Pozdrav vam drage moje ...deni drži se ti nama i ne daj da te živciraju sa pitanjima o porodu i kad će već jednom....ja sam shvatila da smo mi trudnice emocionalno osjetljivije nego inače i smetaju nam razne stvari. Mene je do nedavno strašno živciralo to, što se me stalno ispitivali jel znam šta nosim? A ja bih uredno i redovno govorila živo i zdravo e kad smo saznali spol, došlo je ime na tapetu, tu sam pucala po svim šavovima, jer sam imala osjećaj da nikoga ništa drugo ne zanima, osim imena naše bebe,čak sam mužu zaprijetila da nikome ne govori, jer je svatko imao nekakav komentar na ime (dogodilo se na kraju da mi se ime koje mi se najviše sviđalo, doslovno se zgadilo zbog komentara). Sad lagano popuštam sa svim tim, jer zapravo nije vrijedno, a i ljudi su možda samo znatiželjni, a ja kao osa, sve me smeta... A što se tiče tvoga termina, nemoj brinuti ako preneseš, to je normalno i puno žena zna prenijeti. Meni je u prvoj trudnoći termin bio 13.03, a rodila sam 25.03, tak da, kad bude vrijeme, pokucat će na vrata....
dona čestitke na curki, predivno
Ostale curke pozdrav vam veliki i držte se pusa....