Stranica 10 od 37 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 1839

Tema: think happy thoughts

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

deni, čestitam. žao mi je što ste zaglavili u bolnici, ali bitno je da je sada sve ok. mazite se i uživajte.
    anita, ma samo ti piši. ja volim čitati duge postove (a bome i pisati )
    donna, čekamo s nestrpljenjem dobre vijesti s 4D uzv-a.
    nataša, kako prehlada? možda je probadanje od kašlja?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    deni, čestitam. žao mi je što ste zaglavili u bolnici, ali bitno je da je sada sve ok. mazite se i uživajte.
    anita, ma samo ti piši. ja volim čitati duge postove (a bome i pisati )
    donna, čekamo s nestrpljenjem dobre vijesti s 4D uzv-a.
    nataša, kako prehlada? možda je probadanje od kašlja?
    čini se da je od kašlja, kihanja , pirenja nosa....kad to ne radim, mir! a danas je malo bolje, jer manje kašljem. sinoć sam opet imala temp. , nadam se da večeras neću
    Ima bolji apetit, nekako mi je sve lakše, valda ide na bolje !

deni, blago tebi, sve je gotovo!!!! čestitke!!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

u dm ćete se učlanjivat nakon rođenja, jel tako, ili?!

pa naravno, malo sam brzopleta
    Posljednje uređivanje od nataša : 07.01.2013. at 20:36

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nataša, drago mi je da si bolje. Čim se apetit vraća, bolje je
    Možeš se u DM učlaniti još za vrijeme trudnoće. Ispuniš kod njih prijavnicu u koju upišeš predviđeni termin poroda. Daju ti odmah na blagajni paketić koji se sastoji od platnene torbice, dvd-a s vježbama za trudnice i knjižice s popustima.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Deni, cestitam! Neka je na kraju sve dobro zavrsilo, sada uzivajte zajedno, mazite se i pazite!
    Donna, kako je prosao uzv?

Mi smo danas na uzv opet potvrdili da je cura tako da sam napokon kupila prvu curicastu robicu.
    jos sam pod dojmom

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Deni čestitke !!!

ja bila jučer na 4D ma oduševljena sam presavršeno je bilo ! curica je i dalje sve se lijepo vidjelo,pravila je mimike lica,otvara -zatvarala okice,slatkica mala je da je skuplje nego sam očekivala ( 600 kn ) ali nema veze sada..bila sam u novo otvorenoj poliklinici privatnoj kod dr Rosse..jako nam se posvetio bili smo više od 45 min gledao objasnjavao segment po segment i sve je ok ! mjere stimaju mala je sada oko 1680 g +- !! super ..imam i dvd sa 18 min snimke i na drugom cd slike za razvijati..klinika je jako lijepo uređena sve savršeno! gleda i na color dopler prohodnost kroz pupčanu,posetljicu i sve je za 5 !! pusa svima čuvajte se

Jeseni kolika je tvoja beba sada? kiss

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

mimi, čestitam na potvrdi curice. sad se možeš raspištoljiti s haljinicama, mašnicama...
    donna, još jednom i ovdje izražavam radost što je sve ok. a gdje je ta klinika? kad sam tražila po netu prije mjesec-dva, nisam je našla.
    jeste uspjeli uhvatiti fotku lica? baš mi je drago da ste sada zadovoljni (za razliku od onog prvog puta).
    ne znam kolika je sad beba. idemo 23. na kontrolu. mi kaskamo 2 tjedna za vama
    sinoć sam se toliko smijala malcu. šašav je i baca se na sve strane. obožavam to

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Deni čestitam ti! Šaljem ti puno pusa, poljubi malenu i samo se lijepo mazite i pazite. Drago mi je da je prošlo sve u redu
    Donna ljubomorna sam na tebe šta si bila na 4D, kod nas ga ima, ali si ga ne možemo priuštiti, vidiš da s bebicom sve u redu, a to je najbitnije, drago mi je da imaš hrpu sličica
    Ja sam ti 33.tjedan i bebica ima 2kg, tako da se sve dobro razvija i kod tebe! Osjećam kako je malcu sve manje mjesta unutra, backa se, udara ko blesav ehhehe, živahan je na mene

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj deni123 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima. samo da se kratko javim. Mi tek danas došli kući. Rodila prije deset dana na drip jer sam imala velik manjak plodne vode i nije bilo trudova. Treći dan beba dobila visoku temperaturu i dehidrirala, a to sve kao posljedica tog manjka plodne vode, starenja posteljice i samog poroda na drip. pa završili na pedijatriji na intenzivnoj. Hvala Bogu sad je u redu i mazimo se. Idem joj dat sikit.

