Hej drage moje ...Vidim da se pripremate sve u šesnaest, barem vi koje trebate u proljeće imati zamotuljke u naručju

.
Ja sam vam sad 30+2 tt i počela sam sa pripremama, ali čini mi se da ste me vi preduhitrile, pa me malko uhvatila panika. Robicu nisam još poprala, nešto još i čekam da mi dođe na posudbu.Od stvari koje sam kupila je ogradica za kindač, dekicu, vrtuljak, pvc podložak za madrac, malenu bočicu anticolic, varalicu, podloške za grudi, blazinice, pelene za široko,vlažnih maramica nekoliko pakiranja, mlijeko za tijelo, kupkicu s šamponom, d3 kapi, sterilne gazice za pupčić, mrežicu, neki sprejić za pupčić to mi je teta u ljekarni rekla da se uzima, gazice, mast za bradavice (meni su popucale oba puta i to sam uzela preventivno ) u Dm-u prodavačica mi preporučila da ih je ona koristila dođu 12 kn na bazi maslinovog ulja su i ne moraju se prati bradavice prije dojenja.Od opreme imam sve. Ostale mi pelene, mislim da ću kupiti dva velika pakiranja od 108 komada, da ne razmišljam, kremica za guzu i još pokupovati šta trebam za rodiliše. Ja ću na carski, pa mislim da mogu i obične samoljepljive noćne uloške.Curke koje imaju vaginalni bolje da si kupe uloške u mrežici, meki su i nježni.
nataša ja sam melem ispirala prije dojenja. I ja sam ogromna što se stomaka tiče, dobila sam 5 kg i sve su u pupi, ljudi kad me vide misle da već trebam roditi, to me pitala i sestra na transfuziji, a ja imam dva mjeseca još, nadam se da neće još puno rasti, jer ipak imam dva reza od carskog

A drage moje što se godina tiče, čini mi se da sam ja ovdje najstarija. Ja vam u trećem punim 39, tako da mi se ne zabrinjavate oko godina