-
milasova-žao mi je za bebicu,samo miruj i bit će sve ok s drugim malim borcem....
ja cure nemrem izdržati do 12 tjedna kad su mi rekli da dođem na uzv,pa idem sad 18.12.na uzv kod privatnice,tad će mi biti 10tjedana trudnoće,samo da škicnemo našu malu mrvicu,a onda ću na taj tzv.glavni uzv sa 12 tjedana i 4 dana,jer mi je 12tt 29.12.a to je subota,a prvi radni dan je 31.12.pa su mi rekli da tad peku kolače(na SV.DUHU),hehehehe,pa da dođem 2.1.,ja se dobro osjećam,nema više ni traga nikakvim smećkasto bež tragovima,nadam se da je sve ok.
Što se tiče mog mirovanja nisam u horinzotali stalno,obavljam sitne kućne radove,kuham,ali muž zato usisava,nosi veš i objesi ga,čak je počeo i peglati svojom voljom,hehehehehe,divno.
Imam sina od 9godina,provodim puno vremena s njim,pišemo zadaće,vodim ga na trening,to mi dobro dođe da malo prošećem,ne mogu samo ležati,a i doktor mi je rekao da nema potrebe strogom mirovanju već samo da smanjim dosadašnji tempo,a moj tempo je bio 5 brzina,sad sam u trećoj i to mi je ok.
pusa svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma