-
A šta je nama lipo ode!
Moram priznati da me Roda spasila, imam s kim razgovarati o bitnim, ali i manje bitnim stvarima koje me muče,zanimaju. Moje prijateljice su u Šibeniku, a ja ne vozim, pa se ne vidimo toliko često, ali i općenito neznam puno mama! 
Moram se prvo pohvaliti da smo uzeli krevetić i komodu za previjanje, imamo problema sa sastavljanjem komode(nema uputa
), morati ćemo otići do trgovine u kojoj smo je kupili da vidimo kako su je oni sastavili. Kako sam svu robicu za početak uzela od nećakinje, imam hrpu toga, eno stoji oprano na krevetu, a ja nemam blage veze kako to ide po veličini jer etiketa se isprala i tako, čekam da mi dođe mama pa da mi pomogne.
Jeseniglumila sam u kazalištu, sve skupa oko 6-7godina, žao mi je što sam prestala, al ne svojom krivicom, voditelj naše grupe se više zauzeo za dječje grupe nego za nas, pa je to tako neslavno završilo. Ali nema veze, našla sam svoju ljubav u kuhanju i to mi je jedini cilj u životu. 
Nataša ljubomorna sam na tebe šta si bila na 4d, ehehe, sigurna sam da je prekrasno, a naše posteljice, a šta ćemo s njima, bit će to sve u redu!
Ja nisam kupila bočicu, jer još nemam niti izdajalicu, nemam je od nikoga posuditi, a nedam toliko para, a neznam hoće li mi trebati. Jedna cura mi je rekla da je ona kupila u dm-a neku za 80kn, da je njoj dovoljno poslužila, pa ću vidjeti, čisto toliko da je imam.
Melem dobro nam došla
Tu na forumu i na stranici od rode imaš par popisa što će ti sve trebati za prvu ruku, ja se vodim time, jer inače ni sama nebi znala što mi treba. MIslim da je od materijala najbolje uzeti 100% pamuk, il barem 80% pamuk. Ja sam od kozmetike mislila za početak uzeti samo kremu za guzu, i stvari za njegu pupka, jer ga ionako prvih mjesec dana mislim kupati u čistoj vodi sa par kapi maslinovog ulja. Sebi ću kupiti grudnjak za dojenje imaš u CA, po 2komada u pakiranju (do 100kn dođe), jastučiće za grudnjak. Isto ću kupiti pumpicu za nosić, četku i češalj za tjemenicu, a za hranjenje ne mislim ništa uzimati, jer se nadam da ću moći normalno dojiti. Vidjet ćeš sama, ako se budeš morala izdajati, onda ćeš kupiti 2-3 bočice. Tako ja razmišljam, al bolji će ti savjet dati iskusnije mame!
Kod nas je vrijeme super, puše nam bura opaka pa je malo hladno! Idem se prošetati do trgovine, kupiti štagod za ručak!
Ljubim vas curke!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma