Pozdrav drage moje....deni to je to , može biti i od amnioskopije (meni je rađena 6 puta, jer sam prenjela dva tjedna, ali bilo bi mi samo malo sukrvice poslije pregleda), to mi je bilo u prvoj trudnoći. A u drugoj sam rodila dan prije termina i uz bolove mi je popustio i taj sluzavi čep i upravo je tako kako i ti opisuješ, sluzavo i prožeto žilicama...Krećeš u akciju , uskoro ćeš imati mirišljavi zamotuljak u naručju...Ja ti želim brz i što lakši porod od srca....
Jesen ipak ću u svojoj županiji (tu sam već domaća na terenu) tako da se ne ćemo sresti, ali kad dođe ljepše vrijeme, mogle bi se dogovoriti, pa se sve skupa lijepo s bebicama dogovoriti za šetnjicu. Ja obožavam sa djecom doći u Osijek i otići u Zoo, takva šetnja me zbilja raduje,pa tko zna....
Sara super za bebicu, neka ona samo lijepo raste, a ti uživaj i odmaraj...
fingertips nas sve tri smo tu otprilike po brojanju...rano proljeće, pa i naše mrve dolaze na svijet...
nataša bome ti se nakupilo...Drži ti taj svoj termofor, ako ti godi i ne skidaj ga..ja sam imala urinarnu infekciju (nisam niti znala da to toliko može boljeti), a bubrezi su još gori. Čuvaj se.... Držim ti fige da i ostale poteškoće prođu i da najzad možeš uživati....