hvala vam na savjetima, evo isprobavam sve. Najgore mi što sam toliko iscrpljena od tog kašljanja i iskašaljavanja, jer naravno ne tjera me po danu već uvijek počne predvečer i onda cijelu noć. Sva sam i umorna i neispavana, nemam snage za ništa. Nadam se da taj kašalj i naprezanje ne utječu na bebu. Jučer je cijeli dan lupkala, valjda se predozirala medom i šećerom, hehe, ili bijelim lukom. Sad je šlajm malo zelen, malo žut. Sad sam opet bila u ljekarni, drugoj i ne daju ništa, čak su mi i za pastile rekli da bolje ne, jer se ne preporučuju za djecu mlađu od 4 godine, tako da mi preostaje čaj, limun, mandarine, naranče, med i toplo mlijeko. Stalno si govorim, bitno da nema temperature.
Inače mene uvijek kad sam bolesna muči to grlo, znala sam nekad se i gušit od kašlja i da izgubim glas i nekako prođe i bez antibiotika i nekog posebnog liječenja. Ko beba od mjesec dana sam imala početak upale pluća i dobijala injekcije pa se nije razvilo u upalu. Al izgleda mi ostala preosjetljivost.
Jesen u meni, vibriram da sve bude dobro, samo lijepe misli, da internet je zlo živo, ako se dovoljno istraži, nać ćeš najgori mogući scenarij za bilo što, ali nam je svima nekako navika tamo pogledat. Pokušat ću tako i za sebe. Ja neću biti bolesna, ovo će brzo proći, moje se tijelo sada bori protiv zločestih bakterija ili virusa, što god su uspješno će ih uništiti i ozdravit ću kad ih tijelo sve uništi.
ljudi, sorry na dugom postu.