-
Prijavljujem da smo danas bili na pregledu i da je dečko definitivno dečko. Ovaj put je bio puno manje stidljiv, ali smo ga jako živcirali pa nam se mrštio. Doktorica nam je isprintala super fotku na kojoj se vidi kako se mršti pa sad cijeli dan pogledavam u nju i smijem se. Bebonja je dobio prave bebaste obraze i izgleda skroz drukčije nego na onoj slici od prije 2 mjeseca. Fino raste i napreduje. Pogledala je dr i protoke uz pomoć color dopplera i sve je ok. Nije se još okrenuo. Izgleda da mu se nigdje ne žuri 
Jedino sam ja pokupila neku upalu (koju nisam uopće skužila, nego je dr. vidjela uz pomoć mikroskopa) pa moram opet na turu antibiotika i poslije toga probiotika (da ne bih pokupila gljivice poslije antibiotika). Šalje me i na daljnje pretrage kod transfuziologa za svaki slučaj.
Kolačići su pokazali rezultat u +3kg u mjesec dana (od toga je bebinih skoro 1 kg
).
Finger, hvala što ne misliš da smo stare. Ni ja to ne mislim. Normalno je da trebamo malo više paziti, ali stignemo imati još bar petero djece
Sretno sutra na pregledu.
Donna, jesi bolje? Jesi išla gledati da nije neka upala kad te često tako reže?
Nataša, sad izgleda počinju prave zdravstvene radosti
Al' još malo pa gotovo, a onda nas čekaju neke druge radosti.
I mi se smijemo kad se pojave kvrge i kad se cijeli trbuh kreće. Nismo to još uspjeli snimiti, ali smo krenuli u lov. Moramo odraditi photosession dok je beba u trbuhu. Nekako mi to još uvijek ne liči na trudnički trbuh, jer sam inače xxl dimenzija, pa mi je bilo glupo slikati, no sad se počinje mijenjati iz dana u dan pa će uskoro biti taman za fotkanje. Jeste vi odradili photosessione? Planirate li? Mi imamo super fotić i skupila sam već ideja na netu pa jedva čekam da se bacim u akciju.
Zašto su nužne te jednokratne gaćice? Mislila sam ponijeti obične pamučne koje se daju iskuhati.
Ja sam uzela neku Dm-ovu kremu za bradavice. Cijena je oko 12 kn. A imam i 2-3 uzorka/testera koja smo dobili na tečaju u bolnici. Ne znam koje su marke. Za guzu sam uzela Pavlovićevu mast, a imamo i kod kuće domaću nevenovu, ako ustreba.
Torba je poprilično spremna. Idući mjesec planiram kupiti još ove sitnice za njegu pupka. Robica i pelene su spremni. Od većih stvari trebamo riješiti komodu (koju ćemo morati raditi po mjeri) i kadicu. Čekam da stignu još neke stvari koje ćemo dobiti na posudbu. Postajem nekako sve mirnija. Znam da će brzo proletjeti, ali me ne hvata panika.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma