Citiraj deni123 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav svima! Trebam vaše savjete. Par dana me bolilo lagano grlo i sve mislim nije ništa i proći će. I naravno, za vikend, ovu noć me uhvatilo kašljanje, iskašljavam zeleno, grlo grebucka i tako to, malo mi se čepi nos, al to mi je inače cijelu trudnoću začepljen od suhog zraka. Nemam temperaturu i nadam se da će proć. U pon ću zvat doktoricu, al neznam kako da se liječim sad preko vikenda. Cijedim si limun i naranče i jedem mandarine, grgljam grlo s otopinom vode i soli, jedem meda, pojest ću sad i slanine malo i bijelog luka. Pijem puno tekućine i nastojim što više ležat i odmarat. Nisam se baš nešto naspavala od tog kašlja pa sam sva nikakva.
Što bi još mogla prakticirati da mi pomogne i olakša malo simptome i da to što prije prođe?
draga,probaj med i toplo mlijeko,a ako imaš propolis mogla bi malo kapati propolisa na žličicu šećera to će ti ublažiti iritaciju u grlu,a obavezno u ponedeljak kod doktora.

ja sam sinoć bila na hitnoj,pojavio mi se neki bež-roskasti trag nakon što sam piškila i odmah me m odvezao na hitnu,doktor me pregledao i rekao da ta lagana krvarenja ili smeđi bež iscjedak nije rijetkost u ranoj trudnoći i da ih dosta žena ima,s bebicom je sve ok,srčeko kuca i u 4 dana je narasla duplo,sad ima 10 mm.Rekao je da ne bi trebalo biti problema jer imam to vrlo oskudno,baš me pregledao.Tako da sam se malo smirila,ležim sada više,moram smanjiti tempo,dufastone pijem i dalje.Nadam se da će to sve biti ok.Danas skoro ništa nema kad se obrišem.