Sad kad mi se htjelo ostat rodit vratili me doma.

Jesen, moj tlak je na max. dozvoljenoj količini Aldometa (3x500mg) između 125/80 i 140/90. Bez njih je oko 170/100. Sve vrijednosti koje dosežu 140/90 se smatraju normalnima, ukoliko bilo koja pređe granicu smatra se povišenim. Preporučam ti voditi dnevnik tlaka (ukoliko ti to gin već nije savjetovala) 3x dnevno i ako vrijednosti skoče - pravac bolnica. Nije baš ekstatično iskustvo ali bolje je da ste pod kontrolom.

Inače, što je moje dijete jučer izvelo: pregled super, tlak u granicama, poslali me na CTG i ako je on ok kontrola s koferom za tjedan dana. Dođemo mi na CTG, mala prvih 10 minuta brije po trbuhu, sve ok i onda gospođa odluči spavati... Sestra drma trbuh ko luda, ja se vrtim po onom krevetu - nema šanse da se pomakne, i tako dobrih pola sata, ono, odite svi vrit ja spavam i to je to!! Mislim da ću ju danas sutra s krevetom moć iz kuće iznjet da niš ne skuži.
Ugl. nakon konzultacija s dr. poslali me van nešto pojesti, popiti i prošetati se i nek se vratim za pol sata - ak bude ok idemo doma a ako ne opet puni pansion. Pojela pecivo, maznula Ness s kioska, prehodala pola onog brda na VG i dobili školski primjer CTG-a za prvih 20 minuta. Srećom, jer je onda opet odlučila spavati. Naravno da sam u budnoj fazi dobila petu u želudac tolikom silinom da sam skoro izbacila sve kaj sam strpala u sebe. Veli mi dr. da u životu nije vidjela toliko tvrdoglavo magare Imam osjećaj da će nam uskoro biti veselo