Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Deni, poljubi malecku od mene Nažalost nemam iskustava,držim fige da brzo prođe.
    Evo ja sutra ulazim u 34 tjedan i uopće nemam bh kontrakcije, barem ih ne osjetim, jel se trebam brinuti? Počela me je kralježnica užasno boljeti, pogotovo donji dio leđa, ne nalazim više dobar položaj da se namjestim, kako je kod vas? Imate li kakav savjet? Bojim se da je to zato što sam malo "lijena", nisam se baš našetala zadnjih 2 mjeseca.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Deni, poljubi malecku od mene Nažalost nemam iskustava,držim fige da brzo prođe.
    Evo ja sutra ulazim u 34 tjedan i uopće nemam bh kontrakcije, barem ih ne osjetim, jel se trebam brinuti? Počela me je kralježnica užasno boljeti, pogotovo donji dio leđa, ne nalazim više dobar položaj da se namjestim, kako je kod vas? Imate li kakav savjet? Bojim se da je to zato što sam malo "lijena", nisam se baš našetala zadnjih 2 mjeseca.
    mene krsta bole kad ležim, tj. kad se nakon ležanja pokušam dići ili okrenuti, onda je to strašno...dok ne krenem, ne razgibam se , kao polomljena sam! ja u utorak ulazim u 34. tjedan, tj. punim 33. Izračunavam si drugačije nego doktori, jer sam bila na IVF pa točno znam koji mi je tjedan u dan, a tako mi je i beba...zahvaljujući ovoj računici

Isto se ne krećem puno, možda zato...ma sad smo već totalno rastegnute na sve strane, zar je čudo???
    Posljednje uređivanje od nataša : 14.01.2013. at 01:11

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

[QUOTE=nataša;2316494]mene krsta bole kad ležim, tj. kad se nakon ležanja pokušam dići ili okrenuti, onda je to strašno...dok ne krenem, ne razgibam se , kao polomljena sam!

Pozdrav curke... Evo upravo se i ja tako osjećam, kad se razgibam lakše je,ali kad treba ustati,ajmeeee. I meni je stomak dosta velik s obzirom da imam još dva mjeseca hmmmm. Bila sam u ponedjeljak kod moje gin. i sve je ok, zatvorena,poslušala bebi srce i to je ok. Nego,ja sam stalno bila u minusu s kg i prije 5 tjedana sam došla na nulu, tj. vratila sam kilažu prije trudnoće i u pon. 5 tj. poslije dobila 5 kg u 5 tj. koštali me blagdani. Doktorica kaže nije to puno s obzirom da sam u 8 mjesecu trudnoće, ali mene uhvatila panika, jer je u kratkom roku. Moram paziti,jer sam počela tamaniti slatko i slabo se krećem. Uvodim novi režim.
    Deni nadam se, da će ojedina brzo proći, znam kako to strašno izgleda. Da, dobro ti je savjetovala sestra, dobro posuši, pa potom namaži. Ima dosta kremica za ojedine u ljekarnama i u DM-u, pa probaj naći neku koja će joj odgovarati. Puse Vam svima od mene....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •