Stranica 7 od 37 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 1839

Tema: think happy thoughts

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam još uvijek u minusu 2 kg...ali s obzirom da sam 8 kg smršala na početku, to je onda još i ok.... a od u zadnja 4 tjedna, između dva pregleda dobila sam 1,5 kg, ako ovim tempom nastavi neću imati šta skidati, ali što nataša kaže sad tek kreće

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam stalno gladna i jedem šta da radim...u prvoj trudnoći prije 7 godina sam dobila sve skupa 12 kg a sada sam vec na + 10 sigurno ako ne i više.primjecujem da sam sva nabukla valjda i od vode....ah šta je tu je važno da beba bude dobro !! krenila sam sa 55 kg

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

pozdrav svima! Ne mogu vjerovat da imam još 5 tjedana do termina. Trenutno se i ne osjećam ko da sam trudna, ne otičem, ništa me ne boli, nije mi teško, uživam dok je još tako i dok još mogu tako. Vidim kile su na tapeti. Meni u početku slabo išle, i onda me uhvatilo u 2 tromjesječju da sam dobivala po kilu tjedno, a sad opet svaka tri tjedna po kilu, tak da sam zasad zadovoljna. Nekako sad ni nemam baš nekog apetita, jedino mi se stalno jede slatko, valjda beba ima želju osladit se.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hej cure,ja se odjavljujem sa ove teme.Dina se rodila u 38 tjednu.Prelijepa je,predobra je,samo jede i spava.Porod je bio brz i lak.U bolnicu sam došla sasvim otvorena i rodila za 20 minuta .Pratim vas,vibram i sve što treba!Samo se držite i,naravno,samo pozitivne i lijepe misli vam želim!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Silkice, čestitam! Krasan porod! Dao Bog da sve imamo upola tako lagan porod! Uživaj sa svojom srećicom

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

čestitke !!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

a ja se vratila sa kontrole beba se opet nije pokazala haha !! uglavnom s bebom je sve ok ali ja idem ujutro vaditi krv da vidimo jel sa mnom sve ok jer sam se udebljala 12 ak kila do sada pa jel od papice ili nesto drugo

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

silkica, čestitke, blago tebi, gotovo je!!
    Dona, opet ne znaš šta će bit?! a već stvarno.... možda bude iznenađenje?!
    A kile....neko nekako...ja sam u orcoj trudnoći sa 5 mjeseci bila na +10, a nakon toga do kraja smršavila dvije kile, tako da sam pred porod bila na +8...neobično.... nisam bila dobro...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

išla danas vaditi krv i jedva popila onu groznu glukozu bilo mi bas slabo,mislila sam da cu povratiti tamo i onda čekaš 2h u čekaoni sa milion ljudi užas !! al ok prošlo i to..sad čekam nalaze nadam se da je sve ok !! mislim da je stavila u analizu i željezo,šečer,jetra,bubrezi...urin ma sve pa da smo mirni jeste i vi išli na te pretrage? btw ovo mi je prvo vađenje krv do 24 tt

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav curke silkica od srca čestitke na bebici, sad lijepo uživajte i mazite se...
    donna sramežljivka imaš nekakvoga kad neda pokazati što je.... a intuicija? Mene moja eto služila u sva tri puta,ali znaš prva i treća trudnoća su mi identične i oba puta cure, a druga trudnoća skroz drugačija,pa se rodio dječak,pa možda po tome okriješ .
    Ja sam krv vadila krv prošli tjedan, zbog one urinarne infekcije, ali pokazao nalaz da mi je željezo loše, sad pijem Heferol, rekli mi svaki dan, ali stolica mi tvrda jako, pa pijem svaki drugi, jedan dan Elevit,jedan Heferol, nadam se da će se popraviti. Btw i meni je ovo prvo vađenje krvi, a 20tt sam tad bila....

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj donna prvotno napisa Vidi poruku
    išla danas vaditi krv i jedva popila onu groznu glukozu bilo mi bas slabo,mislila sam da cu povratiti tamo i onda čekaš 2h u čekaoni sa milion ljudi užas !! al ok prošlo i to..sad čekam nalaze nadam se da je sve ok !! mislim da je stavila u analizu i željezo,šečer,jetra,bubrezi...urin ma sve pa da smo mirni jeste i vi išli na te pretrage? btw ovo mi je prvo vađenje krv do 24 tt
    ja vadila krv već 4 puta!!!
    nizak hemoglobin pa se kontrolira, pa povišen crp pa se kontrolira..... i tako...

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

silkice, čestitam!!! uživaj u svojoj princezi.
    deni, bome još malo
    donna, eh to malo stidljivo stvorenje kad idete opet na 4d? mi ćemo se probati najaviti za idući tjedan pa se nadam da će dr. imati slobodan termin.
    i mene često bockaju, ali zbog tlaka i te upale.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav svima,nama srčeko kuca i veliki smo 5mm,jako sam sretna....
    Otvoreno mi je čuvanje trudnoće,pa sam sada kao muha bez glave jer dugo nisam bila doma da ne radim,već mi sad fali moj posao,lijepo se odmoriti na par dana...morat ću naći neku zanimaciju...za 6tjedana sam naručena na ultrazvuk...pusa svima
    anita-super za tvoju curku,i mm i ja bi curicu,a naš sin bi bracu,hehehehe

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Pozdrav svima! Trebam vaše savjete. Par dana me bolilo lagano grlo i sve mislim nije ništa i proći će. I naravno, za vikend, ovu noć me uhvatilo kašljanje, iskašljavam zeleno, grlo grebucka i tako to, malo mi se čepi nos, al to mi je inače cijelu trudnoću začepljen od suhog zraka. Nemam temperaturu i nadam se da će proć. U pon ću zvat doktoricu, al neznam kako da se liječim sad preko vikenda. Cijedim si limun i naranče i jedem mandarine, grgljam grlo s otopinom vode i soli, jedem meda, pojest ću sad i slanine malo i bijelog luka. Pijem puno tekućine i nastojim što više ležat i odmarat. Nisam se baš nešto naspavala od tog kašlja pa sam sva nikakva.
    Što bi još mogla prakticirati da mi pomogne i olakša malo simptome i da to što prije prođe?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj deni123 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Trebam vaše savjete. Par dana me bolilo lagano grlo i sve mislim nije ništa i proći će. I naravno, za vikend, ovu noć me uhvatilo kašljanje, iskašljavam zeleno, grlo grebucka i tako to, malo mi se čepi nos, al to mi je inače cijelu trudnoću začepljen od suhog zraka. Nemam temperaturu i nadam se da će proć. U pon ću zvat doktoricu, al neznam kako da se liječim sad preko vikenda. Cijedim si limun i naranče i jedem mandarine, grgljam grlo s otopinom vode i soli, jedem meda, pojest ću sad i slanine malo i bijelog luka. Pijem puno tekućine i nastojim što više ležat i odmarat. Nisam se baš nešto naspavala od tog kašlja pa sam sva nikakva.
    Što bi još mogla prakticirati da mi pomogne i olakša malo simptome i da to što prije prođe?
    draga,probaj med i toplo mlijeko,a ako imaš propolis mogla bi malo kapati propolisa na žličicu šećera to će ti ublažiti iritaciju u grlu,a obavezno u ponedeljak kod doktora.

ja sam sinoć bila na hitnoj,pojavio mi se neki bež-roskasti trag nakon što sam piškila i odmah me m odvezao na hitnu,doktor me pregledao i rekao da ta lagana krvarenja ili smeđi bež iscjedak nije rijetkost u ranoj trudnoći i da ih dosta žena ima,s bebicom je sve ok,srčeko kuca i u 4 dana je narasla duplo,sad ima 10 mm.Rekao je da ne bi trebalo biti problema jer imam to vrlo oskudno,baš me pregledao.Tako da sam se malo smirila,ležim sada više,moram smanjiti tempo,dufastone pijem i dalje.Nadam se da će to sve biti ok.Danas skoro ništa nema kad se obrišem.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

jesam i med i mlijeko, ok je zasad jedino grlo grebe i smeta. Kupila neke pastile s propolisom, farmaceut je rekla da smiju trudnice pa sam pocuclala jednu.
    I ja sam imala krvarenje na početku, ali ne rozkasto, nego baš crveni iscjedak, krvavi, pila duphastone, folic plus i magnezij i što je najbitnije strogo mirovala dok nije prošao 13 tjedan. mislim da ti je mirovanje najvažnije, ja sam smjela samo otić na wc, otuširat se i sjest i pojest i to je to. Ležala, gledala tv, surfala i čitala knjige.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

znam da sam tražila neke papire i samo se malo sagnula, i poslije opet krvavi iscjedak, tako da mislim da nije to mirovanje za bezveze dok se bebica ne učvrsti dobro.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

bit će to sve ok, samo budi pozitivna, odmaraj, zaokupi si misli nečim da ne misliš na to. Ako si vjernik, probaj se i molit, ja kroz cijelu trudnoću molim i to me uvijek nekako smiri.

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

deni za kašalj ti je isto dobro popiti sok od bazge, on je skroz super za te bronhinalne probleme, ja ga često dajem djeci kad kašlju, a skroz je prirodan. Nadam se, da ćeš biti bolje i daće te brzo prijeći, bitno je da nemaš tempicu, pij puno tekućine i vitamina c.
    sara potpisujem deni,miruj, miruj i miruj..Nije to uzalud rečeno, duphastone piješ, bila si kod doktora, rekli su ok, bebili raste, znači ništa drugo već miruj....

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

sara, super za malo srce. pazi na sebe i miruj koliko god moraš. brzo ćeš se naviknuti bez posla i početi uživati u planiranju svega oko dolaska bebe (oprema, pelene...).
    deni, probaj popržiti šećer i zaliti mlijekom (ili vodom pa ispadne čaj). to je super da olakša kašalj. pije se dok je još jako toplo.
    ja sam uzimala isla moos pastile kad su me nedavno hvatali napadaji kašlja. reci svakako doktorici da iskašljavaš zeleno, jer oni po boji nekad mogu posumnjati radi li se o virusu, bakteriji...
    mislim da trudnice ne smiju bazgu.
    meni jako trebaju pozitivne misli ovih dana. stigli su neki nalazi i čine mi se dosta loši, a internet dijagnostikom sam se živa isprepadala (mada znam da to ne smijem raditi, ali teško se suzdržati) pa mi je tlak jako skočio.
    uspjela sam se smiriti dosta i ipak mirnije čekam ponedjeljak kad smo naručeni za 4d uzv pa se nadam da će me to i razgovor s doktoricom dosta umiriti. "liječim" se pokušavanjem odvlačenja misli na stvari koje volim - planiram božićne dekoracije, maštam kako će to biti kad se beba rodi kako ćemo uživati svi zajedno, gledam vedre serije, muž me pokušava i uspijeva nasmijavati, kao i prijatelji i obitelj....

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bazga definitivno ne u trudnoci. Korijen i kora su jaki laksativi, cvijece vjerojatno nije ali nema podataka. Ugrij maslinovog ulja, stavi na tetra pelenu pa na prsa. Super recept za kasalj. Ja uvijek pijem puuuno toplog caja s medom i brzo prodje

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

hvala vam na savjetima, evo isprobavam sve. Najgore mi što sam toliko iscrpljena od tog kašljanja i iskašaljavanja, jer naravno ne tjera me po danu već uvijek počne predvečer i onda cijelu noć. Sva sam i umorna i neispavana, nemam snage za ništa. Nadam se da taj kašalj i naprezanje ne utječu na bebu. Jučer je cijeli dan lupkala, valjda se predozirala medom i šećerom, hehe, ili bijelim lukom. Sad je šlajm malo zelen, malo žut. Sad sam opet bila u ljekarni, drugoj i ne daju ništa, čak su mi i za pastile rekli da bolje ne, jer se ne preporučuju za djecu mlađu od 4 godine, tako da mi preostaje čaj, limun, mandarine, naranče, med i toplo mlijeko. Stalno si govorim, bitno da nema temperature.
    Inače mene uvijek kad sam bolesna muči to grlo, znala sam nekad se i gušit od kašlja i da izgubim glas i nekako prođe i bez antibiotika i nekog posebnog liječenja. Ko beba od mjesec dana sam imala početak upale pluća i dobijala injekcije pa se nije razvilo u upalu. Al izgleda mi ostala preosjetljivost.
    Jesen u meni, vibriram da sve bude dobro, samo lijepe misli, da internet je zlo živo, ako se dovoljno istraži, nać ćeš najgori mogući scenarij za bilo što, ali nam je svima nekako navika tamo pogledat. Pokušat ću tako i za sebe. Ja neću biti bolesna, ovo će brzo proći, moje se tijelo sada bori protiv zločestih bakterija ili virusa, što god su uspješno će ih uništiti i ozdravit ću kad ih tijelo sve uništi.
    ljudi, sorry na dugom postu.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Deni,meni je dosta pomoglo inhaliranje nad šerpom kamilice.Isto su mi rekli bolje da ne uzimam ništa, i jedino to mi je ublažilo kašalj.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jesen u meni kakvi su nalazi? sad sam se zabrinula? bit ce sve ok !!!

meni danas došao nalaz bakteriološko sve ok-sterilno pa mi sad umjesto da sam happy ja ništa ne kužim !! kak može biti sterilno ako je nalaz urina od neki dan bio loš visoki leukociti ?! ja sad očekivala neka bakterija kad ono sve ok !!

inače mučim muku sa leđima,strasno me bole pa mažem arnikom jer je dr rekla ne sa onim deep relif...
    pokušavam ne soliti hranu i piti vode da ne otičem jako..
    danas cu kod svoje dr odnijeti joj ovaj nalaz i da cujem objašnjenje dobrog nalaza a leukociti visoki !?

mokrim malo-malo i baš mi je dolje pritisak jako....

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Pozdrav, svima! I meni trebaju vaše happy thoughts i vibrice. Uglavnom, bila sam kod doktorice, grlo mi je upaljeno, puna sam šlajma, slijeva se iz sinusa u grlo. Vadila sam hitno CRP i leukocite i sve mi je dosta povišeno. Ne razumijem se u to, al doktorica mi je objasnila da imam bakterijsku infekciju, da je normalan CRP 5, a kod mene je 65. Tako da mi ne ginu antibiotici. Dobila sam Xorimax 500mg, za te nisam nikad ni čula, ali smiju ih piti trudnice uz nadzor doktora. Doktorica se konzultirala sa ginekologinjom i rekla mi da je dijete zrelo, razvijeno joj je sve, jetra je potpuno razvijena, a od četvrtka sam u terminu, punim 37 tjedana. Utješila me i rekla da ni infekcija ni antibiotici neće škoditi bebi. Moram pit 8 dana, nakon toga opet idem na kontrolu i opet mi vade krv da vide jel prošlo.
    Uz to sam dobila još prospan sirup i quixx kapi za nos, i jedno i drugo smiju koristiti i mala djeca, a na kapima za nos baš i piše da smiju i trudnice- to je u biti morska voda. Uz to se moram inhalirat kamilicom, što više odmarat, što više tekućine.
    Nadam se najboljem i da će to sve što brže proći. Nisam baš sretna što moram pit antibiotike, al što je tu je, mislim da je od dva zla manje, bolje nego da mi se ta bakterijska infekcija još proširi pa bude još gore.
    E da, bila mi je i patronažna danas, baš je simpa ženica, sviđa mi se.

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav curke...Sorry za savjet sa bazgom, to stvarno nisam znala i da nisam pročitala vjerovatno bi ga i sama tijekom zime pila..ispričavam se još jednom.... Curke, nadam se, da ste mi sve skupa malo bolje i da će vam antibiotici pomoći u lječenju....mi se za sada držimo.....

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

deni, baš danas kad sam bila kod ginićke je zvala dr. opće prakse i pitala smije li jedna trudnica od preko 30. tjedna uzimati antibiotike i dr.gin. je odgovorila da smije jer je jetra već zrela. jesi li i ti iz slavonije? je li moguće da je pitala za tebe (bilo je negdje oko 1, pola 2, a dr. opće prakse se preziva na B) ?
    ja sam upravo završila s antibioticima s 23 tjedna i isto mi nije bilo svejedno, ali i sama kažeš da je bolje i to nego da se upala proširi.
    šaljem puuuno pozitivnih misli da brzo budeš dobro.

anita, pa nisi ti to namjerno, ne sekiraj se. bazga je inače super i mljac, ali jednostavno nije za nas sada.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

donna, pretraga je pokazala da imam povećan rizik za zgrušavanje krvi što može biti jako opasno i inače (moždani, srčani...), ali pogotovo u trudnoći ako ne bude dobra protočnost krvi u posteljicu, jer može ugroziti bebu ako ne dobija kisik i hranjive sastojke. isplakala sam dušu u čet i pet od straha, ali sam se morala sabrati, jer mi je skočio tlak i vidim da više to plakanje škodi.

dr. me je danas umirila da je za sada sve ok i da beba fino napreduje i da je sve lijepo prokrvljeno (radila je color doppler), ali da ipak treba na mene paziti pogotovo od 30. tjedna na dalje i da će se onda vidjeti trebam li eventualno uzimati neku terapiju protiv zgrušavanja krvi.

umirilo me je što smo danas bili na 4d uzv i uživali u gledanju bebice.
    nismo i dalje sigurni za spol. vjerojatno je curica, ali je pupčana vrpca bila između nogu pa se ne može garantirati da se iza nje nije sakrio piško
    uspjeli smo dobiti jako lijepu sličicu lica <3

meni je isto bilo sterilno na bakterije, ali je krv pokazala upalu pa sam zato dobila antibiotike. vjerujem da to znači da je upala na nekom drugom mjestu, a ne u mokraćnom sustavu.
    sutra stiže nalaz pa ćemo vidjeti jesmo li je se riješili.
    držim fige da i kod tebe brzo riješe to što god da bilo.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

jesam jesen, iz Osijeka, baš je tada doktorica i zvala ginekologa, onda izgleda imamo istu doktoricu opće prakse, svijet je malen. Nadam se da će antibiotici pomoć i da će biti dovoljno 8 dana da pijem i da će proći. Tješi me što je porod blizu, termin je za 3 tjedna pa ćemo nekako sve to izgurat do kraja. Uglavnom, ne preproručam nikome biti bolestan u trudnoći, jako je iscrpljujuće. Nastojim što više jesti i tamanim agrume, jabuke, šipak. U životu nisam toliko agruma pojela, pretvorit ću se u limun.
    Jesen, ne brini za to zgrušnjavanje, par trudnica oko mene je imalo problema s time, i to tek u 2 trudnoći, a 1 je bila školska. Čini mi se da se to dosta često događa. Bitno da su otkrili na vrijeme pa te sad prate, bolje nego da se nezna. Kad joj ti protoci nisu bili dobri i počela je dobivat ugruške u posteljici, znam da je morala biti u bolnici par dana da si nauči davati nekakve injekcije, to je ta terapija protiv zgrušavanja, pa si je davala kod kuće, u biti heparin, da joj razrjeđuje krv i stalno su joj pratili trombocite. I nisu to neke ogromne injekcije, nego neke manje koje si onda blizu pupka moraš davat, vjerojatno da uđe u posteljicu. Rodila je zdravog dečkića od 3300g i 52 cm. Sad je već 10 mjeseci i sve je ok.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Deni, ne mogu vjerovati koliko je svijet mali Ja sam jako zadovoljna našom doktoricom i sestrom, stvarno su jako tople i drage.
    Drži se. Bit će to sve dobro :grli:
    Hvala ti na utjesi. Puno mi znači.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jeseni moja bit ce sve ok,ne brini i ne sekiraj se !! pozitiva samo..(kaže osoba koja se rasplače zato jer nemam snage usisavati )kiss

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

da, i meni su obje super, a sestra me zna od 1 osnovne. Vidim da je doktorica sve pazila i slala me i na krvne pretrage da sve provjeri a nije samo dala antibiotike, kako neki znaju, pa sam nekako više smirena. Drago mi je da sam te utješila. Bit će to sve ok. Hvala i tebi na lijepim riječima.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

hvala, donna
    ne daj se ni ti. neće usisavač nigdje pobjeći. čuvaj energiju za bebonju i veliku curu i muža, kog briga za malo prašine.

evo dobra je vijest da su anitbiotici pomogli i da je nalaz dobar
    pakujemo se upravo na prvi dan tečaja u bolnici

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

deni, je, mislim da smo stvarno u dobrim rukama. to čovjeka baš tješi. a puno znači i taj ljudski faktor kad te netko prepozna, sasluša, lijepo porazgovara kao što one jesu.
    sad ćeš vidjeti da će ti od antibiotika za 2-3 dana biti puno bolje (ali popij svakako do kraja).

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Curke drage pozdrav vam svima
    Jesen samo ti odmaraj i ne se sekirati i plakati. Vidjela si i sama da je bebica ok i to je najbitnije, a što se tiče tog zgrušavanja krvi i moja frendica si isto daje te injekcije, već neko vrijeme, problema nikakvih nema i treba roditi za mjesec dana, tak da, bude to sve.
    Deni nadam se, da si nam i ti bolje i da antibiotici već djeluju.
    Ja sam vam danas bila kod zubara i juhu rekao mi je da mogu mirno spavati, jer svi su mi zubi zdravi, te da dođem ponovo kad budem mogla malo zbrisati od bebice. Baš sam bila sretna,jer nisam bila kod njega nekih godinu i pol, a mučnine i povraćanja od dva mjeseca trajanja sam mislila da su mi ostavile traga na zubima, ali ok su.
    Btw i ja sam vam Slavonkasa obale Dunava
    Dona ne se brigati zbog usisavanja, ja to redovno prepuštam mm, njemu je ipak lakše već meni, ne daj se...

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

anita, bravo za zubara, super. Ja sam zadnji popravila u petak i gotova sam s tim, hvala bogu. Jesam, danas je već bolje, uspjela sam čak i malo odspavati po noći. Djeluju antibiotici, još dok ih popijem sve, mislim da će sve bit ok.
    Dona, moj muž je preuzeo sve kućanske poslove, mama mi dođe opeglat, on sve ostalo, a ja skuham i operem suđe. I to mi je skroz ok. Već se naučio i ima svoju rutinu, čak me i tjera kad mu hoću pomoć, jer mu smetam, hehe.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

anita, hvala. znači i ti si blizu
    nadam se da ćemo jednom uspjeti organizirati neko druženje s bebicama (ili prije) pa da ćemo se i poupoznavati
    deni, jako mi je drago da si bolje.
    super za zdrave zubiće.
    i moj muž je preuzeo većinu na sebe i mama moja uskoči isto (pogotovo s kuhanjem), tako da je sve lakše.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

uh, cure moje, ja napunila 26 tjedana i tako sam si teška! stomak mi je ogroman već sad, nateže me sa svih strana! moram mirovat zbog jako niske posteljice i toliko nemam kondicije da se jedva popnem jeenom na dan na kat gdje mi je spavaća soba!
    no još uvijek kad se pogledam u ogledalo ne mogu vjerovat da sam to ja, trudna!!!

i odmah bude lakše

Pijem magezij 2x300, svaki dan, kontrakcije su mi nekad 3-4 dnevno, nekad ih bude i 10, no u ovim tjednima je to sama normalno, bar su mi tako rekli, no svejedno ih ne volim imati

Kako vi?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo i ja 26 tj i ja se osjećam teško,tromo,ogromno jedva sam krug po naselju napravila sa psom....gladna i dalje jedino me to ne muči hahaha. jesam ja vama rekla da je dr rekla da je izgleda...CURICA osim ako pišonja se kasnije ne pojavi hehe.
    vrijeme je danas užas baš bi spavala ali moja cura je kući 4 dana bez škole
    ja pijem samo 300 mg magnezija onaj direkt pitam dr jel trebam pojačati-rekla je ne..
    uzimam dodatno uz Elevit i plivit C vitamin...
    išla bi opet na 4D ajmeee ali puno mi je sad 400 kn

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Citiraj donna prvotno napisa Vidi poruku
    evo i ja 26 tj i ja se osjećam teško,tromo,ogromno jedva sam krug po naselju napravila sa psom....gladna i dalje jedino me to ne muči hahaha. jesam ja vama rekla da je dr rekla da je izgleda...CURICA osim ako pišonja se kasnije ne pojavi hehe.
    vrijeme je danas užas baš bi spavala ali moja cura je kući 4 dana bez škole
    ja pijem samo 300 mg magnezija onaj direkt pitam dr jel trebam pojačati-rekla je ne..
    uzimam dodatno uz Elevit i plivit C vitamin...
    išla bi opet na 4D ajmeee ali puno mi je sad 400 kn
    uf, i ja sam jedva ustala da spremim curku u školu, a spavala bih do 11, najradije!
    i kod mene je izgleda curica, no još nije sasvim sigurno.
    Ja ću sad u trećem tromjesečju počet pit OMEGU 3 uz ELEVIT..TAKO SAM I PRVI PUTA.....

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Samo da vas pozdravim. Ja još na oporavku, već mi se gadi i čaj i limun i sve koliko pijem, al mora se. Bili jučer na pregledu, sve ok, zatvorena. Neću još skoro rodit, a i bolje, dok ne ozdravim. Dogovorila sam se s bebicom, rekla sam joj sad dok mama lijepo ozdravi, još poslije jedno tjedan dana da se oporavi i dođe sebi, e onda možeš kad hoćeš van. Al ni njoj se ne žuri, lijepo joj je i toplo, uživa. Idući tjedan krećem na ctg u bolnicu.
    Želim vam svima da vam sve boljke prođu.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav curke,ja sam vam dobro,to kaj mi je bilo bežkasto mi je hvala bogu prestalo,pijem dufiće,trudim se što više mirovati,dobro se osjećam,samo kaj mi se spava i jako mi paše kiselo,heheheheh.
    deni-super draga da si bolje,sve će biti ok...

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

joj, meni se isto jako spavalo od duphastona + trudnoća. Bila sam ko nadrogirana, znala sam po 12 sati u komadu odspavat. Samo ti spavaj, zdravo je to, a i brže će ti proći vrijeme. Kad sam ih prestala pit onda sam živnula.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj deni123 prvotno napisa Vidi poruku
    joj, meni se isto jako spavalo od duphastona + trudnoća. Bila sam ko nadrogirana, znala sam po 12 sati u komadu odspavat. Samo ti spavaj, zdravo je to, a i brže će ti proći vrijeme. Kad sam ih prestala pit onda sam živnula.
    vjerovatno je i meni od dufića,a i stalno bi nešto jela,moram paziti jer sam bucka da se ne udebljam previše,doduše kad sam sina nosila dobila sam samo 6kg,pa se nadam da ni sad neću previše dobiti,ali to je samo nada...hehehehehe

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moj prvi post na ovj temi
    Sarazg33, ja sam isto na pocetku blizanacke trudnoce..strasno sam prokrvarila sa 6+4.. To je bio uzasan izljev jrvi..uplasila sam se ko nikad u zivotu..sama sjela u auto i odvezla se na hitnu,muta nije bilo u Zg..sa bebama hvsla dragom Bigu sve ok..Mislim si ako su to izdrzale,izdrzat ce do kraja..pravi mali borci..
    Evo lezim u bolnivi vec tjedan dana..sada sam 7+4..
    Jedva crkam iduci pregled da znam da je sve i dalje ok..

E da,uzrok krvarenha nisu otkrili..

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

dobrodošla milasova! Želim ti da sve bude u najboljem redu Drži se i javljaj nam se.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

pozdrav svima. Prvi CTG odrađen, sve u redu. Baš mi je bilo lijepo i zanimljivo slušat otkucaje bebe, baš lijepo. Slijedeći za 4 dana.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

deni, jesi li bolje?
    milasova, dobrodošla.
    nataša, jupi za curicu.
    mi smo prošli vikend kupili kolica, odradili 2.tjedan tečaja za trudnice i očeve pa je sve postalno nekako realnije, a i bebonja sve češće šuta (a ja i tata cvjetamo od sreće).
    raduje li vas snijeg? upravo gledam kako lijepo pada <3

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kod mene nazalost jednoj bebici stalo srce,druga zasad savrsena..Hematom imam pored zdrave bebice..Moram mirovati evo u bolnici..
    Ne zelim skretati sa teme,vec neke ideje kako da prikratin duge dane u krevetu..citam,gledam tv,prinamam posjete..ne zmam sta bi jos pametno mogla raditi..

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

milasova, žao mi je zbog bebice. dobro pazi ovog malog borca
    ne znam puno što bi se u bolnici moglo raditi. možda da se baviš pozitivnim vizualizacijama i snuješ i planiraš što vam treba za bebicu, što ćete raditi zajedno kad se rodi, kako ćete uživati u novom zajedničkom životu.
    ne znam koliko se smiješ mrdati, no možda smiješ (ako znaš) nešto štrikati pa napraviti nešto za bebu?
    možeš praviti razne popise - mjesta koja si oduvijek htjela posjetiti, knjige koje bi željela pročitati, filmove koje bi voljela pročitati...
    voliš li rješavati križaljke?
    možeš li slušati cd ili nešto na mobitelu pa da ti netko skine npr. neki tečaj stranog jezika pa da iskoristiš prisilno mirovanje za svladavanje toga npr.?

Stranica 7 od 37 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •