Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    ja rzmisljam o tome, da li sama ili mozda nekoga uzeti, ali znam da su jako skupi.Sami sigurno.
    Pitanje za curke s iskustvom treceg tromjesjecja,
    ja sam 27+2...nekako zadnjih dana primjecujem da mi se spava, onaj umor koji me je drzao prvi dio trudnoce.
    To se ponavlja?

Isto tako je i meni u zadnje vrijeme. A danas sam 29 tt.
    I tocno tako, kao na pocetku trudnoce. Odjednom me ulovi pospanost i imam osjecaj da bi na stojecki zaspala samo da zatvorim oci.
    Iz proslih trudnoca se toga sjecam par dana prije poroda, ogromna potreba za spavanjem.
    Izgleda da se to periodicki ponavlja u toku trudnoce. Mozda je ovo vrijeme brzeg rasta bebe, pa organizam treba vise odmora jer i vise hrani bebu. Ne znam, samo nagadjam.....

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj mimi 25 prvotno napisa Vidi poruku
    Isto tako je i meni u zadnje vrijeme. A danas sam 29 tt.
    I tocno tako, kao na pocetku trudnoce. Odjednom me ulovi pospanost i imam osjecaj da bi na stojecki zaspala samo da zatvorim oci.
    Iz proslih trudnoca se toga sjecam par dana prije poroda, ogromna potreba za spavanjem.
    Izgleda da se to periodicki ponavlja u toku trudnoce. Mozda je ovo vrijeme brzeg rasta bebe, pa organizam treba vise odmora jer i vise hrani bebu. Ne znam, samo nagadjam.....
    Tvoje termin je 9 dana prije mog .
    Ne poznajem bas nikoga trudnog oko mog termina, ali idem sada uskoro an tecaj pa vjerujem da cu upoznati curke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •