-
hvala vam na savjetima, evo isprobavam sve. Najgore mi što sam toliko iscrpljena od tog kašljanja i iskašaljavanja, jer naravno ne tjera me po danu već uvijek počne predvečer i onda cijelu noć. Sva sam i umorna i neispavana, nemam snage za ništa. Nadam se da taj kašalj i naprezanje ne utječu na bebu. Jučer je cijeli dan lupkala, valjda se predozirala medom i šećerom, hehe, ili bijelim lukom. Sad je šlajm malo zelen, malo žut. Sad sam opet bila u ljekarni, drugoj i ne daju ništa, čak su mi i za pastile rekli da bolje ne, jer se ne preporučuju za djecu mlađu od 4 godine, tako da mi preostaje čaj, limun, mandarine, naranče, med i toplo mlijeko. Stalno si govorim, bitno da nema temperature.
Inače mene uvijek kad sam bolesna muči to grlo, znala sam nekad se i gušit od kašlja i da izgubim glas i nekako prođe i bez antibiotika i nekog posebnog liječenja. Ko beba od mjesec dana sam imala početak upale pluća i dobijala injekcije pa se nije razvilo u upalu. Al izgleda mi ostala preosjetljivost.
Jesen u meni, vibriram da sve bude dobro, samo lijepe misli
, da internet je zlo živo, ako se dovoljno istraži, nać ćeš najgori mogući scenarij za bilo što, ali nam je svima nekako navika tamo pogledat. Pokušat ću tako i za sebe. Ja neću biti bolesna, ovo će brzo proći, moje se tijelo sada bori protiv zločestih bakterija ili virusa, što god su uspješno će ih uništiti i ozdravit ću kad ih tijelo sve uništi. 
ljudi, sorry na dugom postu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma