Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

finger, je, blizu smo vi vodite za skoro mjesec dana (nama je termin 19.03.).
    odakle si, ako smijem pitati?
    super je što uživaš, tako i treba. držim i tebi i nataši fige da posteljica ode gore kako maternica bude rasla.
    ja sam mislila da ću puno teže podnositi trudnoću, jer ipak imam preko 30, a prva je beba. ali jako sam zadovoljna, pogotovo, jer nisam imala mučnine i jer je generalno sve ok (osim što zeza tlak i što trebam više paziti zbog raznoraznih rizika). zapravo se ne osjećam staro uopće sa svojim godinama, a i bebu smo dosta dugo čekali, no mislim da se stvari u životu ipak slože kad trebaju i kako trebaju.
    tako je i vama bebica došla kad je trebalo i kad je ona htjela

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

finger, zbog marginalne posteljice ne možeš na desni bok ili? jel te to neko uputio?

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    finger, je, blizu smo vi vodite za skoro mjesec dana (nama je termin 19.03.).
    odakle si, ako smijem pitati?
    super je što uživaš, tako i treba. držim i tebi i nataši fige da posteljica ode gore kako maternica bude rasla.
    ja sam mislila da ću puno teže podnositi trudnoću, jer ipak imam preko 30, a prva je beba. ali jako sam zadovoljna, pogotovo, jer nisam imala mučnine i jer je generalno sve ok (osim što zeza tlak i što trebam više paziti zbog raznoraznih rizika). zapravo se ne osjećam staro uopće sa svojim godinama, a i bebu smo dosta dugo čekali, no mislim da se stvari u životu ipak slože kad trebaju i kako trebaju.
    tako je i vama bebica došla kad je trebalo i kad je ona htjela
    Aaa termin ti je na moj rođendan
    Živim u Vodicama, rodit ću u Šibeniku. Ma potjerat ćemo mi tu posteljicu gore, moramoo :D
    Pa da, sve se u životu ipak nekako desi s razlogom, tako i tebi tvoja bebica, iako kažeš da ste je dugo čekali, al sad je bitno da je sve u redu i da se lijepo čuvaš!
    Nataša, ma općenito ne mogu na desni bok zadnjih mjesec dana, leđa me odma počnu rasturat, nije radi posteljice!
    Beba se počela ritati ka luda, no još uvijek je daleko od mojih bubrega il čega već, lijepo me nježno mlati
    Donna čestitam na curici

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •