Stranica 32 od 37 PrviPrvi ... 223031323334 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 1839

Tema: think happy thoughts

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

muma zakon! baš mi je drago! počet ću se baviti pogađanjem spola i to za pare...
    mislim da bi međusobno bile dobre "prije"

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    muma zakon! baš mi je drago! počet ću se baviti pogađanjem spola i to za pare...
    mislim da bi međusobno bile dobre "prije"
    Kaj meni onda prognoziraš?
    bude još jedan frajer ili možda snajka za Mumunog ili Tininog frajera?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

za sad, ovak na brzinu mislim da stiže snajka
    čuj ipak te nisam nikad vidjela pa uzmi s rezervom

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

A moja mala curka još čvrsto drži svoj položaj... Iako, kaže dr je je sve super i da se lijepo pripremam... Cerviks u nestajanju, 2 cm otvorena, ona lijepo smjestila glavicu pa čekamo da krene...

Nadam se da sve uživate u ovom krasnom danu!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

123beba još malooooooooooooo!!!
    željkice evooooo me,pakiram se i krečem!
    mucica meni je ljubilica pogodila za spol tak da se nebi čudila da i tebi,vještica ti je ona!!!
    bilo bi super da ti,željkica,lulu-mama imate curke pa da se naši frajeri imaju za kaj odlučiti

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ljubilica, a meni, a meni ?????

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    anita znaš da današnji dečki vole starije i iskusnije žene Mala je bombončić
    Da, znam, znam moj muž je mlađi od mene 10 godina

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Evo, curke, da vas pozdravim.
    Muma, još jednom čestitke na dečku!
    Vidim da je veselo, pa idem i ja baciti oklade. Lulu i Željkica dobivaju dečke, a Muci djevojčicu.
    Moja mala mrva mijenja spol svaka dva-tri dana. Do jučer je par dana bila curica, a danas mu se nekako obraćam u muškom rodu..

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

tina29 ja te čekam!
    a veselja tu spremaju se svatovi!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

željkice
    peony i od tebe očekujemo curku jer su definitivno u manjku!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Drage moje evo nas sa uzv sve je u najboljem redu, imamo puno lijepih slikica, bebica je širila nogice ali još ne znamo jel dečko il cura ja tvrdim da je cura, mm veli da je vidio pišu i da je dečko a dr mudro šuti i veli da je još rano i da se ne vidi tj da moramo čekati sljedeći uzv al mi smo presretni jer je bebica živa, zdrava i jaaaaako aktivna

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Mucice, bravo za živahnu bebicu!! Baš me vesele lijepe vijesti sa UZV. Moj je tek 6.08.
    Tina, kako se kaže, iz tvojih usta (tj. tipkovnice) u Božje uši...

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Peony prvotno napisa Vidi poruku
    Lulu i Željkica dobivaju dečke, a Muci djevojčicu.
    I ja imam takav feeling. Baš sam se ”naložila” na malog dečkića.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Mucica prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje evo nas sa uzv sve je u najboljem redu, imamo puno lijepih slikica, bebica je širila nogice ali još ne znamo jel dečko il cura ja tvrdim da je cura, mm veli da je vidio pišu i da je dečko a dr mudro šuti i veli da je još rano i da se ne vidi tj da moramo čekati sljedeći uzv al mi smo presretni jer je bebica živa, zdrava i jaaaaako aktivna
    Bravo za mrvicu! Eh, još ćeš biti u nrizvjesnosti oko spola, ali to je najmanje bitno.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mucica odlično,super vijesti!!! nek je živo i zdravo,a spol bumo skupa sa tobom čekali do idučeg uzv!!! puse!!!
    lulu-mama,peony

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mucica bravo za vašu bebicu! Lijep ti je avatarčić Uživaj dalje u trudnoći!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Peony, Lulu-mama, Tina29 i Muma hvala vam curke
    Samo ne znam tko će dočekati sljedeći uzv dr je rekao da što se njega tiće nema potrebe da dolazim prije 1.9. on je na godišnjem cijeli 8. mjesec pa ako baš želim mogu kod dr koja će ga mjenjati ali kao da nema potrebe ako ću se ja dobro osječati...
    Mm se odmah sa njim složio neka lijepo idem na more cijelo ljeto i uživam nadam se da moja paranoična psiha neće imati ništa protiv tog plana

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jooj, zaboravih na ovu lijepu temu
    Htjela sam vam samo reći da uživate u trudnoći, znam da je teško ne paničariti, vjerujte znam sve, ali pokušajte se maksimalno opustiti, vjerujte u sebe i da su vaše bušice savršeno mjesto za vaše malene!
    Želim vam svim curkama svu srećuuuuuuu

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    ...pokušajte se maksimalno opustiti, vjerujte u sebe i da su vaše bušice savršeno mjesto za vaše malene!
    Želim vam svim curkama svu srećuuuuuuu
    E ovo je prava poruka za ovu ukrasnim temu. Think happy thoughts!

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Bok curke!! Eto, dižem temu da ne potone.
    Vidjela sam na nekom drugom topicu da je Saf dobila dečkića. E, pa draga Saf, čestitke od srca!!!!
    A što je sa Bebom123 i Milasovom 8?? Mislim da je objema prošao termin. Je li mi nešto promaknulo?? Cure, javite se da malo skačemo!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Saf čestitam!
    Obe su rodile par sati razlike i sve je prošlo uredu!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

17.7.je stigao nas frajercic tocno na termin tezak 3300 i dug 50 cm..
    Porod je bio lagan i brz..u 0:30 dosla u radaonu u 01:45 rodila bez dripa,rezanja i bilo kakvih lijekova..
    Sad lijepo dojimo i cekamo da idemo doma kod tatice
    Svima vama zelim mirne itrudnoce,uzivajte jer trudnoca proleti..a onda da imate porod kao moj i bebice u narucju

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Čestitka milasova!
    Čestitke i Saf!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    17.7.je stigao nas frajercic tocno na termin tezak 3300 i dug 50 cm..
    Porod je bio lagan i brz..u 0:30 dosla u radaonu u 01:45 rodila bez dripa,rezanja i bilo kakvih lijekova..
    Sad lijepo dojimo i cekamo da idemo doma kod tatice
    Svima vama zelim mirne itrudnoce,uzivajte jer trudnoca proleti..a onda da imate porod kao moj i bebice u narucju
    prekrasno! sad lijepo uživajte!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

čestitke saf!

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Milasova, čestitam na frajeru!!! Sad se lijepo mazite!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drage moje curke,evo da vam se javimo... imam prastari mob pa ne mogu na internet...
    Ukratko da vam ispričam kako sam na kraju rodila...došla u bolnicu po dogovoru 10.07 i trebala ići 11.07 na carski rez,da bi doktori imali veliki sastanak,a ja glavna tema.prije toga me doktorica pregledala i ustanovila da sam otvorena 3prsta,uzv i ctg savršeni i na tom sastanku oni odluče da ne mogu ići na carski rez bez pokušaja vaginalnog poroda jer sam se počela otvarati...ja doživjela šok,prirodnog poroda sam se užasavavala s obzirom kako sam rodila svog sina,za one koji ne znaju taj porod je bio grozno iskustvo,sin mi je ostao bez kisika i rođen na vakum,srećom nije ostavilo posljedice po njega.
    Počela sam plakati totalno preplašena njihovom odlukom.Onda sam htjela da mi vrate papire i da odem iz bolnice...zahvaljujući divnoj doktorici Alenki Akčamiji ostala sam i pristala je poslušati...objasnila mi je da je ovo druga trudnoća,da sam je iznjela bez problema i da se prirodno otvaram i da je zaista šteta ne probati prirodan porod,a da za carski rez imam jednino preporuku kirurga,a niti jednog ginekologa,ali da su se svi složili da će se porod voditi pod velikim oprezom,ako ide školski ide,ako ne odmah carski.Obećali su tako i ja sam od prvog šoka malo došla k sebi i rekla sam si ma ja to mogu,pokušati,dati sve od sebe,a ipak zbog prvog oroda oni će biti oprezni.Odluka je pala i dogovorena je indukcija za utorak 16.07,a desilo se da sam dobila svoje trudove 15.07 u 23h,bolovi su počeli u donjem dijelu leđa,pregledali su me i zaključili da sam otvorena 5-6prstiju...klistir,ponovno tuširanje,rađaonica....
    tamo sam cure došla,prestravljena,ali odlučna da dam sve od sebe i surađujem...
    Otvorila sam se do 7prstiju i s obzirom na strah i mali prag boli primila sam epiduralnu anesteziju i PREPORODILA SE,vrlo brzo sam se otvorila do 8prstiju i dali su mi par kapi dripa.Imala sam divnu babicu koja je razumjela moj strah za bebu i rekla mi je da je samo moram slušati...i jesam...moja curica je rođena u tri truda,a nemam niti jedan šav jer je ta babica masirala moju međicu i nije mi dala da tiskam dok ne kaže,ja sam slušala i imala porod iz snova...
    Anastasia je rodena sa apgarom 10/10 u 1.45,a u box sam došla u 23.40h,eto to je moje iskustvo i valjda me bog nagradio nakon svega...
    Hvala vam svima na podršci,pusaaaa

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Milasova8-čestitam draga...

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sarice, cestitke jos jednom! Bitno da je sve proslo U redu, da ste oboje dobro! Ljubi malenu princezicu!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sara cestitam!!!!

Kod mene vrlo slicna situacija, isto prirodni umjesto carskog ali bez epiduralne jer je kao bilo kasno - 5 prstiju otvorena. Sad po tebi vidim da nije bilo kasno. Rodila za 5h, sto je za prvorotku (prva cura bila na carski) super! Bila rezana jer uz veliki trud babice nije islo (tak mi je muz rekao) ali istisla sam je u 6 trudova. I opet bi ponovila predivno iskustvo prirodnog poroda.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

twin, meni epiduralna nije sasvim primila (iako jest nešto ublažila bolove), a bila sam otvorena 5-6 cm. Dok su piknuli kako treba, ja sam već bila pred izgonom.U praksi se daje kod otvorenosti 3-4 cm.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sarazg33 draga moja, čestitam ti ponovno od srca! Nakon svega, tvojih i sinovih želja, ipak se na kraju sve završilo savršeno! Ma svejedno će oni slaviti zajedno rođendan, iako je poklončić kasnio par dana Ponosna si na samu sebe i svoju curu i sad uživajte zajedno! Šaljem vam puse.
    saf čestitke i tebi od srca! Uživaj sa svojim dečkićem!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Saf, Beba123, Milasova8 i Sarazg od srca iskrene čestitke na rođenju vaših srećica!!! Uživajte u svakom trenutku
    Trudnice moje šaljem puno morskih

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Saf, Milasova8 i Sarazg od srca iskrene čestitke na vašim srećicama! Predivno je pročitati vaša iskustva sa poroda! Ja sam nekako odlučila da možda bolje da svoje niti ne opisujem detaljno jer je bilo jako teško pa se još uvijek oporavljamo... No, najbitnije je to da se moja ljubav rodila 16.7. u 23:14 isto sa apgarom 10/10 i da je ona jedna lijepa velika curka (3720g i 51 cm).
    Eto, nisam se javljala puno ranije jer sam pokušavala doći k sebi i sve ostalo vrijeme posvetiti mojoj sreći...

Cure, želim vam svima puno, puno sreće i da imate lijepe i što lakše porode! A one koje se malo više namuče, ne bojte se, isplati se svaka sekunda! Sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Beba, cestitke! Prekrasna slikica! Kako samo umilno pajki bebica.

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Beba123, čestitke na curici!! Sad što više uživajte i mazite se.
    Lulu kako si ti? Kada ćeš na UZV da saznamo konačno što se to skriva između nožica?

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Peony prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    Lulu kako si ti? Kada ćeš na UZV da saznamo konačno što se to skriva između nožica?
    Tek sredinom 8 mjeseca.
    [sama se sebi cudim kako nisam nestrpljiva. mozda zato jer MM nije sa mnom, a glupo mi ici na UZV bez njega ]

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam curke moje na čestitkama,i ja čestitam ovim majčicama,ljubim vas puno

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hej curke!
    Evo mi danas bili na uzv (malo neplaniranom jer sam se ja uplašila HB kontrakcija ali bolje da sam otišla provjerit situaciju nego da sam cijelo vrijeme u strahu i panici
    Danas smo 17+6tt , imamo 200 g i jako smo živahni (dr. nas je jedva izmjerila)... Meni je zbog kontrakcija preporučeno što više odmarati, piti Mg i po potrebi normabel, ali veli dr da su te kontrakcije normalne jer maternica raste i rasteže se, važno da sam ja zatvorena !
    I da, imamo CURICU (99%)!!!!! tak da Ljubilice svaka čast na predviđanjima
    Muma i Tina evo vam snajke, primam ponude
    Posljednje uređivanje od Mucica : 07.08.2013. at 16:46

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ja ponudu dala več na drugoj temi,ali nema frke evo i tu ču...............tražim ruku za svoga sina od tvoje male mucice

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

konačno jedna princeza nakon silnih frajera i evo več bezicirana,mucica čestitke na maloj mucici!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bravo Mucica!!! Lijepo je čuti da nam se pridružila curka u kolo sreće. Nadam se da si sretna i da si i priželjkivala curu. A i bolje da si otišla malo škicnuti na uzv jer bi izludila do 1.9.! Sad samo nabacit ružičaste naočale, bit će sve super! Moj frajer šalje puse tvojoj curki, ali nek tina ne brine, ipak ju je prva rezervirala za snajku pa ćemo mi tražiti dalje

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Mucice, prepresretna sam zbog tebe, znam da si htjela curku! Čestitke!!!
    Mi bili u utorak na 2.UZV i prvi put sam vidjela svoju bebicu kako mlatara rukicama i nogicama
    Inače je sve super, napredniji smo za 10 dana po UZV, nuhalni nabor 0,9 mm.
    Samo je meni već danima sve više i više slabo, evo zadnja dva dana povraćam.
    Tina, Muma i ostale curke

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Drage moje hvala na čestitkama
    Tina evo moja curka veli da daje ruku tvom sinu
    Muma istina nekak sam se potajno nadala da je curica moja je svekrva vrištala od sreće kad sam joj rekla da bude unuku dobila ( ima dva sina pa joj je to bila velika želja ) a nekak si ja mislim da Peony ima snajku za tebe
    Peony drago mi je da je sve super kod vas, samo neka tako i nastavi a mučnine će proći, meni su se moje vratile sad zbog ovog ludog vremena i jedva čekam da se snizi ta temp jer ovo je stvarno previše...
    Puse od mene i moje princeze, mazite buše

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

lulu-mama jesi uspila dogovorit pregled? nije me bilo neko vrijeme pa nisam baš u toku uživala sam malo sjevernije!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo mene upravo s pregleda.Dečec je kako smo prognozirali
    Sve da ne može bolje , 355g u 20+2tt, ima neku točkicu na srcu pa je preporučena detaljna ehokardiografija. A valjda bu sve ok.
    Smiješan je bio skroz, cuclao palac, zijevao, meškoljio...tko bi i bio miran 1 sat

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Lulu-mama Drago mi je što su vam se prognoze obistinile i za malog frajera Sve bude u redu, vidjet ćeš Uživaj i mazi i pazi bušu, moja curka i ja vam šaljemo

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

lulu-mama na dečkiću , joj koliko nam frajera stiže, mucice tvoja curka će bit prava princeza među njima!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

lulu-mama bravo za dečkića,bit če sve u redu vidjet češ!
    mucica kak moja snajka?
    željkice

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tina29 prvotno napisa Vidi poruku
    lulu-mama bravo za dečkića,bit če sve u redu vidjet češ!

a valjda bude. citala sam malo o toj sjeni na srcu, i ako nije bilo drugih markera na kromosomske aberacije prognoze su vrlo dobre.
    sad samo pozitivne misli!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •