-
Dan curke drage.... finger imoj odabir boje je zelena, ali ja ću nježno zelenu,jer namještaj u spavaćoj mi je hrast, a lampe i plafonjera zelena, tako da ćemi to biti ok.
adal
ma znala sam da će sve biti ok, sad se možeš lijepo opustiti i uživati. Pa zar ni od koga ne možeš pozajmiti robicu? Lijepo je imati sve novo, ali kad uzmeš da brzo sve prerastu, a da je sve dosta skupo,uh.... jedino se isplati kad planiraš još koju bebu, tako sam ja za kolica. Za prvo sam kupila kvalitetna i skupa kolica i evo i za treće ih još imam i ok su.
A što se žgaravice tiče, a joj.... mene je ova trudnoća sa svim svojim simptomima dokačila i najteže je podnosim, naspram one dvije. Prvo sam tri mjeseca povraća u tolikoj mjeri da sam pala na kilaži 8 kg, završila u bolnici na infuzijama, ljeto me ubilo, ta tri mjeseca sam živjela u zamračenoj prostoriji s klimom bljaaaak....Nakon što su mučnine prestale došao je red na slinu i odvratan okus u ustima,neopisivo grozno. Nisam nikuda mogla ići,jer to nisam mogla gutati, većsam kao zadnji jadnik morala pljuvati, muža nisam mjesecima poljubila. To je trajalo do nekih 6 mjeseci, a za uspomenu na sve te silne probavne probleme ostala mi žgaravica
tako da sam vam ja drage moje u ovoj trudnoći ko 
Ali stalno sam govorila neka je sve zlo u tome, ovo je ništa kakve probleme žene znaju imati....
Ja sam probala za žgaravicu svega i svačega,naučinkovitiji mi bademi, ali kažem naveče zna biti toliko jaka da ništa ne pomaže, već samo bljuv....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma