ima kod tebe? I gdje su nam Željkica, Lulu i Aria?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Peony priča se da vole držati do 34.tt. Sumnjam da ću biti te sreće da me pusti ranije doma. Danas je doktorica rekla da ćemo dalje odlučivati nakon pregleda idući tjedan, to je sve što znam. Ali ne očekujem ništa. Prošli put kad me pregledala vaginalno, situacija je bila nepromijenjena, ali je ona rekla da je sve napeto i da mi može poknuti vodenjak, pa me zadržala. Ma naći će ona opet nešt.
    Moj mališan je na zadak. Imaju oni vremena za okretanje, ne brinite! Znaju se okrenuti i u zadnji tren. Ali ja nekako mislim da se ova moja malena ljenčina neće okrenuti, doduše, uopće me to ne brine...kako bude bit će.
    Least moglo bi se vidjeti srčeko, držim fige!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hey cure!
    evo da i ja javim stanje.
    Danas me isprepadalo skroz. Nocas se probudim, neki iscjedak medju nogama. MM, naravno, na sluzbenom putu. Ja si mislim, nece valjda biti da je to vodenjak puknuo. Vise nisam oka sklopila. Pretrazujem i citam sve na netu sto ima o plodnoj vodi i pucanj vodenjaka. Eh, vise je kao da curka. Ali na kraju ipak mislim da nije voda, nego samo iscjdak (u vecoj kolicini).
    Vise ne curi, pa sam odlucila ne zvati na porodiljni odjel.

Jedva cekam novi UZV. A tek je 8.11. Ipak, sudeci po bebinim pokretima, sve je u normali.

Muma, zelim ti da sve bude ok. kak je prosao UZV?
    Mucica, kaj je to "uloziva"?

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Uloživa znači da je vanjsko ušće cerviksa otvoreno tj da u njega može ući vršak ( članak) prsta a unutarnje ušće je zatvoreno, što je najvažnije! Barem sam ja to tako shvatila, ako sam u krivu nek me netko ispravi!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

snupi ceka curicu, danas nam je 19+4, rastemo i napredujemo, kod mene je sve ok za sad i zasto to kvariti! Girls think pink! Velika pusa svima!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

lulu-mama ni ne pomišljaj na pucanje vodenjaka. Ako neće meni puknuti kojoj prijete s tim, onda neće ni tebi.
    Uzv je bio smirujuć...doslovno...rekla je doktorica da mjere babača ne pokazuju nikakav zastoj, i da ne brinem. Vjerojatno će biti samo malo manji bebo kad se rodi. Ali imamo mi još puno druženja do tad, ima zabranu izlaska dok ga Djed Božićnjak ne pozove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •