Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    delitza avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Kod nas patronažne ne dolaze prije poroda, samo nakon i to na način da čim dođeš iz bolnice nazoveš i pojavi se kroz dan-dva. Ako se čeka dojava iz bolnice onda dolaze tek za koji tjedan a to je prekasno. Vi kojima dođu i prije ste prave sretnice (naravno ako patronažne ne rašpaju nokte u posjeti).

Ja na kraju nisam išla na tečaj, profulala sam termin dok sam bila u bolnici. Čini mi se da na drugi termin neću stići.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Dopustila nam je gin prije 2 mjeseca da se možemo keksat i onda smo pokušali jednom pa je mene boljelo, i odmah sam poslije imala smećkast iscjedak, pa mi je prisjelo, pa smo odustali i čekamo dok se beba rodi, pa još onih 6 tjedana poslije. Pa će valjda biti vrijeme za naš dan D. Iako smo oboje totalno ludi i napaljeni jedno na drugo, što i nije čudo, proždiremo se očima. Ja sam MM nekako turbo privlačna sad ovako trudna i stalno me mazi po stomaku, guzi, sisama, i kontam da se jedva suzdržava, a bome i ja. Sva sreća pa radi, pa ga pola dana nema. Al sve za bebu, što god treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •