ej curke moje...da se uključim i ja...što se tiće priprema,ja imam sina od 9godina i dosta njegovih stvari koje su sve super sačucane...krevetić imamo,kolica isto,komuodu za presvlačenje isto,dosta robice za početak,nadamo se da će biti curka,a imam frendicu koja mi je rekla ako bude cura da će mi dati puno robice,a i susjeda mi je rodila prije 4mj tak da ću dobiti i od nje dosta.Iskreno ako imate priliku da vam netko da to je najbolje,jer klincu to brzo prerastu,a užasno je sve skupo...
Što se tiče pelena ja sam sa svojim pišonjom sve probala,pamper,libero,dm-ove,ali ja ne znam kam je taj pišek migoljio skoro mi je uvijek dijete bilo popišano onak sa strane,smijali smo se uvijek tome,nakraju definitivno nam je najbolji bio papmers.Kremu sam kupovala u apoteci,magistra mi je radila dvije vrste,jedna kao ona pavlovićeva mast,a dtuga protiv ojedina,to je kremica sa nekim biljkama unutra,bila je zelenkasta od tih trava i bila mi je odlična,nikada mi se maleni nije zacrvenio onak kako djeca znaju imati upale.Kremu sam kupovala u apoteci pored dm-a na Savici,adresa je Gruška ulica ako kome treba da znate.
pusa