nataša, čitam o tvojim problemima i na drugim temama i držim fige da sve bude dobro.
mislim da nije rano za nabavku (naša kolica već čekaju svog putnika).
ja se ovih dana bavim pretraživanjem oglasnika i lagano nabavljam platnene pelene.
jučer sam počela praviti neke ukrasiće za božić, a i dosta vremena mi ode na tečaj za trudnice, facebook i sl.
učlanila sam se ponovno u knjižnicu pa kratim vrijeme i čitanjem.
deni, slažem se da je svaka situacija individualna. ovo po forumima su polu-priče. dobro je neke pročitati, ali se ne treba previše plašiti (kao što sam ja prije 2-3 tjedna). onda me isto kuma tješila da ljudi pišu uglavnom o ružnim iskustvima i traže pomoć, a rijetko tko piše pozitivne primjere i rijetko se vrate napisati da je sve prošlo u redu.
jeste li gledale film "what the bleep do we know"? govori o tome kako naše misli utječu na nas i koriste se argumentacijom iz kvantne fizike. zapravo, slična stvar kao "tajna", ali s nekim znanstvenim aspektom. volim takve stvari. puno su mi pomogle. jedno sam se vrijeme kljukala takvim audio-knjigama, razgovorima s prijateljicama... vjerujem da je to i otvorilo put da nam bebica napokon stigneno ovo je već tema za filozofski kutak
![]()

).
Odgovori s citatom