Stranica 8 od 37 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 1839

Tema: think happy thoughts

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Milasova, žao mi je zbog bebice, čuvaj se. Jesen ima dobre savjete za mirovanje. Meni je najviše pomoglo čitanje knjiga, tu mi je vrijeme brže prolazilo. A možda da i pišeš neku vrstu dnevnika, gdje bi pisala svoje osjećaje, očekivanja, ako se nekad loše osjećaš da to jednostavno izbaciš iz sebe, ili neke dobre emocije preneseš na papir. U biti da pišeš što god ti padne na pamet i što god ti se hoće. Meni je isto pomoglo čuti se uvijek sa dragim osobama pa popričat s njima, to bi mi skratilo vrijeme.
    Jesen, osjećam se puno bolje. Jučer ujutro popila zadnji antibiotik. Danas moram ići dati krv i urin, radit će mi kompletnu krvnu sliku da vidi jel sve ok. Jutros se u 2h probudila jer me užasno svrbilo dolje, i vidim onako bijelo, sirasto nešto- ovako laički bi rekla da su vjerojatno gljivice- candida, ako jesu, onda je sigurno od antibiotika, nema što drugo biti. Iako sam pila stalno probiotike i b-aktiv preventivno dok sam pila antibiotike, al izgleda nije pomoglo. Neću ništa isprobavat, nego radi mi gin poslijepodne, pa ću ju nazvat i pitat da me primi i pogleda, pa nek mi da nešto. Nadam se da će proći do poroda i da nije ništa opasnije od gljivica.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

doktorica je potvrdila moje sumnje. dosadna gljivica kao posljedica terapije antibioticima. Dala mi je plimikol.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

opet ja. pa gdje su svi danas? jeee, nalazi krvi i urina su svi uredni, upala je prošla. Jedino sada se riješit glupih gljivica, ali sad sam sretnija kad su mi nalazi ok.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

deni, drago mi je da si bolje. bed za gljivice, ali to se isto da riješiti.
    čula sam da mnogima pomaže citrofit, a pitala sam proizvođača i rekao je da se smije koristiti u trudnoći. imaš temu na pdf-u zdravlje ili na alternativna medicina.
    vjerujem da bi ti pomogli i probiotici tipa acedofila da ti pomogu uspostaviti normalnu "floru i faunu"

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

evo linka na temu o citrofitu da ne moraš kopati
    http://forum.roda.hr/threads/61749-Citrofit

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

hvala jesen na savjetima. Cijelu trudnoću pijem acidofil, probiotike, b-aktiv i kefir, svaki dan nešto drugo i stvarno nisam imala nikakvih ni infekcija ni ničega, al su mi ipak antibiotici zeznuli stvar, koliko pomognu, toliko i naprave problema drugdje. Danas je već malo bolje, ne svrbi toliko, stavljam te vaginalete, pijem antibiotike, pazim da ne jedem slatko, pa se nadam da će proći. Taj citrofit mi se čini dobra stvar, mislim da ću ga kupit, pa bi mogla se i prati s tim, možda isto pomogne.
    Što kažete na ovo vrijeme? Meni je baš lijepo jel ne moram nikud i lijepo gledam iz toplog, al u ponedjeljak moram na ctg, valjda će se dotad malo smiriti.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

pijem probiotike, a ne antibiotike, krivo sam napisala.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

da, mislim da se s citrofitom može i lagano oprati (mislim da sam napisala tamo kako mi je proizvođač odgovorio o doziranju). inače mu je cijena oko 82 kn za manju bočicu i oko 215 za veću, a ima ga u nekim ljekarnama (nažalost ne u svim).
    svakako ga je dobro uzimati za imunitet oralno.
    ja sam napravila malu pauzu kad sam počela piti antibiotike da mi se ne bi duplalo ili poništilo djelovanje (jer grejp zna tako djelovati, a nisam sigurna radi li to i ekstrakt iz sjemenki grejpa)

super mi je ovo vrijeme za gledanje iz kuće jedino idući tjedan u sklopu tečaja za trudnice trebamo svaku večer ići na vježbe disanja u dislociranu bolnicu 20-ak km od grada pa nemam pojma kako će se biti probijati do tamo. žao mi je gledati moje kad lopataju, jer im ne mogu pomoći, al' što da radim.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

jesen, nas dvije se same tu dopisujemo. ostale nestale netragom, valjda ih je zameo snijeg. jel ko čuo što za latiku? dosad je sigurno već davno rodila. nadam se da je sve prošlo ok.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj deni123 prvotno napisa Vidi poruku
    jesen, nas dvije se same tu dopisujemo. ostale nestale netragom, valjda ih je zameo snijeg. jel ko čuo što za latiku? dosad je sigurno već davno rodila. nadam se da je sve prošlo ok.
    valjda nas naziv teme ometa da se javimo tu, malo nisko postavljene posteljice, povremeno preskaknje srca pa šuljam po drugim temama..iako bih trebala se skoncentrirat na ovu temu konkretnu!
    Dakle, javljam se na raport!
    Snijeg nas zameo svakako, užas, nikud ne mrdam iz kuće..
    no čim ovo okopni malo, idem u nabavku, kolica, krevetić i slične zanimljivosti.. nije prerano, jelda? Ušla sam u 28. tjedan

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

ajd da se netko još javi, postalo je prepusto ovdje. bok nataša. Nije prerano. Čestitam na 28 tjednu. Brzo će to proći. znam za to šuljanje po raznoraznim temama. Ja sebi stalno govorim, nemoj čitat priče s poroda, ali onda dođem ovamo, tu se nitko ne javlja, pa od dosade idem čitat, naravno. iako realno kad gledam, te priče ništa ne znače, jer moj slučaj može biti totalno drugačiji od svega što pročitam, pa ne mogu se s nikim usporedit. Mislim, i same žene nemaju svoja ista dva poroda, pa kako bi onda bilo uopće sličnosti dva poroda svije različite žene.
    eto, dosadno mi je jer ne mogu nikud, zbog glupog vremena, pa čitam gluposti. Jedino da se šetam po trgovačkim centrima.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

nataša, čitam o tvojim problemima i na drugim temama i držim fige da sve bude dobro.
    mislim da nije rano za nabavku (naša kolica već čekaju svog putnika ).

ja se ovih dana bavim pretraživanjem oglasnika i lagano nabavljam platnene pelene.
    jučer sam počela praviti neke ukrasiće za božić, a i dosta vremena mi ode na tečaj za trudnice, facebook i sl.
    učlanila sam se ponovno u knjižnicu pa kratim vrijeme i čitanjem.

deni, slažem se da je svaka situacija individualna. ovo po forumima su polu-priče. dobro je neke pročitati, ali se ne treba previše plašiti (kao što sam ja prije 2-3 tjedna). onda me isto kuma tješila da ljudi pišu uglavnom o ružnim iskustvima i traže pomoć, a rijetko tko piše pozitivne primjere i rijetko se vrate napisati da je sve prošlo u redu.

jeste li gledale film "what the bleep do we know"? govori o tome kako naše misli utječu na nas i koriste se argumentacijom iz kvantne fizike. zapravo, slična stvar kao "tajna", ali s nekim znanstvenim aspektom. volim takve stvari. puno su mi pomogle. jedno sam se vrijeme kljukala takvim audio-knjigama, razgovorima s prijateljicama... vjerujem da je to i otvorilo put da nam bebica napokon stigne no ovo je već tema za filozofski kutak

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja nisam još počela kupovati..čekam da odem kod mame i vidim šta sve imam od starije.neki dan je u C&A bilo 20% na sve i stojim tamo na baby odjelu i pojma nemam šta uzeti hahaha..uzela samo 1 piđamu mislim 68 vel neznam ni za kad je to kad da sam rodila prije 20 godina a ne 7 hahaha.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

donna
    ja sam u glavi skontala da veličine za male bebe idu po centimetrima dužine, ali nemam pojma je li tako (ima mi logike da ako se bebe rode s oko 54 cm, da je veličina 56 za tako skroz male bebe).
    planiramo koristiti platnene pelene pa ne znam gdje će one stati u tako malu odjeću

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav curke...eto i mene, pokušat ću javljati se češće, pa da se družimo. I ja lutam po drugim temama,jer je ovdje tiho...
    Nataša nadam se, da će se srce ubrzo smiriti i da ćeš se osjećati bolje, stvarno ti trudnički problemi znaju biti tako neugodni, ja sam osim mučnina i povraćanja imala i strašno puno sline, fuj, nigdje nisam mogla ići, jer je nisam mogla gutati, tako da sam je morala pljuvati, fuj, ma grozno....
    Nije rano za kupvinu, ja sam si lijepo sve rasporedila i kupujem svaki mjesec po nešta, doduše kolica, krevetić imamo, a ostalo ja polako spremam.
    E što se tiče čitanja priča sa poroda, pošto ja imam dva iza sebe,iako su oba bila carska (drugi je bio hitan, jer sam imala trudove i doktor mi je rekao, da beba može sići u zdjelicu, za par minuta bi rodila), tako da sam prošla dosta toga, ali ovako...ja kad dođem roditi, sama sebi kažem ovako...ja sam došla to obaviti i kući nosim moj mirišljavi zamotuljak i to je to. Nekako si to stavim u glavu, ne slušam priiče, jer svi su uglavnom prošli prestrašno, tako da ja kažem,sve se to da izdržati, treba slušati doktora i babicu, jer su tu da pomognu.
    A što se tiče veličina za bebe (ja radila u baby shopu), to vam ide po mjesecima starosti... broj 56 je za otprilike 2 mjeseca, 62 do 4 mj, 68 do 6 mj.74 do 9 mj., a 80 vam je otprilike za godinu dana. Naravno, tu ima odstupanja, zbog veličine bebe, ali moj sin je bio 4 kg, pa je stao u 56 veličinu do nekih mjesec i pol....
    Ja se baš raspisala.... Pusa vam svima....

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

drago mi da se tema malo pokrenula. danas i drugi ctg odrađen, sve pet. rekla sam gin i za gljivice pa je rekla da si to probam zaliječit do poroda. kupila si one lactogyn kapsule da malo pročistim to sve dolje. Opet na pregled u četvrtak, ne mili mi se baš po ovom vremenu. 12 dana sam do poroda, nije da mi se baš ne vidi stomak, al se izgleda ljudi prave da ga ne vide. Nitko da bi se ustao u tramvaju, kad hodaš ulicom, pošto nije očišćeno skroz nego samo uski prolazi, ljudi uopće ne paze, nego te gurnu bez pardona, muški u čekaonici kod ctg-a, nitko da bi se ustao trudnicama, sjede ko mule. Baš su me neki ljudi počeli jako živcirati i sve mi je ovo jako ružno kako nitko nema poštovanja prema ženama i trudnicama. Nekako mi se čini iz oni turskih sapunica da njihova kultura ima više poštovanja prema ženama. A mi smo si super, emancipirane, pa možemo sve što i muški i tko nas šljivi.
    eto sad mi je lakše, malo sam se ispuhala, nemojte zamjerit.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

eto sad mi je lakše, malo sam se ispuhala, nemojte zamjerit.
    Ma što bi ti zamjerili. Čeka te najljepši Božić ikad!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

milasova-žao mi je za bebicu,samo miruj i bit će sve ok s drugim malim borcem....
    ja cure nemrem izdržati do 12 tjedna kad su mi rekli da dođem na uzv,pa idem sad 18.12.na uzv kod privatnice,tad će mi biti 10tjedana trudnoće,samo da škicnemo našu malu mrvicu,a onda ću na taj tzv.glavni uzv sa 12 tjedana i 4 dana,jer mi je 12tt 29.12.a to je subota,a prvi radni dan je 31.12.pa su mi rekli da tad peku kolače(na SV.DUHU),hehehehe,pa da dođem 2.1.,ja se dobro osjećam,nema više ni traga nikakvim smećkasto bež tragovima,nadam se da je sve ok.
    Što se tiče mog mirovanja nisam u horinzotali stalno,obavljam sitne kućne radove,kuham,ali muž zato usisava,nosi veš i objesi ga,čak je počeo i peglati svojom voljom,hehehehehe,divno.
    Imam sina od 9godina,provodim puno vremena s njim,pišemo zadaće,vodim ga na trening,to mi dobro dođe da malo prošećem,ne mogu samo ležati,a i doktor mi je rekao da nema potrebe strogom mirovanju već samo da smanjim dosadašnji tempo,a moj tempo je bio 5 brzina,sad sam u trećoj i to mi je ok.
    pusa svima

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure da se pridruzim i odma imam jedno pitanje. U petak sam 18tt, a prije 4 dana me mm nest zeza kao "imas li mlijeka" i salimo se tak kad on stisne meni bradavicu i izadje kapljica s jedne i kapljica s druge! Wtf?!? Jel nije to prerano? Ima koja da je imala slicno?

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hej belanaželim ti dobrodošlicu ovdje
    A što se tiče mlijeka, ja sam u drugoj trudnoći isto vrlo rano primjetila (prilikom tuširanja mi je samo od sebe kapnulo mlijeko) i ostala sam . Ne znam točno koji mi je to bio tjedan, ali mislim da je bilo oko 20tt...znam da to ne treba stiskati namjerno, ali kad ide samo, valjda mora tako....

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Jutro svima! Beilana, dobrodošla. Cure, koje imate već dječicu, jeste doživjele prije poroda da vas stalno svi ispituju- jesi rodila? jesi još u jednom komadu? Al onako stalno, koga god sretnem ili s kime god se čujem, to mu je prvo pitanje. Jedino je MM po tom pitanju super, dosta je cool, i uopće o tome ne pričamo, samo o kontrolama, kako je bilo, jel sve ok i pripremamo sve za bebu, robu i to.
    Imam još 9 dana do termina punog, zašto bi rodila prije, ako mi je tada termin, nije kao da sam prešla termin, pa svi stalno ispituju. Znam da ljudi ne znaju da me to pitalo još petsto drugih ljudi, ali me to pomalo iritira. Bojim se pomislit što ako slučajno i pređem termin, koliko će onda tek svi daviti.
    Možda su i moji hormoni u pitanju, al sva sam preosjetljiva i pomalo na iglama. Par puta sam se već rasplakala, al onako pošteno i nekako mi je već dosta svega i zatvorila bi se u sobu, da sam sama i da nikoga ni ne vidim ni ne čujem. hehe, nadam se da je to sve normalno, jer se osjećam onak ne baš normalno.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

e da, kad već pričamo o happy thoughts, kako si olakšati i zaokupiti misli ove duuuuuuuuge dane pred porod?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

e da, kad već pričamo o happy thoughts, kako si olakšati i zaokupiti misli ove duuuuuuuuge dane pred porod?
    da, i ja se pitam

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

deni, mislim da to spada u normalna pitanja tipa: kad ćeš u školu, u koju ćeš se srednju upisati, kad ćeš se udati, imate li djecu...
    ljudi vjerojatno ni ne znaju kad ti je točno termin, nego to onako više dođe kao uzrečica i tema za čavljanje.
    vjerujem da te to iritira, ali probaj to ne shvaćati osobno, nego se nasmij njihovoj (ne)maštovitosti
    što se tiče ljudi u tramvajima i ostalom, to je isto stvar njihove kulture, ali isto razumijem da živcira. ja sam sva xxl pa se ni ne kuži da sam trudna, ako ne znaš, tako da mi se još nitko ne uklanja i ne pomaže mi osim mojih kod kuće i prijatelja
    anita, hvala što si nam pojasnila veličine. baš ima korisnih savjeta na forumu.
    sarazg, miruj koliko možeš i uživaj u vremenu sa smanjenim tempom, nije ono ni tako loše

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

ma znam ja to sve jesen, al opet me živcira. Ili kad kažu, pa kad ti već misliš rodit? pa onak, nije mi još termin prošao što bi vi? Ako bude beba na tatu, onda ću se načekat, njega je svekrva prenijela ravno 2 tjedna, tek onda se rodio, nije htio prije van. Danas mi je bilo lijepo, sama, slušala 3 sata božićne pjesme i brisala prašinu, spremala, gledala stare slike, baš sam se lijepo opustila, da je više ovakvih dana.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

deni
    nek' oni vode tuđu brigu, a bebica će doći kad ona bude htjela. pa nikud joj se ne žuri kad je unutra fino i toplo
    moj se muž rodio 2 mjeseca ranije pa me bilo frka da i naše malo ne požuri, a ja sam opet kasnila 10-ak dana. no kaže moja dr. da je svaka beba posebna i da ne utječe to kad smo se mi rodili.
    baš lijepo da si uživala i opustila se. tako i treba. probaj usmjeriti sve na pozitivu i na uživanje u čudu u tvom trbuhu i radosti što ćete se uskoro grliti i maziti

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo i mene, dosadno mi
    Jesen, tebi i meni je sličan termin, jeeej još jedna curka na forumu koja će roditi kad i ja
    Kod nas je sve u redu, a kako i može biti kad mi je 19., mlada i poletna,kad sam ostala trudna mislila sam da je rano, al sad mi je to najdraže na svijetu,tako lako podnosim trudnoću da je to nevjerovatno. Osim šta ne mogu ležat na desnom boku, i imam tu glupu marginalnu posteljicu, pa i ko nataša čekam 32. tjedan za finalne rezultate! I mislim da ću roditi full malu bebicu, pošto mi trbuh skoro ništa nije narasta, niko mi ne vjeruje da sam eto ušla u 7.mjesec
    Samo sam se htjela javit curke, čuvajte mi se i ljubim vas

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

finger, je, blizu smo vi vodite za skoro mjesec dana (nama je termin 19.03.).
    odakle si, ako smijem pitati?
    super je što uživaš, tako i treba. držim i tebi i nataši fige da posteljica ode gore kako maternica bude rasla.
    ja sam mislila da ću puno teže podnositi trudnoću, jer ipak imam preko 30, a prva je beba. ali jako sam zadovoljna, pogotovo, jer nisam imala mučnine i jer je generalno sve ok (osim što zeza tlak i što trebam više paziti zbog raznoraznih rizika). zapravo se ne osjećam staro uopće sa svojim godinama, a i bebu smo dosta dugo čekali, no mislim da se stvari u životu ipak slože kad trebaju i kako trebaju.
    tako je i vama bebica došla kad je trebalo i kad je ona htjela

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

finger, zbog marginalne posteljice ne možeš na desni bok ili? jel te to neko uputio?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo i mene vecinom u horizontali cijeli vikend preležala..sve me nešto štreca,rezucka potvrđeno je da imamo curku !! velika seka se jako veseli

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj donna prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene vecinom u horizontali cijeli vikend preležala..sve me nešto štreca,rezucka potvrđeno je da imamo curku !! velika seka se jako veseli
    meni četvrtak i petak bio daniBH kontrakcija, imala sam ih sto!! užas, onda sam u subotu mirovala, i odma se smirile!
    Super za curku, i moja velika seka je presretna!
    sad nam počinje veselje, sve smo veće, teže, u trbuhu sve manje prostora...uf.....

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

donna, čestitam i ovdje na curici.
    mi idemo na pregled u petak pa ćemo vidjeti hoćemo li saznati spol ove godine ili nagodinu
    mislim da si sad u tjednima kad intenzivno sve raste pa valjda to onda i osjetiš. ali svakako miruj ako ti to pomaže, a vjerujem da da.
    nataša, kako su ti sad bubrezi (čini mi se da sam čitala da si imala s tim problema)?
    ja sam krajem tjedna bila dosta aktivna pa ovaj vikend isto dosta odmaram, a i muž je napokon slobodan za vikend pa uživamo.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    finger, je, blizu smo vi vodite za skoro mjesec dana (nama je termin 19.03.).
    odakle si, ako smijem pitati?
    super je što uživaš, tako i treba. držim i tebi i nataši fige da posteljica ode gore kako maternica bude rasla.
    ja sam mislila da ću puno teže podnositi trudnoću, jer ipak imam preko 30, a prva je beba. ali jako sam zadovoljna, pogotovo, jer nisam imala mučnine i jer je generalno sve ok (osim što zeza tlak i što trebam više paziti zbog raznoraznih rizika). zapravo se ne osjećam staro uopće sa svojim godinama, a i bebu smo dosta dugo čekali, no mislim da se stvari u životu ipak slože kad trebaju i kako trebaju.
    tako je i vama bebica došla kad je trebalo i kad je ona htjela
    Aaa termin ti je na moj rođendan
    Živim u Vodicama, rodit ću u Šibeniku. Ma potjerat ćemo mi tu posteljicu gore, moramoo :D
    Pa da, sve se u životu ipak nekako desi s razlogom, tako i tebi tvoja bebica, iako kažeš da ste je dugo čekali, al sad je bitno da je sve u redu i da se lijepo čuvaš!
    Nataša, ma općenito ne mogu na desni bok zadnjih mjesec dana, leđa me odma počnu rasturat, nije radi posteljice!
    Beba se počela ritati ka luda, no još uvijek je daleko od mojih bubrega il čega već, lijepo me nježno mlati
    Donna čestitam na curici

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    donna, čestitam i ovdje na curici.
    mi idemo na pregled u petak pa ćemo vidjeti hoćemo li saznati spol ove godine ili nagodinu
    mislim da si sad u tjednima kad intenzivno sve raste pa valjda to onda i osjetiš. ali svakako miruj ako ti to pomaže, a vjerujem da da.
    nataša, kako su ti sad bubrezi (čini mi se da sam čitala da si imala s tim problema)?
    ja sam krajem tjedna bila dosta aktivna pa ovaj vikend isto dosta odmaram, a i muž je napokon slobodan za vikend pa uživamo.
    pljuc pljuc pljuc...bubreg ok! kupila sam si grijač za leđa pa sam neprestano opojasana s njim, očajna sam već zvog toga, ali ga ne skidam, ne usudim se!
    da,sad kad bolje razmilsim, ja sam dost problematična: ispočetka hematom, pa bubreg , nisako posteljica i sad mi još i srce preskače! mislim , stvarno!!!!!!!! a još svemu tome prednjači IVF!!! pa za tri trudnoće, previše je!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

pozdrav svima, mi smo još u jednom komadu, tj 2 u 1. I baš nam je fino i ne žuri nam se. Bila danas na ctg-u i pregledu. Doktor rekao otvorena 1 prst, a zapisao je 1.5cm što god to značilo i plodna voda mi je mliječna, što znači da je beba zrela. Danas sam hodala dobra dva sata, da se pokrene to sve još. Termin u subotu, jedva čekam susret s malom.

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav vam drage moje ...deni drži se ti nama i ne daj da te živciraju sa pitanjima o porodu i kad će već jednom....ja sam shvatila da smo mi trudnice emocionalno osjetljivije nego inače i smetaju nam razne stvari. Mene je do nedavno strašno živciralo to, što se me stalno ispitivali jel znam šta nosim? A ja bih uredno i redovno govorila živo i zdravo e kad smo saznali spol, došlo je ime na tapetu, tu sam pucala po svim šavovima, jer sam imala osjećaj da nikoga ništa drugo ne zanima, osim imena naše bebe,čak sam mužu zaprijetila da nikome ne govori, jer je svatko imao nekakav komentar na ime (dogodilo se na kraju da mi se ime koje mi se najviše sviđalo, doslovno se zgadilo zbog komentara). Sad lagano popuštam sa svim tim, jer zapravo nije vrijedno, a i ljudi su možda samo znatiželjni, a ja kao osa, sve me smeta... A što se tiče tvoga termina, nemoj brinuti ako preneseš, to je normalno i puno žena zna prenijeti. Meni je u prvoj trudnoći termin bio 13.03, a rodila sam 25.03, tak da, kad bude vrijeme, pokucat će na vrata....
    dona čestitke na curki, predivno
    Ostale curke pozdrav vam veliki i držte se pusa....

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni to nist ne smeta. Toliko uzivam u t i toliko sam sretna da mi to svako pitanje godi. Pogotovo dok obznanjujem da nam dolazi mala curica...bas sam ponosna. No, normalno mi je i da nekome smeta. Nismo svi isti. Ma bitno da su bebice zive i zdrave.

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Tako je belana potpisujem te, bitno je da su nam živi i zdravi.... Pa tebi u petom mjesecu stiže tvoj dražesni pupoljčić svibanjski, brzo mi ide vrijeme, uživaj

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj anita rain prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je belana potpisujem te, bitno je da su nam živi i zdravi.... Pa tebi u petom mjesecu stiže tvoj dražesni pupoljčić svibanjski, brzo mi ide vrijeme, uživaj
    Ooooo da. Prebrzo. Vidim tebi je termin dan prije mog rod. Aj pricekaj jos taj jedan dan uzivajte i vas 5

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Da. termin mi je 01.04, ali pošto će biti dogovoreni carski, rekoše mi da dođem kad uđem u 38 tt. Dakle, od 18.03 pa nadalje, kako se dogovorimo.... btw i ja imam ročkaš, ali 26.03....

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

hvala anita. ja sam izgleda jedna od onih kojoj takve sitnice smetaju. Čini mi se da mi danas izlazi onaj sluzni čep koji svi spominju. Jučer mi je prvi put rađena amnioskopija, pa je rekao doktor da može biti sukrvice od pregleda i stvarno je bilo jutros, ali izlazi i nešto žućkasto sluzavo prožeto crvenim krvnim žilicama, a po forumu čitam da to tako izgleda. Iskusne trudnice, jel to to? Od trudova još ništa. Idem sutra opet na pregled.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Deni drži se, brzo ćeš ti sad vidit svog bebača i na sve ćeš zaboraviti! Ljubim teee

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav svima,evo vratila sam se sa ultrazvuka,danas mi je 10+3tt,bebica lijepo raste,veliki smo 38mm i sve je ok,vidjela sam i ručice i nogice joj jako lijepi osjećaj...pusa svima,deni sretno draga,još malo i najljepši poklon za Božić ćeš dobiti...

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ome sara, čestitam ti od srca! Lijepo se sad pazi i mazi, i čuvaj bebicu!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Ome sara, čestitam ti od srca! Lijepo se sad pazi i mazi, i čuvaj bebicu!
    hvala ti draga,pusa

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

hvala svima!

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

finger, eto ako beba ne požuri ili ne okasni, slavit ćete isti dan rođendan dobro se slažem i s ribicama i s ovčicama pa mi je svejedno kad će stići, samo da ostane unutra toliko dugo koliko joj treba da lijepo naraste i bude spremna.
    anita, tko zna, možda se onda i sretnemo u bolnici kad će i tebi porod biti tako blizu hoćeš roditi u osijeku ili negdje u vašoj županiji (sorry, ne znam koja rodilišta više rade)?
    nataša, drago mi je da su bubrezi dobro, a valjda će se i ovo drugo srediti.
    beilana, i ja sam od onih kojima ne smeta kad me pitaju (vidjet ćemo kasnije). vidjela sam da ste i vi jako dugo čekali bebicu.
    Vrijeme baš leti. Mi smo danas ušli u 3. tromjesečje pa sam jako happy.
    deni, sretno. još malo pa ćeš imati svoju srećicu u naručju <3
    sara, divno. neka samo miš mali lijepo raste.
    ljubim vas sve.

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav drage moje....deni to je to , može biti i od amnioskopije (meni je rađena 6 puta, jer sam prenjela dva tjedna, ali bilo bi mi samo malo sukrvice poslije pregleda), to mi je bilo u prvoj trudnoći. A u drugoj sam rodila dan prije termina i uz bolove mi je popustio i taj sluzavi čep i upravo je tako kako i ti opisuješ, sluzavo i prožeto žilicama...Krećeš u akciju , uskoro ćeš imati mirišljavi zamotuljak u naručju...Ja ti želim brz i što lakši porod od srca....
    Jesen ipak ću u svojoj županiji (tu sam već domaća na terenu) tako da se ne ćemo sresti, ali kad dođe ljepše vrijeme, mogle bi se dogovoriti, pa se sve skupa lijepo s bebicama dogovoriti za šetnjicu. Ja obožavam sa djecom doći u Osijek i otići u Zoo, takva šetnja me zbilja raduje,pa tko zna....
    Sara super za bebicu, neka ona samo lijepo raste, a ti uživaj i odmaraj...
    fingertips nas sve tri smo tu otprilike po brojanju...rano proljeće, pa i naše mrve dolaze na svijet...
    nataša bome ti se nakupilo...Drži ti taj svoj termofor, ako ti godi i ne skidaj ga..ja sam imala urinarnu infekciju (nisam niti znala da to toliko može boljeti), a bubrezi su još gori. Čuvaj se.... Držim ti fige da i ostale poteškoće prođu i da najzad možeš uživati....

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

anita, ja sam uvijek za takve akcije
    pogotovo što bebe stižu u proljeće pa će biti super za šetnje.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

jutro! danas je termin i još smo u komadu. Ali dug je dan, pa ćemo vidjet. Bitno da smo mi preživjeli smak svijeta.

Stranica 8 od 37 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •