Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj anita rain prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav drage moje... Belana kao što ti finger reče, bebina aktivnost to prouzroči,meni je pomagalo da legnem,namjestim se u najudobniji položaj bebili se smiri i popusti to...
    finger što se tiče ovog paketića iz ljekarne, gle ovako, ja sam u prvom tromesječju trudnoće dobila kodmoje gin. Paketić za sreću, isto je bilo nekih brošurica, cedevita, kremica, donat mg i knjiga Happy baby,popunila sam kupon koji je bio unutra i vratila kod gin. U trećem tromesječju opet kod gin. preuzima se paketić Evo me, a nakon poroda u ljekarni se preuzme treći paket Sretna beba. Pitaj kod svog gin. ako ti ništa ne kažu o tome, ja ti na pp ostavim adresu pokrovitelja pa se informiraj onda direktno.
    Ja sam se isto učlanila u babybonus i dobila isto torbu, dvd, radosnicu i knjižicu s popustima...
    deni uživaj sad, jako brzo narastu i onda nam kažu
    A nije mi ništa rekla, al nema veze, nisu to neke sad bitne stvari bez kojih ne mogu, bilo bi lijepo dobit, al ovako nema veze :D
    Više me veseli ovo iz dm-a, šta ćemo dobit pelene, ionako sam mislila probat babylove, pa ću ih tako barem besplatno probati

Sarice draga, razumin te u potpunosti, ja bih se isto bojala amniocentoze, nas su bili pitali želimo li, ja sam rekla da ne bi, bojim se igala, nije mi to uopće napeto! Probaj se šta manje nervirati radi bebice svoje, ja sam isto imala faza kad bi plakala i bila sva nadurena, al to prođe, bitno da ljudi oko tebe imaju razumijevanja. Šaljem ti puseke i dobre vibriceee

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    A nije mi ništa rekla, al nema veze, nisu to neke sad bitne stvari bez kojih ne mogu, bilo bi lijepo dobit, al ovako nema veze :D
    Više me veseli ovo iz dm-a, šta ćemo dobit pelene, ionako sam mislila probat babylove, pa ću ih tako barem besplatno probati

Sarice draga, razumin te u potpunosti, ja bih se isto bojala amniocentoze, nas su bili pitali želimo li, ja sam rekla da ne bi, bojim se igala, nije mi to uopće napeto! Probaj se šta manje nervirati radi bebice svoje, ja sam isto imala faza kad bi plakala i bila sva nadurena, al to prođe, bitno da ljudi oko tebe imaju razumijevanja. Šaljem ti puseke i dobre vibriceee
    Hvala ti draga moja na riječima utjehe,hormoni su zeznuta stvar,baš sam danas nekak jadna,plačljiva,najgore mi je kaj u biti nema nekog razloga,kao danas sam našla sto razloga...financije,pa ovo ludo vrijeme,pa ovo pa ono,a bude prošlo...
    Što se tiče amnio,hvala bogu nije bilo nikakvih indikacija za to,uzv u redu,nuhalni nabor u redu,ali ja sam htjela zbog godina,a sad se ukakala kao grlica,jer sam inače papak,bojim se svega,a da me vidiš žena na kvadrat,hehehehehehe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •