Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

baš vam to i nije neko mirovanje ali bitno je da se dobro osjećate.
    nataša, želim ti da prehlada brzo prođe.
    finger, baš bed što te šetaju. probaj u startu kad praviš termin pitati radi li tvoja doktorica (ako možeš tako). koliko čitam, bitno je da se znaš zauzeti za sebe, pogotovo kad rodiš. ja isto većinom idem na finjaka i ne bih nikoga uznemiravala i komplicirala. za sada je sve bilo ok, ali mislim da ću morati zauzeti čvršći stav po potrebi kad stignemo u bolnicu.
    svjesna sam da se neke stvari tipa kozmetike daju brzo pokupovati i kad se beba rodi, ali nekako to više volim obaviti sada. ovaj vikend još odmaramo, a od idućeg tjedna moramo u akciju (treba i neke stvari po kući srediti i napraviti mjesta).
    donna, imate bebu manekenku. nemoj se brinuti. odite na 4d ako ćete biti mirniji, zašto da ne.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    baš vam to i nije neko mirovanje ali bitno je da se dobro osjećate.
    nataša, želim ti da prehlada brzo prođe.
    finger, baš bed što te šetaju. probaj u startu kad praviš termin pitati radi li tvoja doktorica (ako možeš tako). koliko čitam, bitno je da se znaš zauzeti za sebe, pogotovo kad rodiš. ja isto većinom idem na finjaka i ne bih nikoga uznemiravala i komplicirala. za sada je sve bilo ok, ali mislim da ću morati zauzeti čvršći stav po potrebi kad stignemo u bolnicu.
    svjesna sam da se neke stvari tipa kozmetike daju brzo pokupovati i kad se beba rodi, ali nekako to više volim obaviti sada. ovaj vikend još odmaramo, a od idućeg tjedna moramo u akciju (treba i neke stvari po kući srediti i napraviti mjesta).
    donna, imate bebu manekenku. nemoj se brinuti. odite na 4d ako ćete biti mirniji, zašto da ne.
    Misliš da bi trebala više mirovat? Neznam, tako bi se osjećala ko da iskorištavam svoju trudnoću da ne moram niš radit po doma. Čudna sam ti ja biljka, a i volim sve sama napravit, ne volim kad nekome moram objašnavat šta i kako.
    Ma ja sam danas bila naručena kod svoje doktorice, no ona danas nije došla na posao, mogli su mi barem javit??!! Pa sam išla kod drugog doktora, jer je moja doktorica dežurna tek za 2 tjedna... Možda bi i ja kupila nešto do sada, al mi financijska situacija nije nikako to dopuštala, tek ću sad 20. kad primim novčiće moći ići nešto kupiti, tj. kupit ću tad sve, barem ovo osnovno za bolnicu i za bebača. Mislim da je ionako rano za kupnju bočica, dudica, ili mi i to treba odmah?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •