Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

delitza, čitala sam na nekoj drugoj temi o tvojoj čukici i baš mi je super kako se ona i beba kuže. Nadam se da te nisu opet zadržali u pansionu. Koliki ti je tlak inačen (pitam jer je i moj kao visok - oko 125/90 tj. 130/85)?
    anita, sara, ivon, dobrodošle.
    cure, javite kako je prošao pregled.

mi smo jučer bili napregledu i opet se nije vidio spol pa dr. misli da je ipak cura . izgleda da beba baš želi da se iznenadimo inače lijepo raste. pokazala mi je fino dr. sve organe, stopala, kralježnicu, rebarca (ja sam se za neke stvari pravila da kužim da je to to ). u jednom trenutku mi je rekla: vidite kako beba zijeva <3
    dogovorile smo se za 4d uzv (nedavno ga je nabavila) za neka 3 tjedna. baš se radujem.
    malo je brine što imam povišen tlak pa sam već jutros išla na neke pretrage za svaki slučaj.
    također opet imam jake bolove u jajnicima i nisko u trbuhu pa me poslala na neke pretrage, prepisala magnezij i postrožila mirovanje.
    ali vjerujem da će biti sve dobro.
    najvažnije mi je da je beba dobro i najsretnija sam kad je osjetim kako lupka <3

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    delitza, čitala sam na nekoj drugoj temi o tvojoj čukici i baš mi je super kako se ona i beba kuže. Nadam se da te nisu opet zadržali u pansionu. Koliki ti je tlak inačen (pitam jer je i moj kao visok - oko 125/90 tj. 130/85)?
    anita, sara, ivon, dobrodošle.
    cure, javite kako je prošao pregled.

mi smo jučer bili napregledu i opet se nije vidio spol pa dr. misli da je ipak cura . izgleda da beba baš želi da se iznenadimo inače lijepo raste. pokazala mi je fino dr. sve organe, stopala, kralježnicu, rebarca (ja sam se za neke stvari pravila da kužim da je to to ). u jednom trenutku mi je rekla: vidite kako beba zijeva <3
    dogovorile smo se za 4d uzv (nedavno ga je nabavila) za neka 3 tjedna. baš se radujem.
    malo je brine što imam povišen tlak pa sam već jutros išla na neke pretrage za svaki slučaj.
    također opet imam jake bolove u jajnicima i nisko u trbuhu pa me poslala na neke pretrage, prepisala magnezij i postrožila mirovanje.
    ali vjerujem da će biti sve dobro.
    najvažnije mi je da je beba dobro i najsretnija sam kad je osjetim kako lupka <3
    da

hehe još jedna sraželjiva bebica pa ja se iskreno nadam se da ce nas beba počastiti otkricem spola bar u 25 tt hehehe
    i mene boli tj nije bol vec onako nelagoda kao da je jako nisko pa navecer kad legnem tako nisko udara da imam neugodan osjećaj...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •