ja cu 33 god uskoroja sam uzela sve u ljekarni za malenu...netko spominje VIR 80,netko lola uloške ili ONA ? onaj tko ima retanje dolje ja mislim da mu nije dobro one vatene da se ne zaljepi na ranu.ja cu carski pa je svejedno..ponijet cu si te mekše ali i jedne always nocne zbog jakog krvarenja...jel za bebu u bolnicu nosite podloške za previjanje? ja kupila ali neznam dal da ponesem !! kažu vlažne,pelene i kremicu..ali netko ponese i podloške !
Jeseni ti kao moj muž o fotkanjuobzirom da se on bavi fotografijom stalno me masira ajmoooo se slikaaaati
a ja nikako !! hehe.tražila bi uputnicu za Drapšinovu da vidim da nije neka urino infekcija dosta me pecka...ali čujem da mi je dr na bolovanju do daljnjega
čini mi se da cu za sve trebati sada u bolnicu kod dr Rubin !
Nataša ja pelene uzela u Mulleru na akciju su new born

ja sam uzela sve u ljekarni za malenu...netko spominje VIR 80,netko lola uloške ili ONA ? onaj tko ima retanje dolje ja mislim da mu nije dobro one vatene da se ne zaljepi na ranu.ja cu carski pa je svejedno..ponijet cu si te mekše ali i jedne always nocne zbog jakog krvarenja...jel za bebu u bolnicu nosite podloške za previjanje? ja kupila ali neznam dal da ponesem !! kažu vlažne,pelene i kremicu..ali netko ponese i podloške !
čini mi se da cu za sve trebati sada u bolnicu kod dr Rubin !
Odgovori s citatom