Bravo za hrabre cure! Sad slijedi ono najljepše - majčinstvo! Sretno!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Donna, sve prekrsne vijesti, sad tek ovo pročitah!
    Jeseni, kad ti je točno termin?

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

19.03. ali je beba možda 3-4 dana mlađa prema mjerama. danas smo napunili 30 tjedana

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    19.03. ali je beba možda 3-4 dana mlađa prema mjerama. danas smo napunili 30 tjedana
    aha, skroz gledam ožujak, a ne znam kad..čisto usporedbe radi! Tako je moja beba skroz veća za tjedan dana, jer je tako i začeta, znam jer je bio IVF. Ja sam danas punih 32.
    Jel vrijeme za spremit torbu? Nije još,jelda??puj puj puj
    Posljednje uređivanje od nataša : 08.01.2013. at 20:39

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja još ne spremam torbu, baš to, puj puj puj!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Ja još ne spremam torbu, baš to, puj puj puj!
    ni ja

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

nataša, čestitam na napunjenih 32 tjedna!
    moja torba se lagano sprema, ali lagano.
    ali u glavi polako počinje panika što sve još treba stići.
    nekako tek zadnjih 3-4 dana počinjem osjećati težinu. pupo je napokon narastao i u gornjem dijelu, sve teže ustajem, probode me pri naglijim pokretima, ali dok god osjetim da se miško rita, ne brinem puno.
    sutra idem napraviti onu pretragu za zgrušavanje krvi, tlak... držite fige da bude dobro. rezultate bih trebala znati krajem tjedna ili početkom idućeg.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja ću polako kroz ovaj tjedan počet pripremat papirologiju koja mi treba za prijavu bebača, triba izvadit rodni list moj i njegov, moram prominit boravište i novu osobnu onda napravit, a na pregled idem 23., tad ću znat jel idem na CR ili ne, pa ću sukladno tome spremati torbu. Treba ići preuzeti krevetić i stol za previjanje za bebača pa da počnem prati i peglati robicu, ima posla, al sve ulagano.
    Da teško se ustajat, oblačit cipele s velikim trbuhom, suosjećam s tobom
    Želim da ti nalazi budu super, i da sve prođe u najboljem redu

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja ću polako kroz ovaj tjedan počet pripremat papirologiju koja mi treba za prijavu bebača, triba izvadit rodni list moj i njegov, moram prominit boravište i novu osobnu onda napravit, a na pregled idem 23., tad ću znat jel idem na CR ili ne, pa ću sukladno tome spremati torbu. Treba ići preuzeti krevetić i stol za previjanje za bebača pa da počnem prati i peglati robicu, ima posla, al sve ulagano.
    Da teško se ustajat, oblačit cipele s velikim trbuhom, suosjećam s tobom
    Želim da ti nalazi budu super, i da sve prođe u najboljem redu
    kako to da će ti već odlučivat oće li bit CR ili ne? zbog posteljice, pretpostavljam! mislim, rubna je, nije previa, zar ne?? meni moja dr reče da je tako rubno i da u pravilu se kreće s vaginalnim porodom, da bi beba trebala stisnit posteljicu prilikom izlaska... Jel te planiraju ranije hospitalizirat? meni su samo to rekli

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Prepostavljam da ću na sljedećem pregledu znati kakav će mi porod biti, pošto su mi rekli da se posteljica još može pomaknuti, ali ako ostane rubna kao što je sada da ću ići na prirodan porod, ali kao uz povećan oprez, šta im to znači povećan oprez??! Al to ćemo definirati sve na idućem pregledu, nisu mi spominjali hospitalizaciju, jer je sve u redu, beba je dobro, nema krvarenja,ali meni je draže da ne idem u bolnicu da me ne porode ranije ka šta postoji običaj u našoj bolnici

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

klinika Rosso je u Keršovanijevoj tamo kod DZ super je novo je otvoreno ! http://www.poliklinika-rosso.hr/ naručila se i isti dan me primio dr popodne super je a i specijalist je za te stvari !! napokon smo vidjeli sve kako treba

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

finger, hvala na držanju figa
    jutros sam to odradila i sad čekam nalaz.
    idemo isti dan na pregled (23.) osim ako ja ne budem morala ranije zbog ovog nalaza.
    donna, hvala na info. mene je taj dr. pregledao kad sam bila na hitnoj na samom početku. nije bio ništa posebno - korektan i to je to. valjda zato jer je bila ponoć pa si je mislio što mu tu sad netko dolazi.
    a kuma je išla kod njega par puta na 4d još dok je radio u nekoj drugoj klinici i kaže da je bio divan.
    baš mi je drago da vas je umirio i da ste sve lijepo vidjeli.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Stavila sam prvu turu robice na pranje, awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww kad će više moj bebili doći!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

deni-čestitam draga,bitno je da je sve dobro prošlo,sad se mazite i uživajte...
    Što se tiče kremica i mazanja ja sam svog malog uvijek mazala jer tako mi je i patronažna savjetovala,a desilo se da bi mi se zacrvenio pa sam ga u tom slučaju mazala i s tom kremom protiv ojedina i odmah bi prošlo,eto svatko ima drugo iskustvo...
    Ta krema ne znam točno kako se zove,davno je bilo,ali svakako ću ovih dana navratiti u apoteku da pitam da li još uvijek rade tu kremu,pa ću napisati točno,ali meni je bila odlična i ta i ova druga kao obična za bebe.
    pusa svima

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

pozdrav svima. Mi pravo uživamo zajedno, mala je jako dobra, cijelu noć spava, budi se 2-3 puta u noći, posisa i presvučem ju i nastavi spavati. Dosta kaka, poslije baš svakog sisanja, i stalno joj mijenjam pelene, al je ipak dobila pelenski osip, svaki dan ju ostavim i po 15minuta golu, da joj se suši koža i uživa u tome. Probala sam i sudocream, pa mi se ne čini da pomaže, sad sam prešla na pavlovićevu, pa ću vidjet. I što mi još gore, popucala joj je koža ispod pikice još u bolnici i to tako grozno izgleda, al ona ne plače puno, pa ju valjda ne boli, iako ja se stresem svaki put kad vidim to. Ako imate kakve savjete, recite. Pitala sam patronažnu pa je rekla samo dobro posušiti, pa poslije namazat kremom. Plače jedino kad je gladna i kad mora kakat.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

deni blago tebi!!!!!!
    cure, kakve su vam BH kontrakcije? moje su sve učestalije, dok ležim moram ustat, kao da mi izbiju zrak i srce mi počne udarat ko ludo!!! na zadnjem pregledu nisam bila otvorena ni malo, a isto su bile žestoke. Ne bole me, ali su neugodne, baš moram sjest i imam ih dosta dosta!!!!!! sad ću napunit 33. tjedan

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

deni, baš mi je drago da je curica tako dobra. nažalost, nemam pametnih savjeta za osip i ranicu. možda eventualno da probaš s nevenovom masti. ona je super za zacijeljivanje kože i inače za kožu. najbolje ako ti može netko napraviti domaću. rastopi se malo svinjske masti i u njoj se kratko poprže sušeni cvjetovi nevena (vjerujem da se može kupiti kod travara i u biljnim ljekarnama). imaš i u dm-u gotovu mast od nevena koja je isto ok i nije preskupa (mislim da je 20-ak kn).

nataša, ja mislim da nemam bh kontrakcije ili ih ne kužim, jer mislim da se to malac rasteže i namješta. ti ćeš biti super spremna za porod kad ti maternica tako dobro i često vježba šalim se malo, nadam se da će se smanjiti i da će ti biti lakše. kako ostale stvari? prehlada prošla?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja osjetim BH kontrakcije bas stegne ali na srecu i popuste...pijem 300 mg magnezija..cesto onak ostanem bez zraka a boli me u rebrima...nekako mi je stomak ajme odjednom narastao bas je veeeliki..a imamo još vremena..ja sam 32 tt

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

prehlada je u prolasku...ali još dosta kašljem, mislim da m i to i izaziva više kontrakcija! I moj stomak je stvarno ogroman, beba mi je živahna , cijeli dan ju osjetim, najviše naveče. sad sam nekako mirnija, znam da smo u periodu da su nam bebe zrele za vanjski život, malo se lakše diše ....

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Deni, poljubi malecku od mene Nažalost nemam iskustava,držim fige da brzo prođe.
    Evo ja sutra ulazim u 34 tjedan i uopće nemam bh kontrakcije, barem ih ne osjetim, jel se trebam brinuti? Počela me je kralježnica užasno boljeti, pogotovo donji dio leđa, ne nalazim više dobar položaj da se namjestim, kako je kod vas? Imate li kakav savjet? Bojim se da je to zato što sam malo "lijena", nisam se baš našetala zadnjih 2 mjeseca.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Deni, poljubi malecku od mene Nažalost nemam iskustava,držim fige da brzo prođe.
    Evo ja sutra ulazim u 34 tjedan i uopće nemam bh kontrakcije, barem ih ne osjetim, jel se trebam brinuti? Počela me je kralježnica užasno boljeti, pogotovo donji dio leđa, ne nalazim više dobar položaj da se namjestim, kako je kod vas? Imate li kakav savjet? Bojim se da je to zato što sam malo "lijena", nisam se baš našetala zadnjih 2 mjeseca.
    mene krsta bole kad ležim, tj. kad se nakon ležanja pokušam dići ili okrenuti, onda je to strašno...dok ne krenem, ne razgibam se , kao polomljena sam! ja u utorak ulazim u 34. tjedan, tj. punim 33. Izračunavam si drugačije nego doktori, jer sam bila na IVF pa točno znam koji mi je tjedan u dan, a tako mi je i beba...zahvaljujući ovoj računici

Isto se ne krećem puno, možda zato...ma sad smo već totalno rastegnute na sve strane, zar je čudo???
    Posljednje uređivanje od nataša : 14.01.2013. at 00:11

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Meni je po toj računici isto točno u dan
    Ma sad će to nas brzo proći, i brzo ćemo to sve zaboraviti, treba još malo stisnit zube. Uff noćaš me žgaravica ubila

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je po toj računici isto točno u dan
    Ma sad će to nas brzo proći, i brzo ćemo to sve zaboraviti, treba još malo stisnit zube. Uff noćaš me žgaravica ubila
    a ja nisam mogla zaspat, htjela sam već vrištat!!!!
    sad peglam i evo, toliko sam se uspuhala da kao da sam trčala maraton!
    Još malo, da! a i ko je vidio bit trudan 40 tjedana, na to ni ne računamo, tamo 37 i dovoljno!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam na početku ove trudnoće govorila joj samo da prestanu one vrućine pa cu šetati i šetati aha,naravno ništa od toga !! odem do škole sa malom,odem do trgovine,šetam po Portanovi i to je to

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ahahah, to si dobro rekla, ko je vidija bit trudan 40 tjedana, i ovo mi je previše ahaha :D
    Baš smo neke lijene trudnice,

Jeseni čini se da se tvoje držanje figa, da dragi nađe posao, ostvarilo. U petak je bio na razgovoru, a danas su ga zvali da ga poduče poslu! Ovo mi je valjda najsretniji dan u zadnjih par mjeseci!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj donna prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam na početku ove trudnoće govorila joj samo da prestanu one vrućine pa cu šetati i šetati aha,naravno ništa od toga !! odem do škole sa malom,odem do trgovine,šetam po Portanovi i to je to
    a ja sad čekam samo da prođe ova zima i snijeg pa da šetam, ajoooj, a već sad znam da ću figu šetati. samo se povlačim po krevetima, ma koma. a kad je vrijeme takvo nikakvo tješim se

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ahahahah, tako se i ja tješim, kao ružno je vrijeme pa gdje ću se šetati, ajme grozne smo

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Mame i buduće majke molim pomoć

Trudna sam 8 tjedana i prije 3 dana završila sam u bolnici (osip po cijelom tijelu, uz oteknuće svih zglobova, sve otekline su bile užasno užarene, oticanje oka i usana).
    Dobila sam Synopen i Solu-Medrol, 2 terapije nakon toga sve se povuklo ali zglobovi na dodir bole. Sutradan ponovno ista priča, ponovno bolnica i terapija samo Solu-Medrolom. U urinu CRP od dozvoljenih 5 meni je rezultat 32, krv je ok. Poslali me danas u alerg-imunološku ambulantu gdje mi je dr prepisala Claritine - iako ga ne preporučuju trudnicama, da li ga je netko koristio tijekom trudnoće?? Danas je 4.dan i opet primjećujem osip, čudno je što zglobovi isto pocrvene i oteknu, da li je netko imao sličnih iskustava?

Hvala unaprijed, pozz

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

nataša, drago mi je da je bar prehlada bolje. da, puno je lakše kad znamo da bi bebice preživjele ako moraju van. neka one nama svejedno uživaju u pupama.
    finger, jako mi je drago zbog posla. sad će vam ipak biti lakše. nedostaje mi tvoj avatar s cipelicama
    eh, šetnje. ja isto šetam samo kad idem kod doktora i po trgovačkim centrima :škanicl: doduše, danas smo MM i ja malo ujutro prošetali da udahnemo zraka. baš je godilo i društvo i šetnja.
    Leona, žao mije zbog problema koje imaš. nažalost, nemam nekakav pametan savjet. probaj otvoriti posebnu temu na podforumu zdravlje, tako su veće šanse da to netko primijeti i da ti koristan odgovor. a mi smo naravno tu za podizanje morala i širenje pozitivnih misli

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Daaa, odmah je počeo raditi
    Posao je blizu kuće, nedjelja i praznici slobodni, ma nema bolje, došlo nam ko naručeno!
    Evo ovaj mi je baš lijepi, najgore mi je što kroz cijelu trudnoću nisam mogla nositi štikle, ne osjećam se stabilno, jedva čekam da rodim i da ih obujem!

Dobro nam je što živimo u kući, s veeeelikim vrtom, pa dok je sunce onda smo svi na zraku, igramo se sa nećakinjom na travi tako da mi je to aktivnost :D

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sad sam na nekoj drugoj temi vidjela da si stavila opet cipelice na avatar
    Super za posao. Stvarno se dobro složilo. Želim da posao bude dobar, da tvoj dragi bude zadovoljan i naravno da plaća bude dobra.
    Ja sam non-stop u ravnom i divim se onima koji u štiklama znaju hodati, jer je meni umijeće i samo ustati i stajati u njima (ok, ako baš moram, uzmem neke s debljom i nižom petom pa nekako nabadam). Još od vrtića sam redovni gost traume zbog uganutih zglobova pa mi zato i godi ravno. Imam srećom malu nogu (37, ali ovisi o kalupu) pa se nekad provučem i s dječjim anatomskim cipelama
    vrt je zakon. imamo i mi dvorište i vrt i baš ljeti volimo sjediti u dvorištu, pogotovo navečer.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

večer curke moje čuvalice i mamice....
    nadam se da ste mi dobro,ovo za osim zaista ne znam što bi pomoglo...
    Ja sam dobila nalaze od urinokulture i kks,sve mi je super,urinokultura sterilna,malo mi je željezo nisko,pa će mi sigurno prepisati one tabletice željeza,sretna sam da je sve drugo ok.
    24.01. idem na amniocintezu,malo me prpa te igletine,ali frendica mi je bila i rekla je da to kratko traje i ne boli....
    šaljem vam puno pusica i veselih misli.....

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma super se složilo, od 31.7 je on bez posla, ja sam radila do 15.9, otad sam na porodiljnom, em smo se posvađali 500puta zbog sitnica, jer jednostavno smo non stop skupa, ja kažem da je dobro i zdravo malo normalne razdvojenosti među parovima čisto da si malo pofale, ako me shvaćaš
    A gledaj, ko zna bi li ja znala u štiklama da nisam cijelo djetinjstvo i pubertetske godine (ahah, još sam u pubertetu) provela glumeći u kazalištu gdje smo redovito imali uloge u štiklama, htjela ne htjela morala sam naučiti hodati u njima. Al zato sam sad zaljubljena u štikle, čuvam ih i mazim i pazim, nekidan sam otvarala kutije, mirisala ih, obećala sam ih kako ću ih sve ubrzo ponovno šetati i izvaditi ih iz tih turobnih kutija! Ahaha, skroz sam luda!

Ma općenito bi se teško navikla živjeti u stanu, bez vrta, obožavam ljetne zabave u vrtu, pogotovo kad ručamo i večeramo vani na verandi, nema ništa lipše!

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sariceee
    Drago mi je da je sve u redu, meni je željezo isto bilo jakooo nisko, i propisali su mi tablete, ali kako sam već uzimala prenatal, nisam htjela još jedne, pa sam počela brati koprivu i piti čaj od nje, i to mi je stvarno podiglo željezo. Ako imaš priliku nabaviti svježu koprivu, natrgaj je na listiće, pusti je 2 dana u tamnoj, hladnoj sobi da se osuši i kuhaj si čaj, svaki dan jednu šalicu. Toplo ti to preporučam, bolje je od iti jednih vitamina i gluposti. Za amniocentozu neznam ništa, nisam išla, nadam se da ne boli puno
    Puseek

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sariceee
    Drago mi je da je sve u redu, meni je željezo isto bilo jakooo nisko, i propisali su mi tablete, ali kako sam već uzimala prenatal, nisam htjela još jedne, pa sam počela brati koprivu i piti čaj od nje, i to mi je stvarno podiglo željezo. Ako imaš priliku nabaviti svježu koprivu, natrgaj je na listiće, pusti je 2 dana u tamnoj, hladnoj sobi da se osuši i kuhaj si čaj, svaki dan jednu šalicu. Toplo ti to preporučam, bolje je od iti jednih vitamina i gluposti. Za amniocentozu neznam ništa, nisam išla, nadam se da ne boli puno
    Puseek
    Sad po ovom snijegu neću imati gdje nabrati,heheheh,inače imam baku u Gorskom Kotaru pa kod nje ima koprive kao u priču,za sada ću pokušati kupiti u biljnoj apoteci pa ću kuhati taj čaj.Ma i ja pijem prenetal,pa se bojim hoće li biti too much još posebno željezo,inače nije mi jako nismo,malo ispod granice...pusa,pusa velika

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

[QUOTE=nataša;2316494]mene krsta bole kad ležim, tj. kad se nakon ležanja pokušam dići ili okrenuti, onda je to strašno...dok ne krenem, ne razgibam se , kao polomljena sam!

Pozdrav curke... Evo upravo se i ja tako osjećam, kad se razgibam lakše je,ali kad treba ustati,ajmeeee. I meni je stomak dosta velik s obzirom da imam još dva mjeseca hmmmm. Bila sam u ponedjeljak kod moje gin. i sve je ok, zatvorena,poslušala bebi srce i to je ok. Nego,ja sam stalno bila u minusu s kg i prije 5 tjedana sam došla na nulu, tj. vratila sam kilažu prije trudnoće i u pon. 5 tj. poslije dobila 5 kg u 5 tj. koštali me blagdani. Doktorica kaže nije to puno s obzirom da sam u 8 mjesecu trudnoće, ali mene uhvatila panika, jer je u kratkom roku. Moram paziti,jer sam počela tamaniti slatko i slabo se krećem. Uvodim novi režim.
    Deni nadam se, da će ojedina brzo proći, znam kako to strašno izgleda. Da, dobro ti je savjetovala sestra, dobro posuši, pa potom namaži. Ima dosta kremica za ojedine u ljekarnama i u DM-u, pa probaj naći neku koja će joj odgovarati. Puse Vam svima od mene....

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

pozdrav svima, unaprijed se ispričavam što ne stignem sve pročitat, stalno sam oko malecke. Osip joj je malo bolje, otkad svaki put operem ju, obrišem suhom gazicom i namažem ju. Probala sam opet sudocream i vidim da pomaže, samo se ne treba puno mazati, samo skroz lagano. Muči ju dosta stomačić, bar je jučer cijeli dan bila nervozna i plakala, pa se poslije smirila. Sada spava, al se stalno nešto meškolji. Evo probudila se i gleda me.
    ja sam se u dm babybonus učlanila u trudnoći i sad sam opet nešto morala ispunit i dali su mi paket pelena babylove, neke promotivne poklončiće, knjižicu s bodovima i neku knjižicu sa savjetima. I u ljekarni sam dobila paket happy baby i isto neke poklončiće, a od patronažne nešto od (kršitelj koda)a, neku kremicu.
    Donna- super za 4d, mislim da bi u drugoj trudnoći svakako otišla, jer me ovo isto jako uplašilo s manjkom plodne vode i sve to. Meni je taj dr. Rosso smiješan, bio nam je jedan dan u viziti, ujutro nas pregledao, a popodne je samo došao i rekao, jeste dobro cure?
    sara- drago mi je da je sve ok, držim fige za amnio.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj sarazg33 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad po ovom snijegu neću imati gdje nabrati,heheheh,inače imam baku u Gorskom Kotaru pa kod nje ima koprive kao u priču,za sada ću pokušati kupiti u biljnoj apoteci pa ću kuhati taj čaj.Ma i ja pijem prenetal,pa se bojim hoće li biti too much još posebno željezo,inače nije mi jako nismo,malo ispod granice...pusa,pusa velika
    Kopaj ispod snijega Ma može i kupovna, bitno da je kopriva!
    Anita, što se tiče naglog debljanja, ništa čudno, organizam je počeo tražiti više hrane, pogotovo ako se kroz cijelu trudnoću nisi puno debljala. Nemoj papati baš puno kasno navečer i etogac. Al ne brini, nisi jedina koja se popunila za vrime blagdana, sve smo

Deni, i ja sam se učlanila u to na dm-u za vrijeme trudnoće, dobila sam torbu, dvd sa vježbama, knjižicu s bodovima i radosnicu. A učlanit ću se i kad rodim. A u kojoj ti je to ljekarni jel privatna ili, jesi morala šta ispuniti ili kako?
    Jel malecka doma? Samo maži, i proći će to, ako imaš kantarionovog ulja i to puno pomaže, moja nećakinja je isto dole imala krastice i osip, pa su je mazali kantarionom i pomoglo je.
    Ljubim vas obje

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

joj deni kak vam je lijepo, zavidim vam kaj se mazite i pazite. mi još imamo točno 4mjeseca do termina, imam osjećaj da bude to prolazilo cijelu vječnost.
    inaće, jućer me boljela maternica dolje, kod grlića, i to ne boljela nego pikala kao što jajnici pikaju prije ovulacije. to je trajalo par minuta i prestalo, a ona je u to vrijeme bila jako aktivna i jako me ritala. malo sam se uplašila, ne znam kaj je to, nije mi se još nikad dogodilo, inaće beba mi nije nisko, na zadnjem pegledu je bila 3,7cm od ušća

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Beliana, ja isto ponekad osjetim to pikanje, kao stezanje, pa sam pitala doktoricu, rekla je da je to zbog aktivnosti bebe, valjda beba svojim micanjem pritisne to mjesto. Događat će ti se to i češće, možda i ne mora, al nije za brinuti se

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Beliana, ja isto ponekad osjetim to pikanje, kao stezanje, pa sam pitala doktoricu, rekla je da je to zbog aktivnosti bebe, valjda beba svojim micanjem pritisne to mjesto. Događat će ti se to i češće, možda i ne mora, al nije za brinuti se
    hvala ti puno, lakše mi je odmah. inaće, ona je još uvijek na zadak i stalno lupa s nogicama dolje pa možda i zato.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Zato imamo ovaj forum, da smirimo jedna drugu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •