Pozdrav drage moje Dona ne brini, sve je to ok, što kaže Nataša radi se o milimetrima i često se tu podkrade greška. Ja te razumijem, to nam je u krvi da brinemo, ali vidjet ćeš da je sve to ok...Nataša nadam se, da si ozdravila ili barem prizdravila, gadno je to kad te sad uhvati,ja nekako guram ovu zimu, iako su mi oboje djece i muž već bili bolesni s temperaturama i šmrkavi, ja se nekako u to vrijeme doslovno fiksala vitaminom C, pa sam uspjela izbjeći.Deni čestitam od srca na rođenju bebice i dolasku kući, nek nam sad obje budete zdrave i vesele. Mazite se, sikite i uživajte Hvala Beti na savjetima za babybonus,prijavit ću se. Ja sam nedavno pitala imaju li što za trudnice,tj. novorođenčad, ali mi teta reće kad rodim da donesem otpusno iz bolnice i onda dobijem paket pelena na poklon, ali mi nije pominjala to učlanjenje u babybonus. Hvala i ostalim curkama na savjetima za pelene i kremicu. Ja vam imam sa sinom loše iskustvo sa kremama za guzu (bio je osjetljiv na svaku i ništa mu nije odgovaralo) i tada mi je susjeda išla preko granice i tamo mi je kupila kremu za guzu na bazi bademovog ulja i ta mu je bila super, ali davno je to bilo i tko zna postoji li uopće više. Kupit ću ja vjerovatno JGL malu za početak, pa ću vidjeti je odgovara. Istina je što se tiče te male robice za bebe, jako brzo prerastu, a sve je jako skupo, uglavnom je najbolje kad imaš od koga dobiti. Moji su već veliki, pa sam ja davno sve podjelila, ostala mi samo oprema, tj. krupne stvari. Hvala Bogu, pa nisam i to podjelila. Znam samo da mi je komoda za previjanje s kadicom nešto bez čega ne mogu, jer stane robica u nju, jer sam cijelo vrijeme pelenaštva na njoj previjala (leđa su mi bila zahvalna na tome), a i kupanje prvih par mjeseci je tu. Stvar koja mi isto zlata vrijedi je hranilica, čim stabilno sjedimo, pridružujemo se obitelji za ručkom u usvajamo lijepo papanje, barem moje iskustvo. Vrtić mi je isto ok, pogotovo ako si sama kući, a bebili puže i svugdje se zavuče, a ti zaposlena oko ručka... Ja opet odužila pusa vam