Pozdrav curke...eto i mene, pokušat ću javljati se češće, pa da se družimo. I ja lutam po drugim temama,jer je ovdje tiho...
Nataša nadam se, da će se srce ubrzo smiriti i da ćeš se osjećati bolje, stvarno ti trudnički problemi znaju biti tako neugodni, ja sam osim mučnina i povraćanja imala i strašno puno sline, fuj, nigdje nisam mogla ići, jer je nisam mogla gutati, tako da sam je morala pljuvati, fuj, ma grozno....
Nije rano za kupvinu, ja sam si lijepo sve rasporedila i kupujem svaki mjesec po nešta, doduše kolica, krevetić imamo, a ostalo ja polako spremam.
E što se tiče čitanja priča sa poroda, pošto ja imam dva iza sebe,iako su oba bila carska (drugi je bio hitan, jer sam imala trudove i doktor mi je rekao, da beba može sići u zdjelicu, za par minuta bi rodila), tako da sam prošla dosta toga, ali ovako...ja kad dođem roditi, sama sebi kažem ovako...ja sam došla to obaviti i kući nosim moj mirišljavi zamotuljak i to je to. Nekako si to stavim u glavu, ne slušam priiče, jer svi su uglavnom prošli prestrašno, tako da ja kažem,sve se to da izdržati, treba slušati doktora i babicu, jer su tu da pomognu.
A što se tiče veličina za bebe (ja radila u baby shopu), to vam ide po mjesecima starosti... broj 56 je za otprilike 2 mjeseca, 62 do 4 mj, 68 do 6 mj.74 do 9 mj., a 80 vam je otprilike za godinu dana. Naravno, tu ima odstupanja, zbog veličine bebe, ali moj sin je bio 4 kg, pa je stao u 56 veličinu do nekih mjesec i pol....
Ja se baš raspisala.... Pusa vam svima....