Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

beilana, hvala. i ja vama držim fige za četvrtak.
    svaki put odem nabrijana u adax, kao sve ću tamo pokupovati, i na kraju ne kupim ništa imaju lijepe stvari, ali ja ih uglavnom već nabavim negdje drugdje povoljnije ili mi ne pašu. meni se sviđa i pikolo i po cijenama je ok. a kod nas u susjedstvu je njihov outlet

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja danas bila na kontroli, gledala me UZV , normlano preko trbuha, iako mi je do sad uvijek pratila posteljicu vaginalno, posteljica je tu di je, ali sam na 4 d vidila malo lice, i već debele obraze!!!!!!!!!!!!!sva sam se raznježila... prekrasno! ja sam danas 33 tjedna po zadnjom menstruaciji, a po IVF, dakle, 33+3. dakle to je sve tu! Dokotrica bi htjela još jedno mišljenje u KBO , vezano za posteljicu, pa ćemo to odradit koji dan!
    Bila sam u kupovini, danas kupila odječicu za itlazak iz bolnice, br 50, sve mislim, neće trebat veće, u C&A nema šta nema!! u DM-u sam kupila gaze, super su, i još par sitnica..e da, i najmanju (kršitelj koda) flašicu da mi paše uz izdajalicu, ako ju budem trebala. eto. Baš lijep dan!!
    Dobro je raspoloženje ovdje, baš mi je drago!
    Posljednje uređivanje od nataša : 18.01.2013. at 23:15

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ja danas bila na kontroli, gledala me UZV , normlano preko trbuha, iako mi je do sad uvijek pratila posteljicu vaginalno, posteljica je tu di je, ali sam na 4 d vidila malo lice, i već debele obraze!!!!!!!!!!!!!sva sam se raznježila... prekrasno! ja sam danas 33 tjedna po zadnjom menstruaciji, a po IVF, dakle, 33+3. dakle to je sve tu! Dokotrica bi htjela još jedno mišljenje u KBO , vezano za posteljicu, pa ćemo to odradit koji dan!
    Bila sam u kupovini, danas kupila odječicu za itlazak iz bolnice, br 50, sve mislim, neće trebat veće, u C&A nema šta nema!! u DM-u sam kupila gaze, super su, i još par sitnica..e da, i najmanju (kršitelj koda) flašicu da mi paše uz izdajalicu, ako ju budem trebala. eto. Baš lijep dan!!
    Dobro je raspoloženje ovdje, baš mi je drago!

Joooj, blago ti se, u C&A u St-u teska pustos, a nije bolje ni u H&M-u, ne mogu docekat vise tu novu kolekciju, samo da ne rodim ranije... :D
    A kad si vec spomenula bocice, mozda si i citala negdje na forumu (ja nisam nego sam dobila preporuku od dobro informirane patronazne s.) o Medela bocicama (ako pusem sta ne trebam, prebacite gdje treba ili "zamaskirajte" )koje su jedine podrska dojenju i antikolike su. Uguglaj, ja sam ju sebi narucila u ljekarni, a prijateljica ju koristi, ima malo mlijeka, ali uspije 3 x dnevno dojiti i nema problema s bebom oko prihvacanja te bocice, odnosno saltanja sa cike na bocicu i obrnuto, niti joj je beba ikad imala grceve...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

jesen-ej draga,na amnio idem 24.01. to je četvrtak,tak da sam napeta kao puška,čula sam i ja da ne boli,bila mi je frendica,nakon amnio treba strogo mirovati 3dana,a onda bar tjedan dana isto više mirovati,javim se obavezno kak je bilo.

što se tiče ovih bočica baš ću proguglati,s malim sam koristila (kršitelj koda) bočice i bile su mi ok,grčeve je imao malo,dojila sam ga 4mjeseca jedva toliko,jer količinski nisam imala mlijeka,a to mi je bilo žao,nadam se da ću ovu bebu dojiti duže.pusa
    Posljednje uređivanje od sarazg33 : 19.01.2013. at 08:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •