pozdrav svima, unaprijed se ispričavam što ne stignem sve pročitat, stalno sam oko malecke. Osip joj je malo bolje, otkad svaki put operem ju, obrišem suhom gazicom i namažem ju. Probala sam opet sudocream i vidim da pomaže, samo se ne treba puno mazati, samo skroz lagano. Muči ju dosta stomačić, bar je jučer cijeli dan bila nervozna i plakala, pa se poslije smirila. Sada spava, al se stalno nešto meškolji. Evo probudila se i gleda me.
ja sam se u dm babybonus učlanila u trudnoći i sad sam opet nešto morala ispunit i dali su mi paket pelena babylove, neke promotivne poklončiće, knjižicu s bodovima i neku knjižicu sa savjetima. I u ljekarni sam dobila paket happy baby i isto neke poklončiće, a od patronažne nešto od (kršitelj koda)a, neku kremicu.
Donna- super za 4d, mislim da bi u drugoj trudnoći svakako otišla, jer me ovo isto jako uplašilo s manjkom plodne vode i sve to. Meni je taj dr. Rosso smiješan, bio nam je jedan dan u viziti, ujutro nas pregledao, a popodne je samo došao i rekao, jeste dobro cure?
sara- drago mi je da je sve ok, držim fige za amnio.