-
Milasova, žao mi je zbog bebice, čuvaj se. Jesen ima dobre savjete za mirovanje. Meni je najviše pomoglo čitanje knjiga, tu mi je vrijeme brže prolazilo. A možda da i pišeš neku vrstu dnevnika, gdje bi pisala svoje osjećaje, očekivanja, ako se nekad loše osjećaš da to jednostavno izbaciš iz sebe, ili neke dobre emocije preneseš na papir. U biti da pišeš što god ti padne na pamet i što god ti se hoće. Meni je isto pomoglo čuti se uvijek sa dragim osobama pa popričat s njima, to bi mi skratilo vrijeme.
Jesen, osjećam se puno bolje. Jučer ujutro popila zadnji antibiotik. Danas moram ići dati krv i urin, radit će mi kompletnu krvnu sliku da vidi jel sve ok. Jutros se u 2h probudila jer me užasno svrbilo dolje, i vidim onako bijelo, sirasto nešto- ovako laički bi rekla da su vjerojatno gljivice- candida, ako jesu, onda je sigurno od antibiotika, nema što drugo biti. Iako sam pila stalno probiotike i b-aktiv preventivno dok sam pila antibiotike, al izgleda nije pomoglo. Neću ništa isprobavat, nego radi mi gin poslijepodne, pa ću ju nazvat i pitat da me primi i pogleda, pa nek mi da nešto. Nadam se da će proći do poroda i da nije ništa opasnije od gljivica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma