Stranica 11 od 37 PrviPrvi ... 91011121321 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 1839

Tema: think happy thoughts

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav drage moje... Belana kao što ti finger reče, bebina aktivnost to prouzroči,meni je pomagalo da legnem,namjestim se u najudobniji položaj bebili se smiri i popusti to...
    finger što se tiče ovog paketića iz ljekarne, gle ovako, ja sam u prvom tromesječju trudnoće dobila kodmoje gin. Paketić za sreću, isto je bilo nekih brošurica, cedevita, kremica, donat mg i knjiga Happy baby,popunila sam kupon koji je bio unutra i vratila kod gin. U trećem tromesječju opet kod gin. preuzima se paketić Evo me, a nakon poroda u ljekarni se preuzme treći paket Sretna beba. Pitaj kod svog gin. ako ti ništa ne kažu o tome, ja ti na pp ostavim adresu pokrovitelja pa se informiraj onda direktno.
    Ja sam se isto učlanila u babybonus i dobila isto torbu, dvd, radosnicu i knjižicu s popustima...
    deni uživaj sad, jako brzo narastu i onda nam kažu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

curke moje,da vas pozdravim,moja frendica jutros rodila sinčića u bolnici Merkur,super vijest i ja jedva čekam sedmi mjesec da vidim svoje zlato,zato znam kak vam je,joj di je još to....
    danas sam nekak plačljiva,hormoni me peru,a valjda i malo nervoza zbog amniocinteze,papak sam,strah me...
    pusa svima,deni mazi i pazi svoju bebicu,vjerujem da će se osip brzo smiriti...

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj anita rain prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav drage moje... Belana kao što ti finger reče, bebina aktivnost to prouzroči,meni je pomagalo da legnem,namjestim se u najudobniji položaj bebili se smiri i popusti to...
    finger što se tiče ovog paketića iz ljekarne, gle ovako, ja sam u prvom tromesječju trudnoće dobila kodmoje gin. Paketić za sreću, isto je bilo nekih brošurica, cedevita, kremica, donat mg i knjiga Happy baby,popunila sam kupon koji je bio unutra i vratila kod gin. U trećem tromesječju opet kod gin. preuzima se paketić Evo me, a nakon poroda u ljekarni se preuzme treći paket Sretna beba. Pitaj kod svog gin. ako ti ništa ne kažu o tome, ja ti na pp ostavim adresu pokrovitelja pa se informiraj onda direktno.
    Ja sam se isto učlanila u babybonus i dobila isto torbu, dvd, radosnicu i knjižicu s popustima...
    deni uživaj sad, jako brzo narastu i onda nam kažu
    A nije mi ništa rekla, al nema veze, nisu to neke sad bitne stvari bez kojih ne mogu, bilo bi lijepo dobit, al ovako nema veze :D
    Više me veseli ovo iz dm-a, šta ćemo dobit pelene, ionako sam mislila probat babylove, pa ću ih tako barem besplatno probati

Sarice draga, razumin te u potpunosti, ja bih se isto bojala amniocentoze, nas su bili pitali želimo li, ja sam rekla da ne bi, bojim se igala, nije mi to uopće napeto! Probaj se šta manje nervirati radi bebice svoje, ja sam isto imala faza kad bi plakala i bila sva nadurena, al to prođe, bitno da ljudi oko tebe imaju razumijevanja. Šaljem ti puseke i dobre vibriceee

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav cure!
    Beilana, tako je i mene znalo piknuti dok je beba bila na zadak, neobican osjecaj.
    Ja isto jedva cekam da upoznam bebicu, jos malo manje od 3 mjeseca.
    Jedva cekam......mozda mi i cura pozuri kao i decki, oni su rodjeni u 37. tjednu.
    Vidjet cemo....kako god, jedva cekam!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    A nije mi ništa rekla, al nema veze, nisu to neke sad bitne stvari bez kojih ne mogu, bilo bi lijepo dobit, al ovako nema veze :D
    Više me veseli ovo iz dm-a, šta ćemo dobit pelene, ionako sam mislila probat babylove, pa ću ih tako barem besplatno probati

Sarice draga, razumin te u potpunosti, ja bih se isto bojala amniocentoze, nas su bili pitali želimo li, ja sam rekla da ne bi, bojim se igala, nije mi to uopće napeto! Probaj se šta manje nervirati radi bebice svoje, ja sam isto imala faza kad bi plakala i bila sva nadurena, al to prođe, bitno da ljudi oko tebe imaju razumijevanja. Šaljem ti puseke i dobre vibriceee
    Hvala ti draga moja na riječima utjehe,hormoni su zeznuta stvar,baš sam danas nekak jadna,plačljiva,najgore mi je kaj u biti nema nekog razloga,kao danas sam našla sto razloga...financije,pa ovo ludo vrijeme,pa ovo pa ono,a bude prošlo...
    Što se tiče amnio,hvala bogu nije bilo nikakvih indikacija za to,uzv u redu,nuhalni nabor u redu,ali ja sam htjela zbog godina,a sad se ukakala kao grlica,jer sam inače papak,bojim se svega,a da me vidiš žena na kvadrat,hehehehehehe

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sve te razumin ljubice, to je normalno, ja sam došla sebi kad je on počeja radit evo prije par dana, a dotad sam svaki drugi dan bila neka depra, prvenstveno financijski, htjela bi si neke stvari, a nemam za osnovno, pa poludit, a mislim se tek sam počela živit, al bit će nekako lakše, snaći ćemo se.
    Gle, i ja se tako malo toga bojim, osim grmljavine (btw sad nam je prije 5 minuta bija potres), al bi se isto ukakala od te igle! Samo stisni zubee!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kopaj ispod snijega Ma može i kupovna, bitno da je kopriva!
    Anita, što se tiče naglog debljanja, ništa čudno, organizam je počeo tražiti više hrane, pogotovo ako se kroz cijelu trudnoću nisi puno debljala. Nemoj papati baš puno kasno navečer i etogac. Al ne brini, nisi jedina koja se popunila za vrime blagdana, sve smo

Deni, i ja sam se učlanila u to na dm-u za vrijeme trudnoće, dobila sam torbu, dvd sa vježbama, knjižicu s bodovima i radosnicu. A učlanit ću se i kad rodim. A u kojoj ti je to ljekarni jel privatna ili, jesi morala šta ispuniti ili kako?
    Jel malecka doma? Samo maži, i proći će to, ako imaš kantarionovog ulja i to puno pomaže, moja nećakinja je isto dole imala krastice i osip, pa su je mazali kantarionom i pomoglo je.
    Ljubim vas obje
    hej, kako si se učlanila u DM? Kao trudnica , ono što moraš baš odraditi u DM-u, ili onaj babybonus, što se prijaviš preko neta? Kakvu torbu si dobila?

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bila sam u dm-a, davno je to bilo, tamo sam vidila letak za prijavu, napisala svoje podatke, dala prodavačici na kasi, i ona mi je dala plavu torbu, piše na njoj babybonus, unutra su bili radosnica, dvd sa vježbama, knjižice s kuponima.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

fingertips, ja sam bila u ljekarni Tripolski, kupovala neke stvari za malu za pupak i nosić, nisam ništa ispunjavala, samo me pitala jesam dobila taj paket, ja rekla ne, pa mi je dala.
    sara- drago mi da ne moraš na amnio, bit će sve u redu, ne brigaj. Ka sam isto nekad bila plačljiva u trudnoći, a i sad mi luduju hormoni, kad je mala prekjuče plakala cijeli dan skoro od tih muka sa stomačićem i ja sam plakala s njom, teško mi ju gledat, a ne mogu joj previše pomoć, rekla mi patronažna da ju uvijek dignem da podrigne da izađe zrak, da ju ne muči, nekad podrigne, a nekad nikako, što god radio, a nekad zaspi odmah poslije sisanja i nema šanse da podrigne, ne možeš ju probudit, dam joj malo onog čaja od komorača, i stalno ju masiram i ljuljuškam, al u biti mi se čini da treba čekam dok ne prođe i da ništa ne pomaže, dok joj se stomačić i crijeva ne naviknu.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

prijavljujem 33 tj upravo večerala za troje hahha popila i dva jogurta..nekako u zadnje vrijeme uopće ne pijem mlijeka ali zato jogurta mogu puno ! slijedeci tjedan idem na kontrolu...kako ste mi svi?

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

deni, čula sam da protiv grčeva pomaže kad se ugrije onaj jastučić punjen košticama višanja ili grožda. vidjela sam ga jučer u muelleru. mislim da košta 30-ak kn. a trebalo bi ga biti i u dm-u.

saro, je li prošla amnio? kako je bilo? čula sam da to ne boli jako, ako uopće.

finger. drago mi je da se osjećaš bolje i da ćete si sad moći priuštiti neke stvari. što si radila u kazalištu (glumila, plesala, pjevala)? ja pjevam u zboru (amaterskom, ne u kazalištu), ali sad već neko vrijeme pravim pauzu, jer nisam stizala zbog posla, a sad sam većinom na mirovanju zbog bebe.

sorry, ako nešto nisam prokomentirala. nakupilo se (i neka je, volim vas sve čitati).

neki dan smo šopingirali sitnice za bebu u dm-u pa sam sad malo mirnija i osjećam se spremnije. polako stižu stvari na posudbu (tipa marame, vrtuljka, izdajalice). moramo još riješiti komodu (morat ćemo je raditi po mjeri, jer kupovne ipak ne stanu u kupaonicu) i kadicu i eventualno još par sitnica. želim to riješiti dok mogu još šetati.

bila sam jučer vanredno kod gin. jer su stigli nalazi i opet nisu baš dobri, ali je rekla da se ne brinem, jer da je normalno da je organizam opterećeniji u trudnoći, a da se kod mene to manifestira na bubrezima i da ćemo i dalje paziti (kontrole, neslano, paziti tlak).. a na uzv idem u utorak. baš se radujem što ću vidjeti koliko je miš narastao.

divan mi je ovaj snijeg. taman se lijepo sve bijeli, a nema ga toliko po tlu da se mora lopatati (ionako meni ne daju da lopatam, ali suosjećam pa mi drago zbog njih).

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure ako jos niste obavila shoping onaj malo veci u adax-u vam je 30%popust a imaju divne stvari.
    Jesen u meni ~~~~~~~~~~za utorak, mi nasu misicu idemo gledat u cetvrtak nemogu docekati vjerujte mi.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

beilana, hvala. i ja vama držim fige za četvrtak.
    svaki put odem nabrijana u adax, kao sve ću tamo pokupovati, i na kraju ne kupim ništa imaju lijepe stvari, ali ja ih uglavnom već nabavim negdje drugdje povoljnije ili mi ne pašu. meni se sviđa i pikolo i po cijenama je ok. a kod nas u susjedstvu je njihov outlet

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja danas bila na kontroli, gledala me UZV , normlano preko trbuha, iako mi je do sad uvijek pratila posteljicu vaginalno, posteljica je tu di je, ali sam na 4 d vidila malo lice, i već debele obraze!!!!!!!!!!!!!sva sam se raznježila... prekrasno! ja sam danas 33 tjedna po zadnjom menstruaciji, a po IVF, dakle, 33+3. dakle to je sve tu! Dokotrica bi htjela još jedno mišljenje u KBO , vezano za posteljicu, pa ćemo to odradit koji dan!
    Bila sam u kupovini, danas kupila odječicu za itlazak iz bolnice, br 50, sve mislim, neće trebat veće, u C&A nema šta nema!! u DM-u sam kupila gaze, super su, i još par sitnica..e da, i najmanju (kršitelj koda) flašicu da mi paše uz izdajalicu, ako ju budem trebala. eto. Baš lijep dan!!
    Dobro je raspoloženje ovdje, baš mi je drago!
    Posljednje uređivanje od nataša : 18.01.2013. at 23:15

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ja danas bila na kontroli, gledala me UZV , normlano preko trbuha, iako mi je do sad uvijek pratila posteljicu vaginalno, posteljica je tu di je, ali sam na 4 d vidila malo lice, i već debele obraze!!!!!!!!!!!!!sva sam se raznježila... prekrasno! ja sam danas 33 tjedna po zadnjom menstruaciji, a po IVF, dakle, 33+3. dakle to je sve tu! Dokotrica bi htjela još jedno mišljenje u KBO , vezano za posteljicu, pa ćemo to odradit koji dan!
    Bila sam u kupovini, danas kupila odječicu za itlazak iz bolnice, br 50, sve mislim, neće trebat veće, u C&A nema šta nema!! u DM-u sam kupila gaze, super su, i još par sitnica..e da, i najmanju (kršitelj koda) flašicu da mi paše uz izdajalicu, ako ju budem trebala. eto. Baš lijep dan!!
    Dobro je raspoloženje ovdje, baš mi je drago!

Joooj, blago ti se, u C&A u St-u teska pustos, a nije bolje ni u H&M-u, ne mogu docekat vise tu novu kolekciju, samo da ne rodim ranije... :D
    A kad si vec spomenula bocice, mozda si i citala negdje na forumu (ja nisam nego sam dobila preporuku od dobro informirane patronazne s.) o Medela bocicama (ako pusem sta ne trebam, prebacite gdje treba ili "zamaskirajte" )koje su jedine podrska dojenju i antikolike su. Uguglaj, ja sam ju sebi narucila u ljekarni, a prijateljica ju koristi, ima malo mlijeka, ali uspije 3 x dnevno dojiti i nema problema s bebom oko prihvacanja te bocice, odnosno saltanja sa cike na bocicu i obrnuto, niti joj je beba ikad imala grceve...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

jesen-ej draga,na amnio idem 24.01. to je četvrtak,tak da sam napeta kao puška,čula sam i ja da ne boli,bila mi je frendica,nakon amnio treba strogo mirovati 3dana,a onda bar tjedan dana isto više mirovati,javim se obavezno kak je bilo.

što se tiče ovih bočica baš ću proguglati,s malim sam koristila (kršitelj koda) bočice i bile su mi ok,grčeve je imao malo,dojila sam ga 4mjeseca jedva toliko,jer količinski nisam imala mlijeka,a to mi je bilo žao,nadam se da ću ovu bebu dojiti duže.pusa
    Posljednje uređivanje od sarazg33 : 19.01.2013. at 08:56

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ups...navela sam bočicu koju smo koristili,a ne da mi to upisati,valjda se ne smiju reklamirati

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curke da vam se javim,citam vas i vidim share korisnih informacija.
    Prijavljujem 26+5 s danasnjim danom, imamo curku, termin nam je 4/2013 u Petrovoj.

Polako se pripremam, opremam, u biti bas smo krenuli.
    S opremom sam na 99% sigurno sto zelim, vise sam nesigurna oko oblekice(koja velicina,pa koji materijal, dolazi na kraju travnja) njege, sto mi i koliko toga treba, da ne kupim premalo ili krivo ili s druge strane sto mi ne treba.
    U to spadaju i stvari oko kupanja, hranjenja.
    Slusam razne mame, nesto ipak i sama zakljucujem, a opet...Svaka informacija dobrodosla .

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

A šta je nama lipo ode!
    Moram priznati da me Roda spasila, imam s kim razgovarati o bitnim, ali i manje bitnim stvarima koje me muče,zanimaju. Moje prijateljice su u Šibeniku, a ja ne vozim, pa se ne vidimo toliko često, ali i općenito neznam puno mama!
    Moram se prvo pohvaliti da smo uzeli krevetić i komodu za previjanje, imamo problema sa sastavljanjem komode(nema uputa ), morati ćemo otići do trgovine u kojoj smo je kupili da vidimo kako su je oni sastavili. Kako sam svu robicu za početak uzela od nećakinje, imam hrpu toga, eno stoji oprano na krevetu, a ja nemam blage veze kako to ide po veličini jer etiketa se isprala i tako, čekam da mi dođe mama pa da mi pomogne.
    Jeseniglumila sam u kazalištu, sve skupa oko 6-7godina, žao mi je što sam prestala, al ne svojom krivicom, voditelj naše grupe se više zauzeo za dječje grupe nego za nas, pa je to tako neslavno završilo. Ali nema veze, našla sam svoju ljubav u kuhanju i to mi je jedini cilj u životu.
    Nataša ljubomorna sam na tebe šta si bila na 4d, ehehe, sigurna sam da je prekrasno, a naše posteljice, a šta ćemo s njima, bit će to sve u redu!
    Ja nisam kupila bočicu, jer još nemam niti izdajalicu, nemam je od nikoga posuditi, a nedam toliko para, a neznam hoće li mi trebati. Jedna cura mi je rekla da je ona kupila u dm-a neku za 80kn, da je njoj dovoljno poslužila, pa ću vidjeti, čisto toliko da je imam.
    Melem dobro nam došla Tu na forumu i na stranici od rode imaš par popisa što će ti sve trebati za prvu ruku, ja se vodim time, jer inače ni sama nebi znala što mi treba. MIslim da je od materijala najbolje uzeti 100% pamuk, il barem 80% pamuk. Ja sam od kozmetike mislila za početak uzeti samo kremu za guzu, i stvari za njegu pupka, jer ga ionako prvih mjesec dana mislim kupati u čistoj vodi sa par kapi maslinovog ulja. Sebi ću kupiti grudnjak za dojenje imaš u CA, po 2komada u pakiranju (do 100kn dođe), jastučiće za grudnjak. Isto ću kupiti pumpicu za nosić, četku i češalj za tjemenicu, a za hranjenje ne mislim ništa uzimati, jer se nadam da ću moći normalno dojiti. Vidjet ćeš sama, ako se budeš morala izdajati, onda ćeš kupiti 2-3 bočice. Tako ja razmišljam, al bolji će ti savjet dati iskusnije mame!
    Kod nas je vrijeme super, puše nam bura opaka pa je malo hladno! Idem se prošetati do trgovine, kupiti štagod za ručak!
    Ljubim vas curke!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mene izdajalica u bolnici spasila tako da je svakome toplo preporucam. Mlijeko mi je navrlo, da bi beba mogla uhvatiti bradavicu morala sam proliti po 100 ml mlijeka. Bocice mi nisu trebale do prve godine, vodu je pila iz male Jane.

Za bolnicu treba gooooomilu Vir ulozaka (ti su najmeksi) i 6-7 jednokratnih gacica koje se kupe u ljekarni.

Meni su od robice najvise trebali bodici i tutice u jednom dijelu, to je nosila i po danu i po noci. Zgodan je onaj umetak za spavanje na boku, to mi je bilo super. Pumpica za nos ne treba, tj nista ne pomaze. Ima onih usnih pumpica kod kojih jedan dio dodje u bebin nos a drugi u nasa usta. Treba imati Bepanten mast, fiziolosku otopinu, skarice iz dm-a za rezanje noktiju, parafinsko ulje za cistiti spolovilo, paracetamol cepice, gazice za pupak.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

pozdrav svima. baš mi drago da se tema održala. Vidim da spominjete bočice. Iz svog skromnog iskustva mogu reći da uopće nije istina da ako se dijete navikne na bočicu i dudu neće htjeti sisat. Moja cura je na pedijatri hranjena na bočicu i davali su joj dudu, dva dana sam i izdajala pa je to jela, a onda su mi dopustili da ju dojim i sisa bez problema. Danas joj je bolje što se tiče grčeva, samo jednom je plakala. A normalno da je to smeta, trebaju se i crijeva naviknut na majčino mlijeko, a i nekako mislim da i možda zato što je morala primat antibiotike, da i to utječe.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jutro od pol 5 sam budna ili bolje reci smo budne.
    Jucer smo nabasali na snizenje u Chicco-u, uglavnom uzela sam jednu dekicu i jedan rucnik, te dva bodica 56.Sve je u 50% i moram reci ima jako lijepih stvari.
    Cijelo vrijeme imam onak brigu, da joj ovo prvo ne bude premalo ili jako preveliko.Tako da sam se sada opskrbila i sa dva malo veca, a jako su mi slatka.
    Sto se tice ulozaka, sa svih strana cujem da su upravo njihovi odlicni, bolji od virovih, jer su veci i apsorbirajuci vise, da tako kazem.
    Ja sam ih kupila frendici, isto zadovoljna bila, kao i s njihovim blaznicama za grudi.
    Polako se ravnam prema popisima .
    Isto sam misljenja da djetetu ne treba kozmetika na pocetku, dovoljno je vatica i vodica, uvjerila se na par dobrih primjera prijateljica mama.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nataša, javi nam što kažu u KBO za posteljicu. Nadam se da će ipak reći da može vag. porod. Super što si uživala u shoppingu i dosta našla.
    Medena, hvala na informaciji.
    Saro, držim fige za četvrtak. Ako kažu da treba mirovati, onda miruj Jeste se odlučili za amnio zbog godina ili iz nekog drugog razloga, ako smijem pitati?
    Melem, dobrodošla. Kod nema Chicco trgovina, nego samo neke trgovine prodaju njihove proizvode.
    Finger, da baš je dobro da imamo Rodu i ovu temu. Šteta za glumu. No, nikad nije kasno da se vratiš tome ako se ukaže prilika. A kuhanje nije nimalo loša zanimacija

Kupila sam blaznice za grudi za prvu rundu, ali planiram koristiti platnene, jer ću ionako prati platnene pelene pa mogu odmah i to. sreća da mi mama šije pa dosta toga imamo iz kućne radinosti i uštedimo (dio platnenih pelena, nešto odjeće, rolice za spavanje...). jučer sam našla super viper pa sam sretna. može se korisiti kao stolica do 20 kg.
    Uloške sam uzela neke u DM-u od 100% pamuka. Vidjet ćemo kakvi će biti.
    Izdajalicu sam dobila na posudbu, ako zatreba. Te povoljnije izgledaju kao trubice od stakla i gume. Vjerujem da su isto djelotvorne.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mah, problem ti je kod glume, da kad dođeš u određene godine(16,17) ako se ne odlučiš u životu biti glumac, tj ako se ne počneš pripremati za glumačku akademiju, teško da će itko htjeti raditi s tobom. A mene nisu htjeli pripremati za akademiju, jer jednostavno nije bilo dovoljno radnog kadra da se netko bavi mnome. Ali vjeruj mi, nije mi žao što nisam probala upisati akademiju, jer znam što su sve cure i dečki morali prolaziti, da bi uopće prošli audiciji, a kamoli upali na akademiju. Gluma je obilježila sve moje dječje i pubertetske godine, kazalište je i dalje moja velika ljubav, ali problem je ako ne uspiješ, nema baš kruha od tog zanata.
    Ali zato mi je kuhanje, samo jednim pojavljivanjem na televiziji donijelo uspjeh, i poslovne ponude :D

Od svekrve strina i bratić su se ponudili da nam nešto kupe, pa sam od njih zatražila viper, tako da ću ga i ja imati !
    Inače kako se držite ti i bebač?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    Nataša, javi nam što kažu u KBO za posteljicu. Nadam se da će ipak reći da može vag. porod. Super što si uživala u shoppingu i dosta našla.
    Medena, hvala na informaciji.
    Saro, držim fige za četvrtak. Ako kažu da treba mirovati, onda miruj Jeste se odlučili za amnio zbog godina ili iz nekog drugog razloga, ako smijem pitati?
    Melem, dobrodošla. Kod nema Chicco trgovina, nego samo neke trgovine prodaju njihove proizvode.
    Finger, da baš je dobro da imamo Rodu i ovu temu. Šteta za glumu. No, nikad nije kasno da se vratiš tome ako se ukaže prilika. A kuhanje nije nimalo loša zanimacija

Kupila sam blaznice za grudi za prvu rundu, ali planiram koristiti platnene, jer ću ionako prati platnene pelene pa mogu odmah i to. sreća da mi mama šije pa dosta toga imamo iz kućne radinosti i uštedimo (dio platnenih pelena, nešto odjeće, rolice za spavanje...). jučer sam našla super viper pa sam sretna. može se korisiti kao stolica do 20 kg.
    Uloške sam uzela neke u DM-u od 100% pamuka. Vidjet ćemo kakvi će biti.
    Izdajalicu sam dobila na posudbu, ako zatreba. Te povoljnije izgledaju kao trubice od stakla i gume. Vjerujem da su isto djelotvorne.
    Ej draga,hvala ti na podršci,sva sam napeta kak se približava četvrtak...za amnio sam se odlučila samo zbog godina,imam 35,rodit ću sa 36.Hvala Bogu drugih indikacija nema,nuhalni nabor je u redu,ali nisam htjela ići na kombinirani probir jer je to točno samo 70posto,a amnio je jedina točna dijagnostička pretaga,tako da sam se odlučila za amnio.Bila mi je frendica koja isto ima 35 godina i rekla je da ništa ne bili,neugodno je,ali traje par minuta,3 dana je strogo mirovala,a jedno tjedan dana je bila doma,više ležala i tako.Ja sam na čuvanju trudnoće pa ne radim i bit će mi lakše nego njoj,ona je nakon tjedana dana išla raditi.pusa

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ali zato mi je kuhanje, samo jednim pojavljivanjem na televiziji donijelo uspjeh, i poslovne ponude
    Ja sam znatizeljna "baba" , masterchef, vecera za 5, punom parom?

Sto se tice robice, iz vlastitog iskustva, broja 50 i 56 vam treba jako malo. To stvarno brzo prerastu, a i ne znate koliko ce beba biti duga kad se rodi (50 mozda bude vec malo).
    Tako da ja ovaj put imam par komada tih brojeva, a od 62 sam krenula s malo vecom kolicinom robice.
    Prvi put sam se zeznula, pa sam stvarno puno toga kupila za 0-1 mj, pa na kraju ni jedan ni drugi to nisu stigli iznositi.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Masterchef. Pa ti sad misli
    Posljednje uređivanje od fingertips : 20.01.2013. at 14:31

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Masterchef. Pa ti sad misli

Ma daaaaaaj, moras nam reci.....
    Aaaaaaa.....
    Ova sezona?

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

uuu, morat ćemo tražiti autogram. em si glumica, em si televizijska ličnost šalim se. pa super. bilo bi divno da ti kuhanje postane posao kad to toliko voliš.
    super za viper. razmjenjivat ćemo iskustva.

saro, mi smo onda blizu po godinama. ja sam 33 i prva nam je beba. pitala sam dr. postoji li rizik zbog godina (MM je 35), rekla je da nije velik i da po njoj ne treba raditi daljnje pretrage, pogotovo jer bismo zadržali bebu što god bi test pokazao. ovako se nadamo da će biti sve ok i čvrsto u to vjerujemo. još malo pa ćeš i to riješiti. najgori je strah prije toga i prije rezultata, a sam postupak preživiš brzo kad već dođe do njega (tako je meni kod zubara i sl.).

bebica je valjda dobro - skakuće posvuda u utorak se idemo gledati (uzv) pa ćemo vidjeti gdje je sve i kako je.
    uh, danas bih samo nešto jela :škanicl na glavu i flaster na usta).

kako ste vi svi, i mali i veliki?

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ovogodišnja sezona.
    Da, meni je taj viper baš lipi, i smišan, i jedva čekam da ga dobijem, hihihi!
    A curke moje, ja vam držim fige da sve bude u redu unatoč vašim godinama (ne mislim ja da ste vi stare, nego vidim da ima dosta problema).
    Moj miš i ja se idemo gledati u srijedu, dođe mi muka čim se sjetim koliko red moram čekati,
    Mi smo dobri, moje drage prijateljice gljivice su mi se bile vratile, drugi put otkako sam trudna, pa sam se mazala, evo već dva dana sve u redu. Iako smo i ja i dragi pili sumamed i ponadala sam se da sam ih se rješila, a one se opet vratile

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vecer,
    ja sam vas poslusala i danas za ljeto kupila 67.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Melem, nisam skužila kad ti je termin? I ja mislim da ćemo 50 i 56 malo nositi, javim vam ja kad odvojim svoje po brojevima.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

termin mi je 22.4.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo i mene malo nocas me bas nešto rezuckalo dolje i u križima...idem ovaj tj na kontrolu ! kupila sam u kozmu onu biobaza kremu za bradavice da si ponesem u bolnicu ..čujem da je i ta dobra ali navodno je purelan najbolji ! dobila sam (kršitelj koda) izdajalicu na poklon ali vidim da nema onaj dio dolje spremnik u koji bi išlo mlijeko?! jel se to moze naknadno kupiti?

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Donnice, valjda nije nešto opasno
    To si kupila kremu za ranice po bradavacima jel? Neznam bi li ju kupovala ranije, ili ako budem imala problema pa rećem mami ili dragom da mi naknadno kupe.
    Pa zar spremnik za mlijeko nije bočica? Neznam koju imaš, ali mislim da bi svaka bočica od tog proizvođača trebala pasati. Ili se varam?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ma nadam se da nije ništa...
    za izdajalicu vidim na original kutiji je neka plava posudica za mlijeko ali vjerujem da može i bočica moram probati...
    piše na ovoj biobaza kremici da se maže vec u trudnoći ....ta je nekih 20 ak kn pa sam odmah uzela...navodno i neke multi mum komprese su zakon za bradavice

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam juče i danas primjetila lagano oteknute zglobove na nogama..tlak mi je nizak, znači ništa vezano za tlak, dakle, redovna nuspojava. Inače, trbuh mi je ogroman, a još imam 41 dan( odbrojavam kao u vojsci). No ja kad uđem u 9.mjesec, a to je 31101., ja sam na konju! Beba je živahna, stomak mi bude pun kvrga kad se počne okretat, jako smiješno, krepavamo od smijeha mi kod kuće. Inače, cura se okrenila glavom dolje, super! odmah se lakše diše.....
    Donna, ja mislim da mora žigat, to su sad sve pripremne radnje...uzmi malo više magnezija, 2x300 mg, pa će se smirit..ja toliko pijem
    Što se tiče kremica, mislim da ću uzet melem, to mi nekako unoverzalno.
    Moja torba je inače na pol spremna, još unutra kozmetika ide. Danas sam se napeglala sve robice dječje, i sve složila u previjaalište. Sad sam nekako opuštenija..ipak je sutra punih 34 tjedna

vi koje rađate u ožujku, jel sve spremno?

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nataša, a jesi vridna
    Kod mene je spremno sve što se tiče sobe, osim pituravanja, pituravamo u nedilju, čekali smo da nam novci sidnu! Robica je oprana, ispeglana, al nije složena jer moram razvrstati po veličinama, čekam da mi mama dođe pa da mi pomogne. Al kozmetiku i stvari za bolnicu nisam kupila, to idemo sutra il preksutra. Nekako imam osjećaj da nije panika, ipak imam još misec dana do termina, možda sam malo usporena, al kad ne ovisi samo o meni, puno je faktora u igri. Uostalom tek sutra idem na pregled.
    I ovaj moj malac je nenormalan, navečer se rita ko blesav, onda ja zaspem, pa me probudi u neku uru i krene lupat, a ja bi samooo spavala

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ma počela prati ali ne i peglati teško mi stajati ! melem je ok za bradavice ali ga moraš ispirati a ovu biobazu ne kao i purelan.. punim i ja 34 tj morala bi početi lagano torbu-spavaćice,ogrtač itd itd..koje uloške nosite? one sa vatom i mrežicom ili one obične ali samoljepljive dolje?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj donna prvotno napisa Vidi poruku
    ma počela prati ali ne i peglati teško mi stajati ! melem je ok za bradavice ali ga moraš ispirati a ovu biobazu ne kao i purelan.. punim i ja 34 tj morala bi početi lagano torbu-spavaćice,ogrtač itd itd..koje uloške nosite? one sa vatom i mrežicom ili one obične ali samoljepljive dolje?
    moram ispirat melem, jel? Nisam znala, prvi put nisam dojila, pa ne znam...
    kupila sam LOLA uloške u DM-u, one samo vata i mrežica, te sam imala i prvi put, ili mi super, i kupila sam si jednokratne gaćice

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Prijavljujem da smo danas bili na pregledu i da je dečko definitivno dečko. Ovaj put je bio puno manje stidljiv, ali smo ga jako živcirali pa nam se mrštio. Doktorica nam je isprintala super fotku na kojoj se vidi kako se mršti pa sad cijeli dan pogledavam u nju i smijem se. Bebonja je dobio prave bebaste obraze i izgleda skroz drukčije nego na onoj slici od prije 2 mjeseca. Fino raste i napreduje. Pogledala je dr i protoke uz pomoć color dopplera i sve je ok. Nije se još okrenuo. Izgleda da mu se nigdje ne žuri
    Jedino sam ja pokupila neku upalu (koju nisam uopće skužila, nego je dr. vidjela uz pomoć mikroskopa) pa moram opet na turu antibiotika i poslije toga probiotika (da ne bih pokupila gljivice poslije antibiotika). Šalje me i na daljnje pretrage kod transfuziologa za svaki slučaj.
    Kolačići su pokazali rezultat u +3kg u mjesec dana (od toga je bebinih skoro 1 kg ).

Finger, hvala što ne misliš da smo stare. Ni ja to ne mislim. Normalno je da trebamo malo više paziti, ali stignemo imati još bar petero djece Sretno sutra na pregledu.
    Donna, jesi bolje? Jesi išla gledati da nije neka upala kad te često tako reže?
    Nataša, sad izgleda počinju prave zdravstvene radosti Al' još malo pa gotovo, a onda nas čekaju neke druge radosti.
    I mi se smijemo kad se pojave kvrge i kad se cijeli trbuh kreće. Nismo to još uspjeli snimiti, ali smo krenuli u lov. Moramo odraditi photosession dok je beba u trbuhu. Nekako mi to još uvijek ne liči na trudnički trbuh, jer sam inače xxl dimenzija, pa mi je bilo glupo slikati, no sad se počinje mijenjati iz dana u dan pa će uskoro biti taman za fotkanje. Jeste vi odradili photosessione? Planirate li? Mi imamo super fotić i skupila sam već ideja na netu pa jedva čekam da se bacim u akciju.

Zašto su nužne te jednokratne gaćice? Mislila sam ponijeti obične pamučne koje se daju iskuhati.
    Ja sam uzela neku Dm-ovu kremu za bradavice. Cijena je oko 12 kn. A imam i 2-3 uzorka/testera koja smo dobili na tečaju u bolnici. Ne znam koje su marke. Za guzu sam uzela Pavlovićevu mast, a imamo i kod kuće domaću nevenovu, ako ustreba.
    Torba je poprilično spremna. Idući mjesec planiram kupiti još ove sitnice za njegu pupka. Robica i pelene su spremni. Od većih stvari trebamo riješiti komodu (koju ćemo morati raditi po mjeri) i kadicu. Čekam da stignu još neke stvari koje ćemo dobiti na posudbu. Postajem nekako sve mirnija. Znam da će brzo proletjeti, ali me ne hvata panika.

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hej drage moje ...Vidim da se pripremate sve u šesnaest, barem vi koje trebate u proljeće imati zamotuljke u naručju .
    Ja sam vam sad 30+2 tt i počela sam sa pripremama, ali čini mi se da ste me vi preduhitrile, pa me malko uhvatila panika. Robicu nisam još poprala, nešto još i čekam da mi dođe na posudbu.Od stvari koje sam kupila je ogradica za kindač, dekicu, vrtuljak, pvc podložak za madrac, malenu bočicu anticolic, varalicu, podloške za grudi, blazinice, pelene za široko,vlažnih maramica nekoliko pakiranja, mlijeko za tijelo, kupkicu s šamponom, d3 kapi, sterilne gazice za pupčić, mrežicu, neki sprejić za pupčić to mi je teta u ljekarni rekla da se uzima, gazice, mast za bradavice (meni su popucale oba puta i to sam uzela preventivno ) u Dm-u prodavačica mi preporučila da ih je ona koristila dođu 12 kn na bazi maslinovog ulja su i ne moraju se prati bradavice prije dojenja.Od opreme imam sve. Ostale mi pelene, mislim da ću kupiti dva velika pakiranja od 108 komada, da ne razmišljam, kremica za guzu i još pokupovati šta trebam za rodiliše. Ja ću na carski, pa mislim da mogu i obične samoljepljive noćne uloške.Curke koje imaju vaginalni bolje da si kupe uloške u mrežici, meki su i nježni.
    nataša ja sam melem ispirala prije dojenja. I ja sam ogromna što se stomaka tiče, dobila sam 5 kg i sve su u pupi, ljudi kad me vide misle da već trebam roditi, to me pitala i sestra na transfuziji, a ja imam dva mjeseca još, nadam se da neće još puno rasti, jer ipak imam dva reza od carskog
    A drage moje što se godina tiče, čini mi se da sam ja ovdje najstarija. Ja vam u trećem punim 39, tako da mi se ne zabrinjavate oko godina

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Jesen ja isto nosim pamučne gaćice u rodilište, otkuhaš ih i mir. Kvrge su i meni koma, ja mislim da ova moja mrvica redovno mi stopalo ugura u pupak i baš se tu voli odupirati

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anita rain prvotno napisa Vidi poruku
    Hej drage moje ...Vidim da se pripremate sve u šesnaest, barem vi koje trebate u proljeće imati zamotuljke u naručju .
    Ja sam vam sad 30+2 tt i počela sam sa pripremama, ali čini mi se da ste me vi preduhitrile, pa me malko uhvatila panika. Robicu nisam još poprala, nešto još i čekam da mi dođe na posudbu.Od stvari koje sam kupila je ogradica za kindač, dekicu, vrtuljak, pvc podložak za madrac, malenu bočicu anticolic, varalicu, podloške za grudi, blazinice, pelene za široko,vlažnih maramica nekoliko pakiranja, mlijeko za tijelo, kupkicu s šamponom, d3 kapi, sterilne gazice za pupčić, mrežicu, neki sprejić za pupčić to mi je teta u ljekarni rekla da se uzima, gazice, mast za bradavice (meni su popucale oba puta i to sam uzela preventivno ) u Dm-u prodavačica mi preporučila da ih je ona koristila dođu 12 kn na bazi maslinovog ulja su i ne moraju se prati bradavice prije dojenja.Od opreme imam sve. Ostale mi pelene, mislim da ću kupiti dva velika pakiranja od 108 komada, da ne razmišljam, kremica za guzu i još pokupovati šta trebam za rodiliše. Ja ću na carski, pa mislim da mogu i obične samoljepljive noćne uloške.Curke koje imaju vaginalni bolje da si kupe uloške u mrežici, meki su i nježni.
    nataša ja sam melem ispirala prije dojenja. I ja sam ogromna što se stomaka tiče, dobila sam 5 kg i sve su u pupi, ljudi kad me vide misle da već trebam roditi, to me pitala i sestra na transfuziji, a ja imam dva mjeseca još, nadam se da neće još puno rasti, jer ipak imam dva reza od carskog
    A drage moje što se godina tiče, čini mi se da sam ja ovdje najstarija. Ja vam u trećem punim 39, tako da mi se ne zabrinjavate oko godina
    ja nekidan naapunila 38, tako da sam i ja vrlo mlađahna!
    ajd mi napišite koja je to krema u DM-u za bradavice , da znam tražit, koja se ne ispire.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i još da dodam, zakasnila sam dodat u ovu prethodnu poruku, Jeseni, kakav ti fotosešn planiraš? Nešto moderno ili? Ja se tu i tamo sliknem i gotovo. Ništ posebno.
    Gdje ćemo kupit pelene? u DM-u?
    Kremu za guzu neću ni kupovat, nisam mazala ni prvu curku, pa neću ni ovu, pokazalo se kao vrlo dobro! Samo kvalitetne vlažne maramice i fajront.
    Finger, stvarno te niko ne planira ranije hospitalizirat zbog posteljice? pa ja ne znam zašto je onda moja dr to nekoliko puta spomenula

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

nataša ostavila sam ti ime kremice u pp...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja cu 33 god uskoro ja sam uzela sve u ljekarni za malenu...netko spominje VIR 80,netko lola uloške ili ONA ? onaj tko ima retanje dolje ja mislim da mu nije dobro one vatene da se ne zaljepi na ranu.ja cu carski pa je svejedno..ponijet cu si te mekše ali i jedne always nocne zbog jakog krvarenja...jel za bebu u bolnicu nosite podloške za previjanje? ja kupila ali neznam dal da ponesem !! kažu vlažne,pelene i kremicu..ali netko ponese i podloške !
    Jeseni ti kao moj muž o fotkanju obzirom da se on bavi fotografijom stalno me masira ajmoooo se slikaaaati a ja nikako !! hehe.tražila bi uputnicu za Drapšinovu da vidim da nije neka urino infekcija dosta me pecka...ali čujem da mi je dr na bolovanju do daljnjega čini mi se da cu za sve trebati sada u bolnicu kod dr Rubin !
    Nataša ja pelene uzela u Mulleru na akciju su new born

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Dobra vecer svima
    Ja sam nova ovdje i u prici o trudnoci.. Ako racunam od zadnje menge, trudna sam 7 tjedana, iako znamo i tocan dan zaceca Iduci tjedan idem na prvi pregled kod ginekologa i vec sam jako uzbudjena, nadam se da ce biti sve ok. Citam vas vec par tjedana i nadam se da cu se ostati druziti s vama

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nova zg dobrodošla !! čestitke

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj nova-zg prvotno napisa Vidi poruku
    Dobra vecer svima
    Ja sam nova ovdje i u prici o trudnoci.. Ako racunam od zadnje menge, trudna sam 7 tjedana, iako znamo i tocan dan zaceca Iduci tjedan idem na prvi pregled kod ginekologa i vec sam jako uzbudjena, nadam se da ce biti sve ok. Citam vas vec par tjedana i nadam se da cu se ostati druziti s vama
    Dobrodošla i sretno na prvom uzv,bit će sve super...pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •